WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1650 Dátum: 2012. Május 04. - 15:05:49 » |
|
tegnap este beindítom a lacsit, helyzetjelző fel, elindulok egyenesen tompított fel, indexelek jobbra és látom, hogy a bal oldali tompított vibrál és kiég. ez lehetséges, hogy az indexelés miatt égett ki vagy véletlen? hazaérve meg szól a 'svéd barátnőm' (asszon ), hogy a jobb oldali féklámpa sem ég. ez aztán a lol. lehet, hogy a jobb fék izzó a bal első tompítottal együtt égett ki az indexelés közben :? Persze lehetséges, amennyiben együttállás volt a csillagoknál, és erősödött a napfolt tevékenység is, ráadásul peched volt, a féklámpa meg biztosan már előtte is Jumurdzsák volt. Szerintem. A lényegen nem változtat semmit sem, ki kell cserélni a fránya izzókat, és pont. Nem voltál elég pozitív a jeles napon és ez megbosszulta magát. lehet pont aznap ká anyáztam valakire 1-2 asszopó kíséretében
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1651 Dátum: 2012. Május 04. - 18:26:56 » |
|
ne tudjátok meg mennyit optam a féklámpával....be volt rohadva rendesen a foglalat, aztán meg az izzó is benne.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fwolfy
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1652 Dátum: 2012. Május 08. - 10:41:01 » |
|
Sziasztok! Köszönet Leonelnek a kitartó hibakeresésért és a gyors segítségért. A fűtéscső mögött "égedezett" egy csatlakozó az autóban, nem volt egyszerű megtalálniuk, de sikerült. Azóta tesztelve is van az autó és hibamentes...vagyis az volt ma reggelig, amikor egy teherautó lerombolta az autóm. Elismerte a felelősségét, de ezzel nem vagyok kisegítve. Van bevett szerelő aki ezt biztosítós megoldással meg le tudja rendezni gyorsan? Köszi: Csaba Sziasztok!
Próbálom kiszedni a műszercsoportot (sebességmérő, üzemanyagjelző, vizhőfok mutató, stb...). A két felső csavart kicsavartam, de nem tudom kiszedni, mert még valami, valahol fogja...tudnátok segíteni, hogy miként vehető ki roncsolás mentesen?
Köszi: Csaba
Le kell szedni a kormány oszlop tetejét takaró műanyagot és a díszlécet. A díszléc együtt van a műszercsoport körül levő kerettel. Igen, erre rájöttem, de mintha a díszléc két vége rögzítve lenne .... Csak nekem tűnt úgy vagy tényleg így van? Fém patentok rögzitik. A patentok oldásának van valami speciális technikája? Köszi a segítséget. Sikerült szétszednem. Nem láttam a csatlakozóknál semmiféle égésnyomot és öregedést sem.. nem tudom, hogy örüljek vagy szomorkodjak emiatt. Üdv: Csaba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1653 Dátum: 2012. Május 08. - 13:13:06 » |
|
Sziasztok! Köszönet Leonelnek a kitartó hibakeresésért és a gyors segítségért. A fűtéscső mögött "égedezett" egy csatlakozó az autóban, nem volt egyszerű megtalálniuk, de sikerült. Azóta tesztelve is van az autó és hibamentes...vagyis az volt ma reggelig, amikor egy teherautó lerombolta az autóm. Elismerte a felelősségét, de ezzel nem vagyok kisegítve. Van bevett szerelő aki ezt biztosítós megoldással meg le tudja rendezni gyorsan? Köszi: Csaba részvétem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #1654 Dátum: 2012. Június 10. - 20:23:44 » |
|
sziasztok. gyárilag milyen fényszóró izzók vannak a lacettiben? enyém 2004 év végi 1.4 es. köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1655 Dátum: 2012. Június 10. - 20:27:12 » |
|
sziasztok. gyárilag milyen fényszóró izzók vannak a lacettiben? enyém 2004 év végi 1.4 es. köszi
A köbcenti nem számít, meg az évjárat sem. A HB-ban H4-es, az SW-ben, és a sedanban a tompított H7-es, a távfény H1-es.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1656 Dátum: 2012. Június 10. - 20:29:23 » |
|
A köbcenti nem számít, meg az évjárat sem. A HB-ban H4-es, az SW-ben, és a sedanban a tompított H7-es, a távfény H1-es. H4 60/55w
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #1657 Dátum: 2012. Június 22. - 17:03:33 » |
|
Sziasztok! Rászántam magam a króm index izzók beszerzésére. Elég drágák (1400Ft / 2db), de egyszer élünk! Csináltam 1 képet az egyik cseréje után,hogy látsszon a különbség, a másik képen pedig az látszik, hogy a fénye egyforma. Szerintem csinosabb így, hogy nem töri meg az ezüstös lámpa belsőt a sárga izzó. Itt is látszik 1 kis sárgaság, de nem annyira.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Június 22. - 17:19:42 írta Levi75 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hooti
|
|
« Hozzászólás #1658 Dátum: 2012. Június 22. - 17:10:25 » |
|
Sziasztok! Rászántam magam a króm index izzók beszerzésére. Elég drágák (1400Ft / 2db), de egyszer élünk! Csináltam 1 képet az egyik cseréje után,hogy látsszon a különbség, a másik képen pedig az látszik, hogy a fénye egyforma. Szerintem csinosabb így, hogy nem töri meg az ezüstös lámpa belsőt a sárga izzó. Itt is látszik 1 kis sárgaság, de nem annyira. Aha, sokkal szebben mutat a krómmal, nem is hittem volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #1659 Dátum: 2012. Június 22. - 17:33:09 » |
|
Sziasztok! Rászántam magam a króm index izzók beszerzésére. Elég drágák (1400Ft / 2db), de egyszer élünk! Csináltam 1 képet az egyik cseréje után,hogy látsszon a különbség, a másik képen pedig az látszik, hogy a fénye egyforma. Szerintem csinosabb így, hogy nem töri meg az ezüstös lámpa belsőt a sárga izzó. Itt is látszik 1 kis sárgaság, de nem annyira. Aha, sokkal szebben mutat a krómmal, nem is hittem volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1660 Dátum: 2012. Június 22. - 18:19:28 » |
|
Sziasztok! Rászántam magam a króm index izzók beszerzésére. Elég drágák (1400Ft / 2db), de egyszer élünk! Csináltam 1 képet az egyik cseréje után,hogy látsszon a különbség, a másik képen pedig az látszik, hogy a fénye egyforma. Szerintem csinosabb így, hogy nem töri meg az ezüstös lámpa belsőt a sárga izzó. Itt is látszik 1 kis sárgaság, de nem annyira. Aha, sokkal szebben mutat a krómmal, nem is hittem volna Szerintem is jól néz ki. Vegyél hátra is. Jó drága lett, anno 340Ft-ér vettem 2db-ot.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #1661 Dátum: 2012. Június 22. - 20:31:10 » |
|
Sziasztok! Rászántam magam a króm index izzók beszerzésére. Elég drágák (1400Ft / 2db), de egyszer élünk! Csináltam 1 képet az egyik cseréje után,hogy látsszon a különbség, a másik képen pedig az látszik, hogy a fénye egyforma. Szerintem csinosabb így, hogy nem töri meg az ezüstös lámpa belsőt a sárga izzó. Itt is látszik 1 kis sárgaság, de nem annyira. Aha, sokkal szebben mutat a krómmal, nem is hittem volna Szerintem is jól néz ki. Vegyél hátra is. Jó drága lett, anno 340Ft-ér vettem 2db-ot. Szuper jól néznek ki! Tetszik!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Június 23. - 08:41:28 írta guszesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #1662 Dátum: 2012. Június 22. - 21:01:26 » |
|
Sziasztok! Rászántam magam a króm index izzók beszerzésére. Elég drágák (1400Ft / 2db), de egyszer élünk! Csináltam 1 képet az egyik cseréje után,hogy látsszon a különbség, a másik képen pedig az látszik, hogy a fénye egyforma. Szerintem csinosabb így, hogy nem töri meg az ezüstös lámpa belsőt a sárga izzó. Itt is látszik 1 kis sárgaság, de nem annyira. Aha, sokkal szebben mutat a krómmal, nem is hittem volna Szerintem is jól néz ki. Vegyél hátra is. Jó drága lett, anno 340Ft-ér vettem 2db-ot. Gondolkodtam a hátsón is, de ott alig látszik a sárgaság. Volt még 400/db -ért is, de az egy gagyi simán befújt izzó volt, ami sokat lefog a fényéből és állítólag lepereg róla a festék bele a lámpába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1663 Dátum: 2012. Június 22. - 21:04:16 » |
|
Sziasztok! Rászántam magam a króm index izzók beszerzésére. Elég drágák (1400Ft / 2db), de egyszer élünk! Csináltam 1 képet az egyik cseréje után,hogy látsszon a különbség, a másik képen pedig az látszik, hogy a fénye egyforma. Szerintem csinosabb így, hogy nem töri meg az ezüstös lámpa belsőt a sárga izzó. Itt is látszik 1 kis sárgaság, de nem annyira. Aha, sokkal szebben mutat a krómmal, nem is hittem volna Szerintem is jól néz ki. Vegyél hátra is. Jó drága lett, anno 340Ft-ér vettem 2db-ot. Gondolkodtam a hátsón is, de ott alig látszik a sárgaság. Volt még 400/db -ért is, de az egy gagyi simán befújt izzó volt, ami sokat lefog a fényéből és állítólag lepereg róla a festék bele a lámpába. Nem tudom nekem milyen gyártmány van, de 4 éve hibátlanul működik. A fénye pont mint a gyárinak.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag