sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1875 Dátum: 2013. Augusztus 29. - 12:36:33 » |
|
A biztositék táblánál nem tudod véletlenül hogy melyik biztire kell lötni?
nem biztire kell vidd el villamosságishoz ő beköti szakszerűen
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
tatra
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1876 Dátum: 2013. Augusztus 31. - 12:01:10 » |
|
Üdv. Kéne egy kis segítség mert megakadt a hozzá-nem-értésem. A belső térben egy lámpa sem világít sem elöl sem középen,biztosíték rendben égők jók,hol keressem a hibát. köszönöm szépen a válaszokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1877 Dátum: 2013. Szeptember 11. - 15:07:11 » |
|
Weblapon a linkeknél fent van a kocsi szerviz könyve. Abban van elektromos kapcs. rajz. Elindulsz rajta, és kiméred mi a bibi. Vagy szerelő. Jobbat sajna nem tudok (és ahogy nézem más sem ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #1878 Dátum: 2013. Szeptember 11. - 15:17:16 » |
|
De Az "Egyéb (elektromos) hibák" topicban már kapott választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1879 Dátum: 2013. Szeptember 15. - 12:31:18 » |
|
Ma sikerült túl sokat gondolkodnom és arra jutottam, hogy a kocsi belsejében, ill a hátsó traktusban (féklámpák, ködlámpa, rendszámtábla világítás) kicserélném ledesre az izzókat. Mit, milyet, honnan érdemes beszerezni... Ill érdemes e egyáltalán nekiállni?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1880 Dátum: 2013. Szeptember 23. - 10:17:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #1881 Dátum: 2013. Szeptember 23. - 12:22:40 » |
|
Bár autóban még nem, nálunk otthon többször is fordult elő ilyen. Engem is elgondolkodtatott, hogy mitől lehet, rákerestem neten, és találtam egy cikket, ezt: http://www.ehow.com/how-does_5558687_causes-light-bulbs-explode.htmlAz angolul nem jól tudóknak összefoglalva a robbanásnak több oka is lehet (akár ezek kombinációja is): - ha az üvegbura nem tökéletesen illeszkedik, oxigén juthat a belső térbe, ami egyrészt nyomáskülönbséget okoz, másrészt hevesebb égést eredményez - gyártási hibából adódóan előfordulhat, hogy az izzószál nem csak egyszerűen kiég, hanem kilő az üvegen át, és ez az erő töri be az üveget - nagy hőmérséklet-különbség miatt, pl. ha a forró izzóra hideg vízcsepp esik (az üveg részleges összehúzódása miatt törik szét) - feszültségtüske vagy túl erős áram esetén a szétszakadó szál okozhat robbanást (helytelen bekötés is okozhatja)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1882 Dátum: 2013. Szeptember 23. - 21:32:40 » |
|
a bal oldali tompított nyugdíjazta magát
holnap nekem is kell cserélni a bal oldalit, most este vettem észre, hogy félszemű a lacsi
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Guldenburg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1883 Dátum: 2013. Október 27. - 18:40:03 » |
|
Üdv az Uraknak !
Nekiálltam kicserélni a rendszámtábla világítást, ugyanis teljesen szétégett mind2 égő aljzata. Teljes vezetéket, aljzatot, foglalatot cseréltem, és itt a gond : ahogy néztem, a jobb oldalra nem lehet simán elvezetni az aljzatot, csak a pótféklámpa búrája mögött. Kivettem a búra összes rögz.csavarját , de nem nagyon akart kijönni. Ütni vágni meg nem akartam, igy maradt a helyén, elvezettem másképp de így nem az igazi. Tudja valaki a trükköt a búra kibuktatásàhoz ? Köszönöm előre is. ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Guldenburg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1884 Dátum: 2013. Október 27. - 19:17:54 » |
|
Még valami, a nagy izgalomban elfelejtettem : melyek az első lámpatesteken található állítócsavarok funkciói ?
csak le és fel állítható a tompított illetve a refi (egymástól külön), vagy oldalirányban is ? Esetleg topított és refi együtt állítódik ?
Az off Octavián 4 csavar volt fel-le, jobbra-balra, külön a refire külön a tompítottra. A Lacettin csak kettőt látok, ezért vagyok megzavarodva, mint csecsemő a toppless bárban....
Előre is köszönöm a segítséget....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1885 Dátum: 2013. Október 27. - 19:50:33 » |
|
Még valami, a nagy izgalomban elfelejtettem : melyek az első lámpatesteken található állítócsavarok funkciói ?
csak le és fel állítható a tompított illetve a refi (egymástól külön), vagy oldalirányban is ? Esetleg topított és refi együtt állítódik ?
Az off Octavián 4 csavar volt fel-le, jobbra-balra, külön a refire külön a tompítottra. A Lacettin csak kettőt látok, ezért vagyok megzavarodva, mint csecsemő a toppless bárban....
Fel - le és jobbra - balra... A tompított é refi együtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Guldenburg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1886 Dátum: 2013. Október 27. - 20:22:23 » |
|
Fel - le és jobbra - balra... A tompított é refi együtt. Köszi ! S melyik melyik ? Jól gondolom, a topított feletti a magasság, a refi feletti pedig a jobbra-balra ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1887 Dátum: 2013. Október 27. - 23:01:37 » |
|
Fel - le és jobbra - balra... A tompított é refi együtt. Köszi ! S melyik melyik ? Jól gondolom, a topított feletti a magasság, a refi feletti pedig a jobbra-balra ? Azt hiszem így, de nem vag ;)yok biztos benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1888 Dátum: 2013. November 04. - 10:02:45 » |
|
Sziasztok aki izzót cserélne kaptam egy hírlevelet....Osram legálisan erősebb izzókról. http://www.carstyling.hu/account_shower.php?id=9224
|
|
|
Naplózva
|
A biztonsági öv,egy opció ami megmentheti az életed. A Cascod lehet,egy opció hogy ne a nulláról kezd újra.
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1889 Dátum: 2013. November 04. - 10:19:35 » |
|
ez nem mai dolog több mint 2 éve ilyennel járok
|