sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1440 Dátum: 2011. Július 26. - 16:00:33 » |
|
Tudna nekem valaki segíteni (helyettem megcsinálni ) rendszámvilágítás ledesítésében? Barátilag, persze. sima LED 2 előnye van nem melegszik és nem látszik annyira Nekem 3 db power led van nyákra forrasztva/foglalat és olyan fénye van netovább. szándékosan nem "hiperfényű" LED van benne a közeg csak sasoljon ha látni akarja a rendszámot
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1441 Dátum: 2011. Július 26. - 20:58:43 » |
|
Tudna nekem valaki segíteni (helyettem megcsinálni ) rendszámvilágítás ledesítésében? Barátilag, persze. nekem mostanság pislog ki a második garnitúra, ez utóbbi 1 évig bírta kb, az elődje tovább
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Secretknight
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1442 Dátum: 2011. Július 27. - 07:20:42 » |
|
Hi Mindenki, nekem most van folyamatban az autó teljes ledesítése,ezalatt az ÖSSZES égőt értem.Persze kivéve a H4-et,ott xenon szett lesz.És a kivétel erősíti a szabályt .Elég sok ledes égőt kipróbáltam,mert ezzel is foglalkozom.Nagyon látványos szerintem,és sokkal szebb és erősebb fénye van mint az izzószálas égőknek.Az élettartam elvileg több mint az autó életkora,csak a led érzékeny a feszkó ingadozásra.Igazából végtelen lehetőségek vannak ledesítésben ,csak a pénztárca szab határt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1443 Dátum: 2011. Július 27. - 07:27:46 » |
|
Hi Mindenki, nekem most van folyamatban az autó teljes ledesítése,ezalatt az ÖSSZES égőt értem.Persze kivéve a H4-et,ott xenon szett lesz.És a kivétel erősíti a szabályt .Elég sok ledes égőt kipróbáltam,mert ezzel is foglalkozom.Nagyon látványos szerintem,és sokkal szebb és erősebb fénye van mint az izzószálas égőknek.Az élettartam elvileg több mint az autó életkora,csak a led érzékeny a feszkó ingadozásra.Igazából végtelen lehetőségek vannak ledesítésben ,csak a pénztárca szab határt . Nincs baj a ledekkel csak a megfelelő ellenállást kell mellé tenni.Nekem már egy jó ideje ki van cserélve.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1444 Dátum: 2011. Július 27. - 07:59:14 » |
|
Hi Mindenki, nekem most van folyamatban az autó teljes ledesítése,ezalatt az ÖSSZES égőt értem.Persze kivéve a H4-et,ott xenon szett lesz.És a kivétel erősíti a szabályt .Elég sok ledes égőt kipróbáltam,mert ezzel is foglalkozom.Nagyon látványos szerintem,és sokkal szebb és erősebb fénye van mint az izzószálas égőknek.Az élettartam elvileg több mint az autó életkora,csak a led érzékeny a feszkó ingadozásra.Igazából végtelen lehetőségek vannak ledesítésben ,csak a pénztárca szab határt . bátor vagy,hogy Xenont teszel a jelenlegi helyzetben a fényszóróba! Nem félted a forgalmid??
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1445 Dátum: 2011. Július 27. - 08:28:59 » |
|
Hi Mindenki, nekem most van folyamatban az autó teljes ledesítése,ezalatt az ÖSSZES égőt értem.Persze kivéve a H4-et,ott xenon szett lesz.És a kivétel erősíti a szabályt .Elég sok ledes égőt kipróbáltam,mert ezzel is foglalkozom.Nagyon látványos szerintem,és sokkal szebb és erősebb fénye van mint az izzószálas égőknek.Az élettartam elvileg több mint az autó életkora,csak a led érzékeny a feszkó ingadozásra.Igazából végtelen lehetőségek vannak ledesítésben ,csak a pénztárca szab határt . Nincs baj a ledekkel csak a megfelelő ellenállást kell mellé tenni.Nekem már egy jó ideje ki van cserélve. Műszakin tűrik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1446 Dátum: 2011. Július 27. - 16:52:14 » |
|
Hi Mindenki, nekem most van folyamatban az autó teljes ledesítése,ezalatt az ÖSSZES égőt értem.Persze kivéve a H4-et,ott xenon szett lesz.És a kivétel erősíti a szabályt .Elég sok ledes égőt kipróbáltam,mert ezzel is foglalkozom.Nagyon látványos szerintem,és sokkal szebb és erősebb fénye van mint az izzószálas égőknek.Az élettartam elvileg több mint az autó életkora,csak a led érzékeny a feszkó ingadozásra.Igazából végtelen lehetőségek vannak ledesítésben ,csak a pénztárca szab határt . Nincs baj a ledekkel csak a megfelelő ellenállást kell mellé tenni.Nekem már egy jó ideje ki van cserélve. Műszakin tűrik? Hát félrenéznek,biztos ha ugy alakul.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Secretknight
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1447 Dátum: 2011. Július 28. - 10:32:00 » |
|
Hi Mindenki, nekem most van folyamatban az autó teljes ledesítése,ezalatt az ÖSSZES égőt értem.Persze kivéve a H4-et,ott xenon szett lesz.És a kivétel erősíti a szabályt .Elég sok ledes égőt kipróbáltam,mert ezzel is foglalkozom.Nagyon látványos szerintem,és sokkal szebb és erősebb fénye van mint az izzószálas égőknek.Az élettartam elvileg több mint az autó életkora,csak a led érzékeny a feszkó ingadozásra.Igazából végtelen lehetőségek vannak ledesítésben ,csak a pénztárca szab határt . Nincs baj a ledekkel csak a megfelelő ellenállást kell mellé tenni.Nekem már egy jó ideje ki van cserélve. Műszakin tűrik? Hát félrenéznek,biztos ha ugy alakul. Hát igen,ezekben nincs "E" jelzés .A xenon-t műszakira kiveszem,és megy vissza a halogén.A forgalomban is van nálam halogén égő, 2 perc alatt vissza tudom rakni ha muszáj.Persze az hogy megbüntetnek,megszivatnak,lelőnek...ez a veszély fenn áll.Azt viszont látom,hogy minden második autóban led és xenon van....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1448 Dátum: 2011. Július 28. - 12:12:40 » |
|
Azt viszont látom,hogy minden második autóban led és xenon van....
a környékemen elég kevés a xenonos autó, főleg az utólag hax, szerencsére. te biztos németo-ban lakol
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1449 Dátum: 2011. Július 28. - 12:43:53 » |
|
Hi Mindenki, nekem most van folyamatban az autó teljes ledesítése,ezalatt az ÖSSZES égőt értem.Persze kivéve a H4-et,ott xenon szett lesz.És a kivétel erősíti a szabályt .Elég sok ledes égőt kipróbáltam,mert ezzel is foglalkozom.Nagyon látványos szerintem,és sokkal szebb és erősebb fénye van mint az izzószálas égőknek.Az élettartam elvileg több mint az autó életkora,csak a led érzékeny a feszkó ingadozásra.Igazából végtelen lehetőségek vannak ledesítésben ,csak a pénztárca szab határt . Nincs baj a ledekkel csak a megfelelő ellenállást kell mellé tenni.Nekem már egy jó ideje ki van cserélve. Műszakin tűrik? Hát félrenéznek,biztos ha ugy alakul. Hát igen,ezekben nincs "E" jelzés .A xenon-t műszakira kiveszem,és megy vissza a halogén.A forgalomban is van nálam halogén égő, 2 perc alatt vissza tudom rakni ha muszáj.Persze az hogy megbüntetnek,megszivatnak,lelőnek...ez a veszély fenn áll.Azt viszont látom,hogy minden második autóban led és xenon van.... felénk nem kellene visszatenned max a műszakin mert ugrik a forgalmi
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1450 Dátum: 2011. Július 28. - 14:23:16 » |
|
Hi Mindenki, nekem most van folyamatban az autó teljes ledesítése,ezalatt az ÖSSZES égőt értem.Persze kivéve a H4-et,ott xenon szett lesz.És a kivétel erősíti a szabályt .Elég sok ledes égőt kipróbáltam,mert ezzel is foglalkozom.Nagyon látványos szerintem,és sokkal szebb és erősebb fénye van mint az izzószálas égőknek.Az élettartam elvileg több mint az autó életkora,csak a led érzékeny a feszkó ingadozásra.Igazából végtelen lehetőségek vannak ledesítésben ,csak a pénztárca szab határt . Nincs baj a ledekkel csak a megfelelő ellenállást kell mellé tenni.Nekem már egy jó ideje ki van cserélve. Műszakin tűrik? Hát félrenéznek,biztos ha ugy alakul. Hát igen,ezekben nincs "E" jelzés .A xenon-t műszakira kiveszem,és megy vissza a halogén.A forgalomban is van nálam halogén égő, 2 perc alatt vissza tudom rakni ha muszáj.Persze az hogy megbüntetnek,megszivatnak,lelőnek...ez a veszély fenn áll.Azt viszont látom,hogy minden második autóban led és xenon van.... felénk nem kellene visszatenned max a műszakin mert ugrik a forgalmi Nekem 3 éve van benne xenon utólagos,műszaki előtt-után csere és kész,a forgalomba azokat szedik ki akinek lencsével szerelt lámpája van azokon km-röl látszik a xenon a sima lámpáknál(Lacetti) nem annyira látható HA jól van beállítva.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1451 Dátum: 2011. Július 28. - 17:11:26 » |
|
Hi Mindenki, nekem most van folyamatban az autó teljes ledesítése,ezalatt az ÖSSZES égőt értem.Persze kivéve a H4-et,ott xenon szett lesz.És a kivétel erősíti a szabályt .Elég sok ledes égőt kipróbáltam,mert ezzel is foglalkozom.Nagyon látványos szerintem,és sokkal szebb és erősebb fénye van mint az izzószálas égőknek.Az élettartam elvileg több mint az autó életkora,csak a led érzékeny a feszkó ingadozásra.Igazából végtelen lehetőségek vannak ledesítésben ,csak a pénztárca szab határt . Nincs baj a ledekkel csak a megfelelő ellenállást kell mellé tenni.Nekem már egy jó ideje ki van cserélve. Műszakin tűrik? Hát félrenéznek,biztos ha ugy alakul. Hát igen,ezekben nincs "E" jelzés .A xenon-t műszakira kiveszem,és megy vissza a halogén.A forgalomban is van nálam halogén égő, 2 perc alatt vissza tudom rakni ha muszáj.Persze az hogy megbüntetnek,megszivatnak,lelőnek...ez a veszély fenn áll.Azt viszont látom,hogy minden második autóban led és xenon van.... felénk nem kellene visszatenned max a műszakin mert ugrik a forgalmi Nekem 3 éve van benne xenon utólagos,műszaki előtt-után csere és kész,a forgalomba azokat szedik ki akinek lencsével szerelt lámpája van azokon km-röl látszik a xenon a sima lámpáknál(Lacetti) nem annyira látható HA jól van beállítva. pont fordítva lehet észrevenni mivel más a színe a xenonnak km ekről észre lehet venni a projektor az annyira nem feltűnő mivel a gyári xenonok 90% a az
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1452 Dátum: 2011. Július 29. - 11:41:45 » |
|
Hi Mindenki, nekem most van folyamatban az autó teljes ledesítése,ezalatt az ÖSSZES égőt értem.Persze kivéve a H4-et,ott xenon szett lesz.És a kivétel erősíti a szabályt .Elég sok ledes égőt kipróbáltam,mert ezzel is foglalkozom.Nagyon látványos szerintem,és sokkal szebb és erősebb fénye van mint az izzószálas égőknek.Az élettartam elvileg több mint az autó életkora,csak a led érzékeny a feszkó ingadozásra.Igazából végtelen lehetőségek vannak ledesítésben ,csak a pénztárca szab határt . Nincs baj a ledekkel csak a megfelelő ellenállást kell mellé tenni.Nekem már egy jó ideje ki van cserélve. Műszakin tűrik? Hát félrenéznek,biztos ha ugy alakul. Hát igen,ezekben nincs "E" jelzés .A xenon-t műszakira kiveszem,és megy vissza a halogén.A forgalomban is van nálam halogén égő, 2 perc alatt vissza tudom rakni ha muszáj.Persze az hogy megbüntetnek,megszivatnak,lelőnek...ez a veszély fenn áll.Azt viszont látom,hogy minden második autóban led és xenon van.... felénk nem kellene visszatenned max a műszakin mert ugrik a forgalmi Nekem 3 éve van benne xenon utólagos,műszaki előtt-után csere és kész,a forgalomba azokat szedik ki akinek lencsével szerelt lámpája van azokon km-röl látszik a xenon a sima lámpáknál(Lacetti) nem annyira látható HA jól van beállítva. pont fordítva lehet észrevenni mivel más a színe a xenonnak km ekről észre lehet venni a projektor az annyira nem feltűnő mivel a gyári xenonok 90% a az És ez így van. Korábban írtam már, hogy engem az alatt az 1 év alatt amíg "ál xenon" izzóval jártam (halogén izzó enyhén kék házzal. ezt árulták így) többször ellenőriztek mint a többi , ~ 20 év alatt. És ez nem a Lacsiban volt, előtte. Akkor még nem is haraptak erre a dologra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Secretknight
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1453 Dátum: 2011. Július 29. - 22:33:05 » |
|
Hi Mindenki, nekem most van folyamatban az autó teljes ledesítése,ezalatt az ÖSSZES égőt értem.Persze kivéve a H4-et,ott xenon szett lesz.És a kivétel erősíti a szabályt .Elég sok ledes égőt kipróbáltam,mert ezzel is foglalkozom.Nagyon látványos szerintem,és sokkal szebb és erősebb fénye van mint az izzószálas égőknek.Az élettartam elvileg több mint az autó életkora,csak a led érzékeny a feszkó ingadozásra.Igazából végtelen lehetőségek vannak ledesítésben ,csak a pénztárca szab határt . Nincs baj a ledekkel csak a megfelelő ellenállást kell mellé tenni.Nekem már egy jó ideje ki van cserélve. Műszakin tűrik? Hát félrenéznek,biztos ha ugy alakul. Hát igen,ezekben nincs "E" jelzés .A xenon-t műszakira kiveszem,és megy vissza a halogén.A forgalomban is van nálam halogén égő, 2 perc alatt vissza tudom rakni ha muszáj.Persze az hogy megbüntetnek,megszivatnak,lelőnek...ez a veszély fenn áll.Azt viszont látom,hogy minden második autóban led és xenon van.... felénk nem kellene visszatenned max a műszakin mert ugrik a forgalmi Nekem 3 éve van benne xenon utólagos,műszaki előtt-után csere és kész,a forgalomba azokat szedik ki akinek lencsével szerelt lámpája van azokon km-röl látszik a xenon a sima lámpáknál(Lacetti) nem annyira látható HA jól van beállítva. pont fordítva lehet észrevenni mivel más a színe a xenonnak km ekről észre lehet venni a projektor az annyira nem feltűnő mivel a gyári xenonok 90% a az És ez így van. Korábban írtam már, hogy engem az alatt az 1 év alatt amíg "ál xenon" izzóval jártam (halogén izzó enyhén kék házzal. ezt árulták így) többször ellenőriztek mint a többi , ~ 20 év alatt. És ez nem a Lacsiban volt, előtte. Akkor még nem is haraptak erre a dologra. Nekem 4300K-s színhőmérsékletű xenon lesz berakva(a mostani GE-sport halogénom is ilyesmi),ami még csak fehér fényű,és abszolút feltűnés mentes.6000K és az fölött (8000K) látványosan más színű a dolog.Ma láttam egy zöld! xenonos ótót .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1454 Dátum: 2011. Július 30. - 07:32:22 » |
|
Hi Mindenki, nekem most van folyamatban az autó teljes ledesítése,ezalatt az ÖSSZES égőt értem.Persze kivéve a H4-et,ott xenon szett lesz.És a kivétel erősíti a szabályt .Elég sok ledes égőt kipróbáltam,mert ezzel is foglalkozom.Nagyon látványos szerintem,és sokkal szebb és erősebb fénye van mint az izzószálas égőknek.Az élettartam elvileg több mint az autó életkora,csak a led érzékeny a feszkó ingadozásra.Igazából végtelen lehetőségek vannak ledesítésben ,csak a pénztárca szab határt . Nincs baj a ledekkel csak a megfelelő ellenállást kell mellé tenni.Nekem már egy jó ideje ki van cserélve. Műszakin tűrik? Hát félrenéznek,biztos ha ugy alakul. Hát igen,ezekben nincs "E" jelzés .A xenon-t műszakira kiveszem,és megy vissza a halogén.A forgalomban is van nálam halogén égő, 2 perc alatt vissza tudom rakni ha muszáj.Persze az hogy megbüntetnek,megszivatnak,lelőnek...ez a veszély fenn áll.Azt viszont látom,hogy minden második autóban led és xenon van.... felénk nem kellene visszatenned max a műszakin mert ugrik a forgalmi Nekem 3 éve van benne xenon utólagos,műszaki előtt-után csere és kész,a forgalomba azokat szedik ki akinek lencsével szerelt lámpája van azokon km-röl látszik a xenon a sima lámpáknál(Lacetti) nem annyira látható HA jól van beállítva. pont fordítva lehet észrevenni mivel más a színe a xenonnak km ekről észre lehet venni a projektor az annyira nem feltűnő mivel a gyári xenonok 90% a az És ez így van. Korábban írtam már, hogy engem az alatt az 1 év alatt amíg "ál xenon" izzóval jártam (halogén izzó enyhén kék házzal. ezt árulták így) többször ellenőriztek mint a többi , ~ 20 év alatt. És ez nem a Lacsiban volt, előtte. Akkor még nem is haraptak erre a dologra. Nekem 4300K-s színhőmérsékletű xenon lesz berakva(a mostani GE-sport halogénom is ilyesmi),ami még csak fehér fényű,és abszolút feltűnés mentes.6000K és az fölött (8000K) látványosan más színű a dolog.Ma láttam egy zöld! xenonos ótót . Az csak részlet kérdésnálunk helyben /Kaposvár/ szinte az összes utolagos XENON kikerült a kocsikból mert sokba kerül ha elkapnak,utánam a sün még decemberben utánamjött a xenon miatt pedig nem is az volt csak +90% os égő és jött a süket duma,hogy összekevert valakivel.../1 van belőle az országban/
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|