sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1860 Dátum: 2013. Július 30. - 12:32:29 » |
|
Fiúk! Úgy eltereltétek szegényt, hogy nem talál vissza az autójához! Olvassatok vissza a tapasztalatokról!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bareszka
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1861 Dátum: 2013. Július 30. - 13:09:34 » |
|
Fiúk! Úgy eltereltétek szegényt, hogy nem talál vissza az autójához! Olvassatok vissza a tapasztalatokról!!!!!!!!!! Na igen :-) Köszönöm a segítséget :-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #1862 Dátum: 2013. Július 30. - 14:28:42 » |
|
Fiúk! Úgy eltereltétek szegényt, hogy nem talál vissza az autójához! Olvassatok vissza a tapasztalatokról!!!!!!!!!! Elnézést, ha túl bonyolult volt, csak Papy-nak akartam reagálni a kérdésére. Akkor tömören még egyszer: a műszercsoport mögötti bal oldali csatlakozót kell megnézni, hogy nem égett-e szét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papy
|
|
« Hozzászólás #1863 Dátum: 2013. Július 30. - 15:15:33 » |
|
Igen-igen logikus. Ha meg nem a csati, akkor böngészgetve lehet a 10A F6 bizti, vagy a lámpa relé... Gondolom ez se kizárt, de nem ez szokott előfordulni.
|
|
|
Naplózva
|
Papy, akinek Lacettije van, és nem fél használni...!
|
|
|
Montoya
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1864 Dátum: 2013. Augusztus 10. - 18:12:36 » |
|
Helosztok sürgös segitség kéne régebben találtam itt egy mü****fal kivételéhez képes leirást valaki nemtud segiteni hol találom már lassan 2 orálya lapozom a topikot de semmi.Most szükségem lenne rá ugyanis már csak egy égö éghet benne csak egy kis részt látok sötétben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #1865 Dátum: 2013. Augusztus 10. - 18:16:59 » |
|
Helosztok sürgös segitség kéne régebben találtam itt egy mü****fal kivételéhez képes leirást valaki nemtud segiteni hol találom már lassan 2 orálya lapozom a topikot de semmi.Most szükségem lenne rá ugyanis már csak egy égö éghet benne csak egy kis részt látok sötétben.
Üdv! Itt nézz körül: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Montoya
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1866 Dátum: 2013. Augusztus 10. - 20:16:56 » |
|
Sajna még igyse találom Yeti.Tavaly mikor láttam itt a forumon gondoltam na erre nemlessz szükségem hát ime tévedtem ujfent.Volt itt egy leirás és egy rajz ami lépésröl lépésre mutatta a müszerfal kivételét a kormánynál lévö csararoktol hogyan billentsük ki.Remélem elöb utob meglessz adig olvasgatom a forumot mig ránem lelek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jamon Serrano
|
|
« Hozzászólás #1867 Dátum: 2013. Augusztus 13. - 22:18:16 » |
|
Ajánlom figyelmedbe, google translate segít egy kicsit, ha az orosz nem megy: http://duk63.narod.ru/photoguide_08.html
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1868 Dátum: 2013. Augusztus 19. - 09:20:32 » |
|
Kiégett a bal hátsó féklámpám. Sajnos kézsérülések árán sem sikerült kiszerelnem, akárhogy próbálkoztam. Gondoltam nem fog ki rajtam. Leszereltem mögüle a kárpitot, és egy pici gumikalapáccsal a 2 stiftet megütve hátulról elsőre kijött. Amúgy ezt a "tipli" féleséget még így sem sikerült leszednem a fém stiftekről. Aki ezt a módszert kitalálta, azt kitenném egy sötét országútra mindenféle hátsó világítás nélkül, és gyári szerszámokkal cseréljen izzót...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
bareszka
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1869 Dátum: 2013. Augusztus 22. - 16:26:24 » |
|
Fiúk! Úgy eltereltétek szegényt, hogy nem talál vissza az autójához! Olvassatok vissza a tapasztalatokról!!!!!!!!!! Na igen :-) Köszönöm a segítséget :-) Nos a szerelő szerintem okoskodásnak vette amikor mondtam neki a probléma lehetséges okát( pedig nagyon finoman tálaltam) és így másfél napig ott állt nála az autó feleslegesen. Elvittem egy másikhoz, aki 6 óra keresgélés után mégis úgy gondolta, hogy hátha,mégis igazam lehet...és akkor " lőn világosság" ! Valóban ez volt a bibi....de még így is 8000 forintomba fájt Indok: "sokáig kellett keresni a hiba okát" :-( Azért Mindenkinek köszönöm a segítségét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #1870 Dátum: 2013. Augusztus 22. - 17:40:16 » |
|
" ... Indok: "sokáig kellett keresni a hiba okát" ... "
Hát, elég vastag bőr van a képén...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #1871 Dátum: 2013. Augusztus 22. - 19:07:35 » |
|
Nos a szerelő szerintem okoskodásnak vette amikor mondtam neki a probléma lehetséges okát( pedig nagyon finoman tálaltam) és így másfél napig ott állt nála az autó feleslegesen. Elvittem egy másikhoz, aki 6 óra keresgélés után mégis úgy gondolta, hogy hátha,mégis igazam lehet...és akkor " lőn világosság" ! Valóban ez volt a bibi....de még így is 8000 forintomba fájt Indok: "sokáig kellett keresni a hiba okát" :-( Azért Mindenkinek köszönöm a segítségét Elég elszomorító ez a hozzáállásuk Legközelebb lehet, hogy jobban jársz, ha innen a fórumról kérsz segítséget...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vargakaroly67
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1872 Dátum: 2013. Augusztus 28. - 10:30:34 » |
|
Üdv a fórumnak! Megleptem magam egy pár ködlámpával a 4.a lacettihez. Az már megtaláltam a fórumban, hogy bajuszkapcsolót kell cserélni, viszont a vezetékezésre nem találtam infót. A ködlámpa vezetékeléséhez kéne segitség a motortérbe.
Köszönettel veszek minden hasznos infót.
Valamint még egy kérdés. A ködlámpát át lehet alakitani nappali menetfénnyé ugy, hogy az szabályos legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1873 Dátum: 2013. Augusztus 28. - 12:11:18 » |
|
Üdv a fórumnak! Megleptem magam egy pár ködlámpával a 4.a lacettihez. Az már megtaláltam a fórumban, hogy bajuszkapcsolót kell cserélni, viszont a vezetékezésre nem találtam infót. A ködlámpa vezetékeléséhez kéne segitség a motortérbe.
Köszönettel veszek minden hasznos infót.
Valamint még egy kérdés. A ködlámpát át lehet alakitani nappali menetfénnyé ugy, hogy az szabályos legyen.
a biztosítéktábláig megvan onnan kell csak megcsinálni
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
vargakaroly67
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1874 Dátum: 2013. Augusztus 29. - 10:40:17 » |
|
A biztositék táblánál nem tudod véletlenül hogy melyik biztire kell lötni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|