Stocz
|
|
« Hozzászólás #1815 Dátum: 2013. Június 04. - 20:14:17 » |
|
Tényleg ennyire zavar? Szintjelző működik? Idejében tankolni, és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1816 Dátum: 2013. Június 09. - 16:14:31 » |
|
Kerestem a választ de nem találtam, sedanban a hátsó helyzetjelzö oldalanként 2 izzón világít, de a féklámpa csak 1- en pedig mindkét izzó duplaszálas, mi a két másik funkciója??
|
|
|
Naplózva
|
A biztonsági öv,egy opció ami megmentheti az életed. A Cascod lehet,egy opció hogy ne a nulláról kezd újra.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1817 Dátum: 2013. Június 09. - 17:16:26 » |
|
Ködlámpa?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1818 Dátum: 2013. Június 09. - 21:35:56 » |
|
.... Ködlámpa?
Az külön van
|
|
|
Naplózva
|
A biztonsági öv,egy opció ami megmentheti az életed. A Cascod lehet,egy opció hogy ne a nulláról kezd újra.
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1819 Dátum: 2013. Június 10. - 08:45:54 » |
|
.... Ködlámpa?
Az külön van Semmi, én is néztem már lehet, hogy csak egyfajta izzóval dolgoztak a gyárban összeszereléskor.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1820 Dátum: 2013. Június 10. - 10:15:09 » |
|
.... Ködlámpa?
Az külön van Semmi, én is néztem már lehet, hogy csak egyfajta izzóval dolgoztak a gyárban összeszereléskor. Köszi az érdekessége az hogy 3 vezeték is megy rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1821 Dátum: 2013. Június 10. - 10:37:05 » |
|
.... Ködlámpa?
Az külön van Semmi, én is néztem már lehet, hogy csak egyfajta izzóval dolgoztak a gyárban összeszereléskor. Köszi az érdekessége az hogy 3 vezeték is megy rá. Szerintem mert: Suzuki Forenzának is ilyen a lámpálya, csak más a bekötése. Amerikában nincs ködlámpa, ott dupla féklámpa, dupla helyzetjelzőnek használják. De gyártani csak egyet gyártanak. ... Szerintem! (Ilyen volt Kapitány SW lámpája is!!! ) (ellenvélemény??)
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1822 Dátum: 2013. Június 10. - 11:09:44 » |
|
.... Ködlámpa?
Az külön van Semmi, én is néztem már lehet, hogy csak egyfajta izzóval dolgoztak a gyárban összeszereléskor. Köszi az érdekessége az hogy 3 vezeték is megy rá. Szerintem mert: Suzuki Forenzának is ilyen a lámpálya, csak más a bekötése. Amerikában nincs ködlámpa, ott dupla féklámpa, dupla helyzetjelzőnek használják. De gyártani csak egyet gyártanak. ... Szerintem! (Ilyen volt Kapitány SW lámpája is!!! ) (ellenvélemény??) Van. Az enyém nem volt, hanem van. Mármint ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1823 Dátum: 2013. Június 10. - 11:51:24 » |
|
Amerikai kivitelnek más a hátsólámpája, más az elrendezése.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Június 10. - 11:53:42 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1824 Dátum: 2013. Június 10. - 12:10:15 » |
|
.... Ködlámpa?
Az külön van >:(Semmi, én is néztem már lehet, hogy csak egyfajta izzóval dolgoztak a gyárban összeszereléskor. Köszi az érdekessége az hogy 3 vezeték is megy rá. Szerintem mert: Suzuki Forenzának is ilyen a lámpálya, csak más a bekötése. Amerikában nincs ködlámpa, ott dupla féklámpa, dupla helyzetjelzőnek használják. De gyártani csak egyet gyártanak. ... Szerintem! (Ilyen volt Kapitány SW lámpája is!!! ) (ellenvélemény??) Van. Az enyém nem volt, hanem van. Mármint ilyen. Majd jól áthidalom a féklámpárol és az is dupla lesz ;-) Bezzeg elöl a belsövilágitásból kispórolták az ajtó nyitásra kapcsolást,arra csinált valaki valami jó megoldást ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1826 Dátum: 2013. Június 10. - 12:29:50 » |
|
.... Ködlámpa?
Az külön van >:(Semmi, én is néztem már lehet, hogy csak egyfajta izzóval dolgoztak a gyárban összeszereléskor. Köszi az érdekessége az hogy 3 vezeték is megy rá. Szerintem mert: Suzuki Forenzának is ilyen a lámpálya, csak más a bekötése. Amerikában nincs ködlámpa, ott dupla féklámpa, dupla helyzetjelzőnek használják. De gyártani csak egyet gyártanak. ... Szerintem! (Ilyen volt Kapitány SW lámpája is!!! ) (ellenvélemény??) Van. Az enyém nem volt, hanem van. Mármint ilyen. Majd jól áthidalom a féklámpárol és az is dupla lesz ;-) Bezzeg elöl a belsövilágitásból kispórolták az ajtó nyitásra kapcsolást,arra csinált valaki valami jó megoldást ?? Igen. Kapcsoló átforrasztása, vezetékek felcserélése. A kapcsoló fel nem használt pontjára egy szál áthúzása a középső lámpából, ami ajtónyitásra világít. Így vagy térképlámpa lett csukott ajtónál, vagy belső világítás nyitott ajtónál. Én meg LED-et is raktam bele, így nem terheli a sok izzó az aksit még sok ajtó-nyitvamaradás esetén sem... ( jó játékot hozzá...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1827 Dátum: 2013. Június 10. - 13:56:01 » |
|
.... Ködlámpa?
Az külön van >:(Semmi, én is néztem már lehet, hogy csak egyfajta izzóval dolgoztak a gyárban összeszereléskor. Köszi az érdekessége az hogy 3 vezeték is megy rá. Szerintem mert: Suzuki Forenzának is ilyen a lámpálya, csak más a bekötése. Amerikában nincs ködlámpa, ott dupla féklámpa, dupla helyzetjelzőnek használják. De gyártani csak egyet gyártanak. ... Szerintem! (Ilyen volt Kapitány SW lámpája is!!! ) (ellenvélemény??) Van. Az enyém nem volt, hanem van. Mármint ilyen. Majd jól áthidalom a féklámpárol és az is dupla lesz ;-) Bezzeg elöl a belsövilágitásból kispórolták az ajtó nyitásra kapcsolást,arra csinált valaki valami jó megoldást ?? Igen. Kapcsoló átforrasztása, vezetékek felcserélése. A kapcsoló fel nem használt pontjára egy szál áthúzása a középső lámpából, ami ajtónyitásra világít. Így vagy térképlámpa lett csukott ajtónál, vagy belső világítás nyitott ajtónál. Én meg LED-et is raktam bele, így nem terheli a sok izzó az aksit még sok ajtó-nyitvamaradás esetén sem... ( jó játékot hozzá...) Köszi én is hasonlóra gondoltam a búra közepén van is hely egy kis led panelnak
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Június 10. - 13:59:13 írta lacikiru »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1828 Dátum: 2013. Június 10. - 14:21:34 » |
|
.... Ködlámpa?
Az külön van >:(Semmi, én is néztem már lehet, hogy csak egyfajta izzóval dolgoztak a gyárban összeszereléskor. Köszi az érdekessége az hogy 3 vezeték is megy rá. Szerintem mert: Suzuki Forenzának is ilyen a lámpálya, csak más a bekötése. Amerikában nincs ködlámpa, ott dupla féklámpa, dupla helyzetjelzőnek használják. De gyártani csak egyet gyártanak. ... Szerintem! (Ilyen volt Kapitány SW lámpája is!!! ) (ellenvélemény??) Van. Az enyém nem volt, hanem van. Mármint ilyen. Majd jól áthidalom a féklámpárol és az is dupla lesz ;-) Bezzeg elöl a belsövilágitásból kispórolták az ajtó nyitásra kapcsolást,arra csinált valaki valami jó megoldást ?? Igen. Kapcsoló átforrasztása, vezetékek felcserélése. A kapcsoló fel nem használt pontjára egy szál áthúzása a középső lámpából, ami ajtónyitásra világít. Így vagy térképlámpa lett csukott ajtónál, vagy belső világítás nyitott ajtónál. Én meg LED-et is raktam bele, így nem terheli a sok izzó az aksit még sok ajtó-nyitvamaradás esetén sem... ( jó játékot hozzá...) Köszi én is hasonlóra gondoltam a búra közepén van is hely egy kis led panelnak A benne lévő izzót cseréltem LED-esre, igy nem kell farigcsálni semmit, gyári marad. 1 db 1m-es vezeték kell csak hozzá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1829 Dátum: 2013. Június 12. - 20:10:16 » |
|
A korábban feltett kérdésemre miszerint hogyan lehet cserélni izzót a szivargyújtóban és hogy milyen kellene bele tudnál segíteni?
Köszi:szotyi.
Szivargyújtónál nincs izzó, csak a hamutartónál.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|