hawer
|
|
« Hozzászólás #1245 Dátum: 2010. November 09. - 18:59:07 » |
|
Én 2005-ben vettem a kocsit! És gyárilag asszem elakadásjelzőm volt meg eü dobozom. Az izzókészletet én vettem..de mondjuk nekem is 4 évig bírta a tompítottam, de azóta már kétszer kiégett, pedig párban cserélem ki mindig és nem kap túláramot sem!
A HB-k H4-es égői tovább bírják jóval,mint a sedánok és SW-k H7-sei Enyém is sedán és bírta.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1246 Dátum: 2010. November 09. - 19:10:27 » |
|
Én 2005-ben vettem a kocsit! És gyárilag asszem elakadásjelzőm volt meg eü dobozom. Az izzókészletet én vettem..de mondjuk nekem is 4 évig bírta a tompítottam, de azóta már kétszer kiégett, pedig párban cserélem ki mindig és nem kap túláramot sem!
A HB-k H4-es égői tovább bírják jóval,mint a sedánok és SW-k H7-sei Enyém is sedán és bírta. Nekem is bírta 2,5 évig, pedig H7 és szintén Phillips volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1247 Dátum: 2010. November 09. - 19:58:17 » |
|
A HB-k H4-es égői tovább bírják jóval,mint a sedánok és SW-k H7-sei Enyém is sedán és bírta. Nekem is bírta 2,5 évig, pedig H7 és szintén Phillips volt. Na jó...amennyit mész....álllásában meg nem szoktak tönkremenni!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1248 Dátum: 2010. November 09. - 20:08:13 » |
|
A HB-k H4-es égői tovább bírják jóval,mint a sedánok és SW-k H7-sei Enyém is sedán és bírta. Nekem is bírta 2,5 évig, pedig H7 és szintén Phillips volt. Na jó...amennyit mész....álllásában meg nem szoktak tönkremenni! Ez igaz Az utóbbi 2 hétben alig használtam az autót, a múlt héten összesen 15km-t mentem vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1249 Dátum: 2010. November 09. - 20:12:28 » |
|
A HB-k H4-es égői tovább bírják jóval,mint a sedánok és SW-k H7-sei Enyém is sedán és bírta. Nekem is bírta 2,5 évig, pedig H7 és szintén Phillips volt. Na jó...amennyit mész....álllásában meg nem szoktak tönkremenni! Ez igaz Az utóbbi 2 hétben alig használtam az autót, a múlt héten összesen 15km-t mentem vele. De azt mind felkapcsolt villágítással.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1250 Dátum: 2010. November 09. - 20:34:58 » |
|
A HB-k H4-es égői tovább bírják jóval,mint a sedánok és SW-k H7-sei Enyém is sedán és bírta. Nekem is bírta 2,5 évig, pedig H7 és szintén Phillips volt. Na jó...amennyit mész....álllásában meg nem szoktak tönkremenni! Ez igaz Az utóbbi 2 hétben alig használtam az autót, a múlt héten összesen 15km-t mentem vele. Ok, bocsi...pont nekem jár a szám, amikor én is sokat járok városon belül nappal...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1251 Dátum: 2010. November 24. - 17:05:23 » |
|
Sziasztok,szerintetek H.I.D. márkájú 35w xenonhoz H7-es izzót hol érdemesebb rendeni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1252 Dátum: 2010. November 25. - 14:14:09 » |
|
Sziasztok,szerintetek H.I.D. márkájú 35w xenonhoz H7-es izzót hol érdemesebb rendeni?
Csak szólok, hogy a H.I.D nem márka, hanem azt jelöli, hogy hanem a High Intensity Discharge, azaz a gázkisüléses lámpa mozaikszava... Árakba nem tudok beleszólni, de talán a legegyszerűbb ha beírod az Árgépbe: http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=xenon+H7+HID&min=&max=&x=0&y=0...és ha már minden képpen vakítani akarod a szembejövőt, kérlek ne a legolcsóbbat vedd meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1253 Dátum: 2010. November 25. - 14:56:29 » |
|
a KPM-től biztos kapsz pár árajánlatot
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1254 Dátum: 2010. November 25. - 16:20:53 » |
|
a KPM-től biztos kapsz pár árajánlatot Ja, és ne feledd, hogy xenonhoz kötelező az automatikus magasságállító, és fényszórómosó! Ezek nélkül nemcsak simán szabálytalan, hanem balesetveszélyes is, mert elvakítja a szembe jövőt, ami Neked sem mindegy- gondolom, ha áttér a Te oldaladra, vagy bosszúból bekapcsolja az összes lámpáját ellened. Nem kéne...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1255 Dátum: 2010. November 25. - 20:23:59 » |
|
Hali! Párba cseréld az elszíneződés miatt bár ezt elfelejtik mondani az eladók.(saját tapasztalat )
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1256 Dátum: 2010. November 26. - 14:13:38 » |
|
Hali! Párba cseréld az elszíneződés miatt bár ezt elfelejtik mondani az eladók.(saját tapasztalat ) ...és az Isteni Szélnek is van autómata magasság állítása és mosója?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1257 Dátum: 2010. November 27. - 08:40:52 » |
|
Hali! Párba cseréld az elszíneződés miatt bár ezt elfelejtik mondani az eladók.(saját tapasztalat ) ...és az Isteni Szélnek is van autómata magasság állítása és mosója? Isteni Szélnek jól van beállítva ill minden elindulás előtt leszoktam pucolni ezért megyek Pestre keveset sok a piros lámpa,mindig kiugrani pucolni
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1258 Dátum: 2010. November 27. - 13:16:43 » |
|
Hali! Párba cseréld az elszíneződés miatt bár ezt elfelejtik mondani az eladók.(saját tapasztalat ) ...és az Isteni Szélnek is van autómata magasság állítása és mosója? Isteni Szélnek jól van beállítva ill minden elindulás előtt leszoktam pucolni ezért megyek Pestre keveset sok a piros lámpa,mindig kiugrani pucolni Ez most vicc volt? Mert akkor rossz topicba írtad. De, ha komolyan gondoltad, kezdek aggódni...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1259 Dátum: 2010. November 27. - 13:19:05 » |
|
Hali! Párba cseréld az elszíneződés miatt bár ezt elfelejtik mondani az eladók.(saját tapasztalat ) ...és az Isteni Szélnek is van autómata magasság állítása és mosója? Isteni Szélnek jól van beállítva ill minden elindulás előtt leszoktam pucolni ezért megyek Pestre keveset sok a piros lámpa,mindig kiugrani pucolni Ez most vicc volt? Mert akkor rossz topicba írtad. De, ha komolyan gondoltad, kezdek aggódni... Persze h vicc volt minden 3.lámpánál pucolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|