captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1515 Dátum: 2011. November 11. - 10:44:22 » |
|
Az olcsó, annó 700 forintért vett, Elta izzók több, mint egy évig bírták. Szép fehér fényük volt. A helyére került Tungsram Hamburgig bírta, egy nap difivel égtek ki. Most Osram van bent, normál, amit 11,90€ / darab vettem, Németországban! Hát, az Eltáknak szebb fényük volt. Nekem az Osram izzók fél év alatt kiégtek. Valami kínai "no name" h4-est vettem egy benzinkúton, azóta is világítanak és látni is velük! Hiába, amit nem Kínában gyártanak az hamisítvány! Engem az ára ütött szíven, itthon a Tungi is "csak" 1900 HUF a kúton. Ha majd megint tudok járni / vezetni, benézek a Homashitába, hátha van Elta gyártmányú izzójuk, ugyanis ott vettem. Én ilyet vettem teszkóban akciósan: http://metroman.addel.hu/detailproduct.php?productid=448040&PHPSESSID=bd0689497c3fa61150fb38b42e7e7c55Két hónapja van bennt. F@sz@! Tényleg az. Ezt két éve még Tungsram márkanév alatt vette, 3-4 havonta kiégtek. Azután volt Osram Nightbreaker, hasonló élettartammal. Negatív vonzatuk: megégették a fényszóró foncsorozását. Soha többé ilyen emelt fényerejű izzót.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1516 Dátum: 2011. November 11. - 12:57:10 » |
|
Az olcsó, annó 700 forintért vett, Elta izzók több, mint egy évig bírták. Szép fehér fényük volt. A helyére került Tungsram Hamburgig bírta, egy nap difivel égtek ki. Most Osram van bent, normál, amit 11,90€ / darab vettem, Németországban! Hát, az Eltáknak szebb fényük volt. Nekem az Osram izzók fél év alatt kiégtek. Valami kínai "no name" h4-est vettem egy benzinkúton, azóta is világítanak és látni is velük! Hiába, amit nem Kínában gyártanak az hamisítvány! Engem az ára ütött szíven, itthon a Tungi is "csak" 1900 HUF a kúton. Ha majd megint tudok járni / vezetni, benézek a Homashitába, hátha van Elta gyártmányú izzójuk, ugyanis ott vettem. Én ilyet vettem teszkóban akciósan: http://metroman.addel.hu/detailproduct.php?productid=448040&PHPSESSID=bd0689497c3fa61150fb38b42e7e7c55Két hónapja van bennt. F@sz@! Tényleg az. Ezt két éve még Tungsram márkanév alatt vette, 3-4 havonta kiégtek. Azután volt Osram Nightbreaker, hasonló élettartammal. Negatív vonzatuk: megégették a fényszóró foncsorozását. Soha többé ilyen emelt fényerejű izzót. Én egyszerű 800 forintos Hellat használok, teljesen jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1517 Dátum: 2011. November 11. - 13:20:45 » |
|
Az olcsó, annó 700 forintért vett, Elta izzók több, mint egy évig bírták. Szép fehér fényük volt. A helyére került Tungsram Hamburgig bírta, egy nap difivel égtek ki. Most Osram van bent, normál, amit 11,90€ / darab vettem, Németországban! Hát, az Eltáknak szebb fényük volt. Nekem az Osram izzók fél év alatt kiégtek. Valami kínai "no name" h4-est vettem egy benzinkúton, azóta is világítanak és látni is velük! Hiába, amit nem Kínában gyártanak az hamisítvány! Engem az ára ütött szíven, itthon a Tungi is "csak" 1900 HUF a kúton. Ha majd megint tudok járni / vezetni, benézek a Homashitába, hátha van Elta gyártmányú izzójuk, ugyanis ott vettem. Én ilyet vettem teszkóban akciósan: http://metroman.addel.hu/detailproduct.php?productid=448040&PHPSESSID=bd0689497c3fa61150fb38b42e7e7c55Két hónapja van bennt. F@sz@! Tényleg az. Ezt két éve még Tungsram márkanév alatt vette, 3-4 havonta kiégtek. Azután volt Osram Nightbreaker, hasonló élettartammal. Negatív vonzatuk: megégették a fényszóró foncsorozását. Soha többé ilyen emelt fényerejű izzót. Én egyszerű 800 forintos Hellat használok, teljesen jó. Akár az is. Hol veszed?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1518 Dátum: 2011. November 11. - 13:46:10 » |
|
Pl. a Bárdi boltjaiban is lehet Hella-t kapni. Egyébként pont ugyan olyan minőség mint a Tungsram.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1519 Dátum: 2011. November 11. - 13:49:55 » |
|
Az olcsó, annó 700 forintért vett, Elta izzók több, mint egy évig bírták. Szép fehér fényük volt. A helyére került Tungsram Hamburgig bírta, egy nap difivel égtek ki. Most Osram van bent, normál, amit 11,90€ / darab vettem, Németországban! Hát, az Eltáknak szebb fényük volt. Nekem az Osram izzók fél év alatt kiégtek. Valami kínai "no name" h4-est vettem egy benzinkúton, azóta is világítanak és látni is velük! Hiába, amit nem Kínában gyártanak az hamisítvány! Engem az ára ütött szíven, itthon a Tungi is "csak" 1900 HUF a kúton. Ha majd megint tudok járni / vezetni, benézek a Homashitába, hátha van Elta gyártmányú izzójuk, ugyanis ott vettem. Én ilyet vettem teszkóban akciósan: http://metroman.addel.hu/detailproduct.php?productid=448040&PHPSESSID=bd0689497c3fa61150fb38b42e7e7c55Két hónapja van bennt. F@sz@! Tényleg az. Ezt két éve még Tungsram márkanév alatt vette, 3-4 havonta kiégtek. Azután volt Osram Nightbreaker, hasonló élettartammal. Negatív vonzatuk: megégették a fényszóró foncsorozását. Soha többé ilyen emelt fényerejű izzót. Én egyszerű 800 forintos Hellat használok, teljesen jó. Akár az is. Hol veszed? Márkaszervízben is olyat kaptam, ingyen cserélték 2-szer (Gödöllőn). És szinte bármelyik autósboltban lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1520 Dátum: 2011. November 11. - 14:24:08 » |
|
Az olcsó, annó 700 forintért vett, Elta izzók több, mint egy évig bírták. Szép fehér fényük volt. A helyére került Tungsram Hamburgig bírta, egy nap difivel égtek ki. Most Osram van bent, normál, amit 11,90€ / darab vettem, Németországban! Hát, az Eltáknak szebb fényük volt. Nekem az Osram izzók fél év alatt kiégtek. Valami kínai "no name" h4-est vettem egy benzinkúton, azóta is világítanak és látni is velük! Hiába, amit nem Kínában gyártanak az hamisítvány! Engem az ára ütött szíven, itthon a Tungi is "csak" 1900 HUF a kúton. Ha majd megint tudok járni / vezetni, benézek a Homashitába, hátha van Elta gyártmányú izzójuk, ugyanis ott vettem. Én ilyet vettem teszkóban akciósan: http://metroman.addel.hu/detailproduct.php?productid=448040&PHPSESSID=bd0689497c3fa61150fb38b42e7e7c55Két hónapja van bennt. F@sz@! Tényleg az. Ezt két éve még Tungsram márkanév alatt vette, 3-4 havonta kiégtek. Azután volt Osram Nightbreaker, hasonló élettartammal. Negatív vonzatuk: megégették a fényszóró foncsorozását. Soha többé ilyen emelt fényerejű izzót. Én egyszerű 800 forintos Hellat használok, teljesen jó. Akár az is. Hol veszed? Márkaszervízben is olyat kaptam, ingyen cserélték 2-szer (Gödöllőn). És szinte bármelyik autósboltban lehet. Pontosan, Esztergomban a márkaszervízben vettem és cseréltettem (lusta vagyok ilyen dolgokkal foglalkozni, illetve egyesek szerint sok a pénzem, ha ilyenre is költök )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1521 Dátum: 2011. November 12. - 16:20:12 » |
|
Tegnap meghalt a bal oldali "eredeti" izzóm is. Most kapott szép új fehéret mindkét oldal.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1522 Dátum: 2011. November 15. - 20:49:00 » |
|
Ma nekem is kiment a baloldali H7. Ha jól emlékszem több mint 1 éve lett cserélve. A gyári azért tovább bírta. Holnap ebből megint szervíz lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1523 Dátum: 2011. December 07. - 17:44:44 » |
|
Nem kapcsol le a belső világításom. Gyors megoldásként lekapcsoltam a mennyezeti lámpát és kiszedte a csomagtériből az izzót. Ez csak fél siker, mert a műszerfalon még mindig világit a nyitott ajtó lámpa. Ezért kiszedtem a biztosítékát, amíg nem lesz időm foglalkozni a problémával.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1524 Dátum: 2011. December 07. - 20:15:51 » |
|
Nem kapcsol le a belső világításom. Gyors megoldásként lekapcsoltam a mennyezeti lámpát és kiszedte a csomagtériből az izzót. Ez csak fél siker, mert a műszerfalon még mindig világit a nyitott ajtó lámpa. Ezért kiszedtem a biztosítékát, amíg nem lesz időm foglalkozni a problémával. Beragadt valamelyik ajtónál a kapcsológomb. Mozgasd meg, és újra jó lesz. A kombi ajtónál meg azt hiszem a zárnál van az érintkező. Keresd meg, és visszateheted az izzót, és a biztit is. Ügyes vagy, bízom Benned, hogy megcsinálod!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1525 Dátum: 2011. December 07. - 20:22:16 » |
|
Többek örömére én bánatomra ideiglenesen kikerültek a xenon izzók .
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1526 Dátum: 2011. December 07. - 20:24:41 » |
|
Nem kapcsol le a belső világításom. Gyors megoldásként lekapcsoltam a mennyezeti lámpát és kiszedte a csomagtériből az izzót. Ez csak fél siker, mert a műszerfalon még mindig világit a nyitott ajtó lámpa. Ezért kiszedtem a biztosítékát, amíg nem lesz időm foglalkozni a problémával. Beragadt valamelyik ajtónál a kapcsológomb. Mozgasd meg, és újra jó lesz. A kombi ajtónál meg azt hiszem a zárnál van az érintkező. Keresd meg, és visszateheted az izzót, és a biztit is. Ügyes vagy, bízom Benned, hogy megcsinálod! Ezeken már túl vagyok. Ez után következett amit fentebb írtam.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1527 Dátum: 2011. December 07. - 22:32:13 » |
|
Többek örömére én bánatomra ideiglenesen kikerültek a xenon izzók . Vacak dolog nélkülük,nem?Én nyàron kicseréltem a 6000 kelvines fejeket 4300-asra.Ezek nem kékek,inkàbb fehérebbek.A ködlàmpàk is kaptak a xenonhoz hasonló àrnyalatú izzókat,most nem ütnek el egymàstól.A gyàriak erösebbek de sàrgàs színüek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1528 Dátum: 2011. December 07. - 22:46:49 » |
|
Az emeltfényű izzók védelme végett felkerült 1Philisps DRL készlet
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1529 Dátum: 2011. December 07. - 22:52:18 » |
|
Az emeltfényű izzók védelme végett felkerült 1Philisps DRL készlet fotó lesz?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|