ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1695 Dátum: 2012. Október 03. - 16:07:05 » |
|
Pénteken észleltem, hogy kiégett az egyik rendszámvilágításom. Hétvégén gondoltam, megnézem, milyen izzó is kő bele, illetve kicserélem, ha van ilyenem, de sajnos az egyik csavarnak annyira elrohadt a feje, hogy nem tudtam kicsavarni a helyéről. Járt már így valaki? Hogyan varázsoljam ki a csavart onnan? Mindenki így járt, ha időben nem cserélte ki az izzót LED-esre, vagy kisebb teljesítményűre időben...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1696 Dátum: 2012. Október 03. - 16:46:01 » |
|
Pénteken észleltem, hogy kiégett az egyik rendszámvilágításom. Hétvégén gondoltam, megnézem, milyen izzó is kő bele, illetve kicserélem, ha van ilyenem, de sajnos az egyik csavarnak annyira elrohadt a feje, hogy nem tudtam kicsavarni a helyéről. Járt már így valaki? Hogyan varázsoljam ki a csavart onnan? Ki kell fúrni,én nyár elején csináltam meg.Picit tovább tartott mert teljesen lebontottam,azt meg belülről kell elkezdeni.Leszedtem az ablaktörlőt is,nem használtam sosem.Sok sikert hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1697 Dátum: 2012. Október 03. - 21:49:43 » |
|
Pénteken észleltem, hogy kiégett az egyik rendszámvilágításom. Hétvégén gondoltam, megnézem, milyen izzó is kő bele, illetve kicserélem, ha van ilyenem, de sajnos az egyik csavarnak annyira elrohadt a feje, hogy nem tudtam kicsavarni a helyéről. Járt már így valaki? Hogyan varázsoljam ki a csavart onnan? Ki kell fúrni,én nyár elején csináltam meg.Picit tovább tartott mert teljesen lebontottam,azt meg belülről kell elkezdeni.Leszedtem az ablaktörlőt is,nem használtam sosem.Sok sikert hozzá. Csakhogy Dömének nem Sw-je van, hanem sedan.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1698 Dátum: 2012. Október 03. - 21:54:52 » |
|
Pénteken észleltem, hogy kiégett az egyik rendszámvilágításom. Hétvégén gondoltam, megnézem, milyen izzó is kő bele, illetve kicserélem, ha van ilyenem, de sajnos az egyik csavarnak annyira elrohadt a feje, hogy nem tudtam kicsavarni a helyéről. Járt már így valaki? Hogyan varázsoljam ki a csavart onnan? Ki kell fúrni,én nyár elején csináltam meg.Picit tovább tartott mert teljesen lebontottam,azt meg belülről kell elkezdeni.Leszedtem az ablaktörlőt is,nem használtam sosem.Sok sikert hozzá. Csakhogy Dömének nem Sw-je van, hanem sedan. a sedan esetén is le lehet venni a műanyagot
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1699 Dátum: 2012. Október 03. - 22:08:45 » |
|
Pénteken észleltem, hogy kiégett az egyik rendszámvilágításom. Hétvégén gondoltam, megnézem, milyen izzó is kő bele, illetve kicserélem, ha van ilyenem, de sajnos az egyik csavarnak annyira elrohadt a feje, hogy nem tudtam kicsavarni a helyéről. Járt már így valaki? Hogyan varázsoljam ki a csavart onnan? Ki kell fúrni,én nyár elején csináltam meg.Picit tovább tartott mert teljesen lebontottam,azt meg belülről kell elkezdeni.Leszedtem az ablaktörlőt is,nem használtam sosem.Sok sikert hozzá. Csakhogy Dömének nem Sw-je van, hanem sedan. a sedan esetén is le lehet venni a műanyagot Hm...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1700 Dátum: 2012. Október 04. - 10:36:22 » |
|
Pénteken észleltem, hogy kiégett az egyik rendszámvilágításom. Hétvégén gondoltam, megnézem, milyen izzó is kő bele, illetve kicserélem, ha van ilyenem, de sajnos az egyik csavarnak annyira elrohadt a feje, hogy nem tudtam kicsavarni a helyéről. Járt már így valaki? Hogyan varázsoljam ki a csavart onnan? Mindenki így járt, ha időben nem cserélte ki az izzót LED-esre, vagy kisebb teljesítményűre időben... Gidy, Te szerintem az izzó foglalatára gondolsz. Én meg a "lámpabúrát" rögzítő csavarról beszélek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #1701 Dátum: 2012. Október 10. - 16:06:18 » |
|
hali. a gyárilag nem ködlámpás lacettibe be lehet szerelni utólag a ködlámpát? mármint a vezetéke ilyenek benne van? gondolom az index kapcsolót is ki kell cserélni ködlámpásra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1702 Dátum: 2012. Október 10. - 16:28:38 » |
|
hali. a gyárilag nem ködlámpás lacettibe be lehet szerelni utólag a ködlámpát? mármint a vezetéke ilyenek benne van? gondolom az index kapcsolót is ki kell cserélni ködlámpásra
Persze, hogy be lehet szerelni. Csak vezeték, bizti, relé, és külön kapcsoló kell hozzá, no meg bele is illő ködlámpa. Nem feltétlenül az index kapcsolóról kell kapcsolni, jó helyette egy világítós kapcsoló is, amit valahová bebiggyesztesz, így olcsóbban jönnél ki. Nem nagy dolog a vezetékezés, ha nincs benne.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #1703 Dátum: 2012. Október 10. - 16:35:14 » |
|
én arra értettem hogy a vezeték be van húzva az alap szériába is vagy ahol gyárilag nincs ködlámpa oda nincs is behúzva kábel? persze eredeti ködlámpára gondoltam meg pl index kapcsolónál is ködlámpásra cserélni. de ha nincs se kábel se relé akkor hagyom mert az elég macera meg drága is lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1704 Dátum: 2012. Október 10. - 20:29:28 » |
|
én arra értettem hogy a vezeték be van húzva az alap szériába is vagy ahol gyárilag nincs ködlámpa oda nincs is behúzva kábel? persze eredeti ködlámpára gondoltam meg pl index kapcsolónál is ködlámpásra cserélni. de ha nincs se kábel se relé akkor hagyom mert az elég macera meg drága is lenne
csak a műszerfali kötegbe van behúzva a motortéribe nincs
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1705 Dátum: 2012. Október 25. - 14:41:31 » |
|
Ha ki szeretném cserélni a helyzetjelzőimet és a rendszámvilágításomat ledesre, az igényel valamilyen átalakítást, vagy kapható olyan izzó, ami becuppan a helyére? Hol és milyet keressek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1706 Dátum: 2012. Október 25. - 15:32:25 » |
|
Ha ki szeretném cserélni a helyzetjelzőimet és a rendszámvilágításomat ledesre, az igényel valamilyen átalakítást, vagy kapható olyan izzó, ami becuppan a helyére? Hol és milyet keressek?
www.xenon.huNáluk van a ködlámpába való 880-as izzó is,ha esetleg azt is cserélnéd.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Október 25. - 15:36:02 írta gabka »
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #1707 Dátum: 2012. Október 25. - 17:26:54 » |
|
Lehet belevaló izzót kapni ledesbe. Nekem a rendszámtábla megvilágításom ledes,a Homashitában vettem. Arra ügyelj ,hogy szort fényű legyen. pl. ez: http://www.homasita.hu/product/3357
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1708 Dátum: 2012. Október 26. - 08:05:14 » |
|
Lehet belevaló izzót kapni ledesbe. Nekem a rendszámtábla megvilágításom ledes,a Homashitában vettem. Arra ügyelj ,hogy szort fényű legyen. pl. ez: http://www.homasita.hu/product/3357Aszongya: off road termék, közúti forgalomban nem használható. Nem fogok szabályosat találni? Vagy a kutyát sem érdekli (műszaki, közúti ellenőrzés)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1709 Dátum: 2012. Október 26. - 10:17:31 » |
|
Lehet belevaló izzót kapni ledesbe. Nekem a rendszámtábla megvilágításom ledes,a Homashitában vettem. Arra ügyelj ,hogy szort fényű legyen. pl. ez: http://www.homasita.hu/product/3357Aszongya: off road termék, közúti forgalomban nem használható. Nem fogok szabályosat találni? Vagy a kutyát sem érdekli (műszaki, közúti ellenőrzés)? Előre szerelj fel nappali menetfényt,szabályosat.Ami lekapcsol mikor bekapcsolod a helyzetjelzőt/tompítottat.Rendszámnál meg olyat vegyél ami ,,nem szárítja" a fényével az utat mögötted.Ha nem túl vad,nem piszkálnak(személyes tapasztalat).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|