Yeti
|
|
« Hozzászólás #1575 Dátum: 2012. Január 04. - 20:26:41 » |
|
Nekem néha az. Egy kis kopogtatás és felkapcsolódik Extra kopogtató funkció? Nekem a jobb oldali szokott szórakozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #1576 Dátum: 2012. Január 04. - 20:35:34 » |
|
Nekem néha az. Egy kis kopogtatás és felkapcsolódik Extra kopogtató funkció? Nekem a jobb oldali szokott szórakozni. Érdemes megnézni közelebbről is! Kb. másfél éve cseréltem ki ledes fehér izzókra a rendszámtábla megvilágítást és mondhatom igen csak el voltak égve a foglalatok szélei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1577 Dátum: 2012. Január 04. - 21:11:10 » |
|
4 évvel ezelőtt így nézet ki Most már nem merek hozzányúlni, nem lenne mit vis****akni. Bár azóta 3w izzókat használok, talán nem égett meg jobban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Január 04. - 21:14:01 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1578 Dátum: 2012. Január 04. - 21:36:16 » |
|
Nekem néha az. Egy kis kopogtatás és felkapcsolódik Extra kopogtató funkció? Nekem a jobb oldali szokott szórakozni. Érdemes megnézni közelebbről is! Kb. másfél éve cseréltem ki ledes fehér izzókra a rendszámtábla megvilágítást és mondhatom igen csak el voltak égve a foglalatok szélei. Nekem is a jobb oldali. Azt hiszem, holnap szétkapom.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1579 Dátum: 2012. Január 05. - 15:19:09 » |
|
Nekem néha az. Egy kis kopogtatás és felkapcsolódik Extra kopogtató funkció? Nekem a jobb oldali szokott szórakozni. Érdemes megnézni közelebbről is! Kb. másfél éve cseréltem ki ledes fehér izzókra a rendszámtábla megvilágítást és mondhatom igen csak el voltak égve a foglalatok szélei. Nekem is a jobb oldali. Azt hiszem, holnap szétkapom. Nekem is szokott a jobb oldali pislogni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #1580 Dátum: 2012. Január 05. - 18:28:48 » |
|
4 évvel ezelőtt így nézet ki Most már nem merek hozzányúlni, nem lenne mit vis****akni. Bár azóta 3w izzókat használok, talán nem égett meg jobban. Sajnos tényleg csúnya látvány! Az enyém még ettől is rosszabb állapotban van ,ezért is döntöttem a led izzó mellett. Bár gondolom ez sem igazán szabályos!?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1581 Dátum: 2012. Január 05. - 22:09:35 » |
|
4 évvel ezelőtt így nézet ki Most már nem merek hozzányúlni, nem lenne mit vis****akni. Bár azóta 3w izzókat használok, talán nem égett meg jobban. Sajnos tényleg csúnya látvány! Az enyém még ettől is rosszabb állapotban van ,ezért is döntöttem a led izzó mellett. Bár gondolom ez sem igazán szabályos!? mindenkié ilyen csúnya. én még akkor cseréltem ledre, pár éve, amikor egy lurdys talinál volt erről szó
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
gabbancs
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1582 Dátum: 2012. Január 09. - 17:58:21 » |
|
Helló Mindenkinek! Kiment a féklámpám! Olvastam hogy mi a teendő, csak sehogy nem akar kijönni! A hétvégén zsibbadásig és festéklepattanásig feszítettem a lámpát de sehogy sem akart megmoccani! Próbáltam már feszíteni a műagyag háznál is de csak azt értem el vele, hogy kezdett már recsegni, úgyhogy ezt hanyagoltam! Nincs semmi fogása hogy valahogy alányúljak! Szerintem a szomszédok már nagyhülyének néztek hogy mi bajom van az autóval! Hogy szedjem le? Szervízben hogy szedik le, mert már azon vagyok hogy oda viszem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1583 Dátum: 2012. Január 09. - 18:14:15 » |
|
Helló Mindenkinek! Kiment a féklámpám! Olvastam hogy mi a teendő, csak sehogy nem akar kijönni! A hétvégén zsibbadásig és festéklepattanásig feszítettem a lámpát de sehogy sem akart megmoccani! Próbáltam már feszíteni a műagyag háznál is de csak azt értem el vele, hogy kezdett már recsegni, úgyhogy ezt hanyagoltam! Nincs semmi fogása hogy valahogy alányúljak! Szerintem a szomszédok már nagyhülyének néztek hogy mi bajom van az autóval! Hogy szedjem le? Szervízben hogy szedik le, mert már azon vagyok hogy oda viszem!
Szia! Ha HB-d van, akkor olvass vissza egy kicsit... mondjuk a 1554-es hsz.-ig. Baróti kolléga egész jó leírást ad a műtétről!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabbancs
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1584 Dátum: 2012. Január 09. - 18:25:46 » |
|
Szia! Ha HB-d van, akkor olvass vissza egy kicsit... mondjuk a 1554-es hsz.-ig. Baróti kolléga egész jó leírást ad a műtétről! Olvastam! Már a múlt hét óta ezzel szenvedek, meg olvasok róla! Elkeztem már a kárpitot is lebontani. És nem megy. Akkor bontsam tovább a kárpitot és onnan a műanyag perselyt elérem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1585 Dátum: 2012. Január 09. - 18:31:48 » |
|
Szia! Ha HB-d van, akkor olvass vissza egy kicsit... mondjuk a 1554-es hsz.-ig. Baróti kolléga egész jó leírást ad a műtétről! Olvastam! Már a múlt hét óta ezzel szenvedek, meg olvasok róla! Elkeztem már a kárpitot is lebontani. És nem megy. Akkor bontsam tovább a kárpitot és onnan a műanyag perselyt elérem? A leírás szerint igen. Én még nem szedtem ki a hátsólámpát, személyes tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1586 Dátum: 2012. Január 09. - 21:04:38 » |
|
Szia! Ha HB-d van, akkor olvass vissza egy kicsit... mondjuk a 1554-es hsz.-ig. Baróti kolléga egész jó leírást ad a műtétről! Olvastam! Már a múlt hét óta ezzel szenvedek, meg olvasok róla! Elkeztem már a kárpitot is lebontani. És nem megy. Akkor bontsam tovább a kárpitot és onnan a műanyag perselyt elérem? A leírás szerint igen. Én még nem szedtem ki a hátsólámpát, személyes tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban. Biztos, hogy nem a harmadik féklámpára gondol? Mondjuk ott nem nagyon van festék, de másból nekem nem derül ki, hogy nem arról van-e szó?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1587 Dátum: 2012. Január 09. - 22:50:58 » |
|
nekem a szerelő nem tökölt sokat, csak benyúlt és cserélte az izzót....nem szedett szét semmit
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1588 Dátum: 2012. Január 10. - 08:53:18 » |
|
nekem a szerelő nem tökölt sokat, csak benyúlt és cserélte az izzót....nem szedett szét semmit PSZT! Te nem HB-s vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1589 Dátum: 2012. Január 10. - 09:29:09 » |
|
Szia! Ha HB-d van, akkor olvass vissza egy kicsit... mondjuk a 1554-es hsz.-ig. Baróti kolléga egész jó leírást ad a műtétről! Olvastam! Már a múlt hét óta ezzel szenvedek, meg olvasok róla! Elkeztem már a kárpitot is lebontani. És nem megy. Akkor bontsam tovább a kárpitot és onnan a műanyag perselyt elérem? A leírás szerint igen. Én még nem szedtem ki a hátsólámpát, személyes tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban. Ki lehet szedni. Ugyanúgy patent fogja a szélét, mint az SW lámpáknál. Mondjuk én sem bírtam kiszedni, de Kapitánynak sikerült valahogy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|