sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1740 Dátum: 2013. Január 08. - 11:56:25 » |
|
Sziasztok! "Jézuska" hozott nekem első ködlámpákat. Érdeklődnék van-e előkészítés legalább vezetékelés szintjén ezekben az autókban 2005-ös 1.4 HB-em van. Bajuszkapcsolót kellene-e mindenképp cserélni, vagy lehetséges egyéb megoldás is? Köszönöm előre is....szép napot kell bajuszkapcsolót cserélni kivezetékelve csak a tábláig van
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1741 Dátum: 2013. Január 08. - 13:11:11 » |
|
Sziasztok! "Jézuska" hozott nekem első ködlámpákat. Érdeklődnék van-e előkészítés legalább vezetékelés szintjén ezekben az autókban 2005-ös 1.4 HB-em van. Bajuszkapcsolót kellene-e mindenképp cserélni, vagy lehetséges egyéb megoldás is? Köszönöm előre is....szép napot Természetesen van más megoldás is. Ha a bajuszkapcsoló túl drága, akkor egy világítós billenő kapcsolóval is megoldhatod te döntheted el, hogy melyik olcsóbb, és melyik szebb megoldás. Ne feledkezz meg a biztiről, és a reléről sem, ha Te csinálnád meg. A villamos bekötésnél meg tartsd be az előírásokat. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mjz104
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1742 Dátum: 2013. Január 08. - 13:50:24 » |
|
Sziasztok! "Jézuska" hozott nekem első ködlámpákat. Érdeklődnék van-e előkészítés legalább vezetékelés szintjén ezekben az autókban 2005-ös 1.4 HB-em van. Bajuszkapcsolót kellene-e mindenképp cserélni, vagy lehetséges egyéb megoldás is? Köszönöm előre is....szép napot Természetesen van más megoldás is. Ha a bajuszkapcsoló túl drága, akkor egy világítós billenő kapcsolóval is megoldhatod te döntheted el, hogy melyik olcsóbb, és melyik szebb megoldás. Ne feledkezz meg a biztiről, és a reléről sem, ha Te csinálnád meg. A villamos bekötésnél meg tartsd be az előírásokat. Ennyi. Köszönöm a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
holmis20
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1743 Dátum: 2013. Január 08. - 18:10:04 » |
|
Sziasztok! "Jézuska" hozott nekem első ködlámpákat. Érdeklődnék van-e előkészítés legalább vezetékelés szintjén ezekben az autókban 2005-ös 1.4 HB-em van. Bajuszkapcsolót kellene-e mindenképp cserélni, vagy lehetséges egyéb megoldás is? Köszönöm előre is....szép napot Természetesen van más megoldás is. Ha a bajuszkapcsoló túl drága, akkor egy világítós billenő kapcsolóval is megoldhatod te döntheted el, hogy melyik olcsóbb, és melyik szebb megoldás. Ne feledkezz meg a biztiről, és a reléről sem, ha Te csinálnád meg. A villamos bekötésnél meg tartsd be az előírásokat. Ennyi. Köszönöm a segítséget! Nekem friss tapasztalatom van ezzel kapcsolatban. Én a Vaterán találtam bajuszkapcsolót hozzá kb. 5000 Ft-ért. Szerintem ez a szebb és jobb megoldás. Kicserélni könnyű, csak a kormányborítást kell leszedni. A kapcsolóhoz két csatlakozó van, azt kell lehúzni és máris kipattinthatod a helyéről. A kapcsoló típusszáma azt hiszem ez: 96387324 A ködlámpák beszereléshez ajánlom a szakszervizt, mert nekem leszedték az első lökhárítót is ahhoz hogy normálisan ki lehessen vezetékelni. Kb. 3-4 órás művelet a szervizben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Január 08. - 18:12:47 írta holmis20 »
|
Naplózva
|
|
|
|
mjz104
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1744 Dátum: 2013. Január 08. - 18:43:46 » |
|
Sziasztok! "Jézuska" hozott nekem első ködlámpákat. Érdeklődnék van-e előkészítés legalább vezetékelés szintjén ezekben az autókban 2005-ös 1.4 HB-em van. Bajuszkapcsolót kellene-e mindenképp cserélni, vagy lehetséges egyéb megoldás is? Köszönöm előre is....szép napot Természetesen van más megoldás is. Ha a bajuszkapcsoló túl drága, akkor egy világítós billenő kapcsolóval is megoldhatod te döntheted el, hogy melyik olcsóbb, és melyik szebb megoldás. Ne feledkezz meg a biztiről, és a reléről sem, ha Te csinálnád meg. A villamos bekötésnél meg tartsd be az előírásokat. Ennyi. Köszönöm a segítséget! Nekem friss tapasztalatom van ezzel kapcsolatban. Én a Vaterán találtam bajuszkapcsolót hozzá kb. 5000 Ft-ért. Szerintem ez a szebb és jobb megoldás. Kicserélni könnyű, csak a kormányborítást kell leszedni. A kapcsolóhoz két csatlakozó van, azt kell lehúzni és máris kipattinthatod a helyéről. A kapcsoló típusszáma azt hiszem ez: 96387324 A ködlámpák beszereléshez ajánlom a szakszervizt, mert nekem leszedték az első lökhárítót is ahhoz hogy normálisan ki lehessen vezetékelni. Kb. 3-4 órás művelet a szervizben. Köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1745 Dátum: 2013. Január 08. - 19:49:04 » |
|
Sziasztok! "Jézuska" hozott nekem első ködlámpákat. Érdeklődnék van-e előkészítés legalább vezetékelés szintjén ezekben az autókban 2005-ös 1.4 HB-em van. Bajuszkapcsolót kellene-e mindenképp cserélni, vagy lehetséges egyéb megoldás is? Köszönöm előre is....szép napot Természetesen van más megoldás is. Ha a bajuszkapcsoló túl drága, akkor egy világítós billenő kapcsolóval is megoldhatod te döntheted el, hogy melyik olcsóbb, és melyik szebb megoldás. Ne feledkezz meg a biztiről, és a reléről sem, ha Te csinálnád meg. A villamos bekötésnél meg tartsd be az előírásokat. Ennyi. Köszönöm a segítséget! Nekem friss tapasztalatom van ezzel kapcsolatban. Én a Vaterán találtam bajuszkapcsolót hozzá kb. 5000 Ft-ért. Szerintem ez a szebb és jobb megoldás. Kicserélni könnyű, csak a kormányborítást kell leszedni. A kapcsolóhoz két csatlakozó van, azt kell lehúzni és máris kipattinthatod a helyéről. A kapcsoló típusszáma azt hiszem ez: 96387324 A ködlámpák beszereléshez ajánlom a szakszervizt, mert nekem leszedték az első lökhárítót is ahhoz hogy normálisan ki lehessen vezetékelni. Kb. 3-4 órás művelet a szervizben. nem kell levenni a lökhárítót csak a lámpákat kell kivenni
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
mjz104
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1746 Dátum: 2013. Január 08. - 20:48:00 » |
|
Sziasztok! "Jézuska" hozott nekem első ködlámpákat. Érdeklődnék van-e előkészítés legalább vezetékelés szintjén ezekben az autókban 2005-ös 1.4 HB-em van. Bajuszkapcsolót kellene-e mindenképp cserélni, vagy lehetséges egyéb megoldás is? Köszönöm előre is....szép napot Természetesen van más megoldás is. Ha a bajuszkapcsoló túl drága, akkor egy világítós billenő kapcsolóval is megoldhatod te döntheted el, hogy melyik olcsóbb, és melyik szebb megoldás. Ne feledkezz meg a biztiről, és a reléről sem, ha Te csinálnád meg. A villamos bekötésnél meg tartsd be az előírásokat. Ennyi. Köszönöm a segítséget! Nekem friss tapasztalatom van ezzel kapcsolatban. Én a Vaterán találtam bajuszkapcsolót hozzá kb. 5000 Ft-ért. Szerintem ez a szebb és jobb megoldás. Kicserélni könnyű, csak a kormányborítást kell leszedni. A kapcsolóhoz két csatlakozó van, azt kell lehúzni és máris kipattinthatod a helyéről. A kapcsoló típusszáma azt hiszem ez: 96387324 A ködlámpák beszereléshez ajánlom a szakszervizt, mert nekem leszedték az első lökhárítót is ahhoz hogy normálisan ki lehessen vezetékelni. Kb. 3-4 órás művelet a szervizben. nem kell levenni a lökhárítót csak a lámpákat kell kivenni a biztosítótáblától már kell vezetékelni ugye?! Merre lenne a legideálisabb elvezetni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1747 Dátum: 2013. Január 08. - 21:33:35 » |
|
Sziasztok! "Jézuska" hozott nekem első ködlámpákat. Érdeklődnék van-e előkészítés legalább vezetékelés szintjén ezekben az autókban 2005-ös 1.4 HB-em van. Bajuszkapcsolót kellene-e mindenképp cserélni, vagy lehetséges egyéb megoldás is? Köszönöm előre is....szép napot Természetesen van más megoldás is. Ha a bajuszkapcsoló túl drága, akkor egy világítós billenő kapcsolóval is megoldhatod te döntheted el, hogy melyik olcsóbb, és melyik szebb megoldás. Ne feledkezz meg a biztiről, és a reléről sem, ha Te csinálnád meg. A villamos bekötésnél meg tartsd be az előírásokat. Ennyi. Köszönöm a segítséget! Nekem friss tapasztalatom van ezzel kapcsolatban. Én a Vaterán találtam bajuszkapcsolót hozzá kb. 5000 Ft-ért. Szerintem ez a szebb és jobb megoldás. Kicserélni könnyű, csak a kormányborítást kell leszedni. A kapcsolóhoz két csatlakozó van, azt kell lehúzni és máris kipattinthatod a helyéről. A kapcsoló típusszáma azt hiszem ez: 96387324 A ködlámpák beszereléshez ajánlom a szakszervizt, mert nekem leszedték az első lökhárítót is ahhoz hogy normálisan ki lehessen vezetékelni. Kb. 3-4 órás művelet a szervizben. nem kell levenni a lökhárítót csak a lámpákat kell kivenni a biztosítótáblától már kell vezetékelni ugye?! Merre lenne a legideálisabb elvezetni? igen a kábelköteg mellett
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1748 Dátum: 2013. Február 11. - 11:38:58 » |
|
Tegnap Ladlac jött mögöttem és szolt(köszi!), hogy nem égnek a féklámpáim(két hete néztem még jó volt), a pótféklámpából is 1 nem világít. Ma kellemes -1 fokban kicseréltem mind. Plusz az első helyzetjelzőket is, az egyik ott is tönkrement. 3 éve nem cseréltem izzókat. A féklámpák 4 évesek, a helyzetjelzők 3 évesek voltak.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1749 Dátum: 2013. Február 12. - 00:59:56 » |
|
Tegnap Ladlac jött mögöttem és szolt(köszi!), hogy nem égnek a féklámpáim(két hete néztem még jó volt), a pótféklámpából is 1 nem világít. Ma kellemes -1 fokban kicseréltem mind. Plusz az első helyzetjelzőket is, az egyik ott is tönkrement. 3 éve nem cseréltem izzókat. A féklámpák 4 évesek, a helyzetjelzők 3 évesek voltak. Nekem idén lesznek 7 évesek az izzóim.....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1750 Dátum: 2013. Február 12. - 13:56:30 » |
|
Tegnap Ladlac jött mögöttem és szolt(köszi!), hogy nem égnek a féklámpáim(két hete néztem még jó volt), a pótféklámpából is 1 nem világít. Ma kellemes -1 fokban kicseréltem mind. Plusz az első helyzetjelzőket is, az egyik ott is tönkrement. 3 éve nem cseréltem izzókat. A féklámpák 4 évesek, a helyzetjelzők 3 évesek voltak.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Takarító
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1751 Dátum: 2013. Február 13. - 20:17:01 » |
|
Első ködlámpán lehet tuningolni? Nekem nagyon gyengék...
|
|
|
Naplózva
|
üdv Takarító
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1752 Dátum: 2013. Február 13. - 21:55:00 » |
|
Első ködlámpán lehet tuningolni? Nekem nagyon gyengék... mindent lehet csak nem biztos,hogy szabályos
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1753 Dátum: 2013. Február 13. - 22:26:47 » |
|
Első ködlámpán lehet tuningolni? Nekem nagyon gyengék... Hányszor használod egy évben, hogy nem elég a fénye?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Takarító
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1754 Dátum: 2013. Február 13. - 23:20:25 » |
|
Első ködlámpán lehet tuningolni? Nekem nagyon gyengék... Hányszor használod egy évben, hogy nem elég a fénye? Minden nap
|
|
|
Naplózva
|
üdv Takarító
|
|
|
|