kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1230 Dátum: 2010. November 07. - 18:11:59 » |
|
Hawer! Erről kicsit részletesebben ill képekkel illusztrálnád nekem köszi Annyi az egész, hogy a sedánba ugye hátul dupla a helyzetjelző és a felső pluszba féklámpa is. Abba ugye duplaszálas izzó kell. De nálam az alsó helyzetjelzőbe is duplaszálas izzó van gyárilag de féklámpaként nem üzemel. (Még) Ennyi. Aha értem már
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1231 Dátum: 2010. November 07. - 20:10:11 » |
|
Hawer! Erről kicsit részletesebben ill képekkel illusztrálnád nekem köszi Annyi az egész, hogy a sedánba ugye hátul dupla a helyzetjelző és a felső pluszba féklámpa is. Abba ugye duplaszálas izzó kell. De nálam az alsó helyzetjelzőbe is duplaszálas izzó van gyárilag de féklámpaként nem üzemel. (Még) Ennyi. Duplaszálas, mert a 21W-os rész, a hátsó köd zárófény. Gondolom, az SW-ken így van, csak mi átalakítottuk, hogy kétszálas legyen, így dupla a zárófény, és van még ködlámpa is, persze fent meg féklámpa.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #1232 Dátum: 2010. November 07. - 22:25:19 » |
|
Fiúk! Jól látom, hogy a Lacettiben nincs parkolófény?? Arra gondolok, amikor csak az egyik oldali helyzetjelzőket lehet bekapcsolni műszerfal és rendszám világítás nélkül. A legtöbb kocsiban az irányjelzővel működik ez gyujtás nélkül. (Merciken külön kapcsoló volt régebben. Lehet, hogy az újabbakban is, de olyanban még nem ültem. ) Szóval nincs, vagy csak én nem találom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1233 Dátum: 2010. November 07. - 23:15:41 » |
|
Fiúk! Jól látom, hogy a Lacettiben nincs parkolófény?? Arra gondolok, amikor csak az egyik oldali helyzetjelzőket lehet bekapcsolni műszerfal és rendszám világítás nélkül. A legtöbb kocsiban az irányjelzővel működik ez gyujtás nélkül. (Merciken külön kapcsoló volt régebben. Lehet, hogy az újabbakban is, de olyanban még nem ültem. ) Szóval nincs, vagy csak én nem találom? Nincs.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1234 Dátum: 2010. November 08. - 09:28:11 » |
|
Fiúk! Jól látom, hogy a Lacettiben nincs parkolófény?? Arra gondolok, amikor csak az egyik oldali helyzetjelzőket lehet bekapcsolni műszerfal és rendszám világítás nélkül. A legtöbb kocsiban az irányjelzővel működik ez gyujtás nélkül. (Merciken külön kapcsoló volt régebben. Lehet, hogy az újabbakban is, de olyanban még nem ültem. ) Szóval nincs, vagy csak én nem találom? Ha a kulcsot kiveszed és a lámpakapcsolón egyet kapcsolsz helyzetjelzőre akkor bekapcsolódik a helyzetjelző elöl kettő és hátul is.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1235 Dátum: 2010. November 08. - 09:30:06 » |
|
Hawer! Erről kicsit részletesebben ill képekkel illusztrálnád nekem köszi Annyi az egész, hogy a sedánba ugye hátul dupla a helyzetjelző és a felső pluszba féklámpa is. Abba ugye duplaszálas izzó kell. De nálam az alsó helyzetjelzőbe is duplaszálas izzó van gyárilag de féklámpaként nem üzemel. (Még) Ennyi. Duplaszálas, mert a 21W-os rész, a hátsó köd zárófény. Gondolom, az SW-ken így van, csak mi átalakítottuk, hogy kétszálas legyen, így dupla a zárófény, és van még ködlámpa is, persze fent meg féklámpa. A hátsó ködzáró külön van a helyzetjelzöktől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzs198
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 SE (full gyári) csak nagy zene:)
|
|
« Hozzászólás #1236 Dátum: 2010. November 09. - 10:25:47 » |
|
Nekem mivel ledes helyzetjelzőm és rendszámtábla világításom van non-stop világít! A normál izzóknál ha kiveszed a kulcsot akkor lekapcsolja a világítást , így tuti nem felejted rajta! Ezt csak azért írtam le, hogyha valakit ez zavarna és pont a ledesítésen töri a fejét...ezzel számolnia kell és mindig megnézni, hogy lekapcsolta-e a pilácsot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1237 Dátum: 2010. November 09. - 16:34:56 » |
|
Ma kiégett jobb első tompítottam, azon melegében ki is cseréltem. Gyárilag philips volt benne, öt évig bírta szegénykém, de amin csodálkoztam a pótizzókészletemben minden izzó tunsgramos. Mindenkinél így van, vagy csak nekem adtak ilyet a márkakereskedésbe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1238 Dátum: 2010. November 09. - 17:20:05 » |
|
Ma kiégett jobb első tompítottam, azon melegében ki is cseréltem. Gyárilag philips volt benne, öt évig bírta szegénykém, de amin csodálkoztam a pótizzókészletemben minden izzó tunsgramos. Mindenkinél így van, vagy csak nekem adtak ilyet a márkakereskedésbe?
Hogy a bánatba bírta 5 évig Örülök ha 1 évig bírja.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1239 Dátum: 2010. November 09. - 17:39:04 » |
|
Hogy a bánatba bírta 5 évig Örülök ha 1 évig bírja. Na ezt nemtudom,de múlthéten a balos helyzetjelző ma meg a jobbos tompított úgylátszik behozza a lemaradást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1240 Dátum: 2010. November 09. - 18:01:12 » |
|
Az izzókészlet tatozéknak a magyar KRESZ írta elő, de már ez sem igaz. Így a márkakereskedések adták plusz pénzért a több milliós kocsikhoz, és persze olyat, ami a legolcsóbb volt- nekik. Egyébként a Tungsram nem rossz márka. Gyári izzókészlet nincs, elakadásjelző sem, a táskára is rá van írva a márkakereskedő neve, azt sem Koreából kaptad. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1241 Dátum: 2010. November 09. - 18:17:41 » |
|
Az izzókészlet tatozéknak a magyar KRESZ írta elő, de már ez sem igaz. Így a márkakereskedések adták plusz pénzért a több milliós kocsikhoz, és persze olyat, ami a legolcsóbb volt- nekik. Egyébként a Tungsram nem rossz márka. Gyári izzókészlet nincs, elakadásjelző sem, a táskára is rá van írva a márkakereskedő neve, azt sem Koreából kaptad. Ennyi. Ilyesmire gondoltam én is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzs198
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 SE (full gyári) csak nagy zene:)
|
|
« Hozzászólás #1242 Dátum: 2010. November 09. - 18:34:59 » |
|
Én 2005-ben vettem a kocsit! És gyárilag asszem elakadásjelzőm volt meg eü dobozom. Az izzókészletet én vettem..de mondjuk nekem is 4 évig bírta a tompítottam, de azóta már kétszer kiégett, pedig párban cserélem ki mindig és nem kap túláramot sem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1243 Dátum: 2010. November 09. - 18:45:44 » |
|
Én 2005-ben vettem a kocsit! És gyárilag asszem elakadásjelzőm volt meg eü dobozom. Az izzókészletet én vettem..de mondjuk nekem is 4 évig bírta a tompítottam, de azóta már kétszer kiégett, pedig párban cserélem ki mindig és nem kap túláramot sem!
A HB-k H4-es égői tovább bírják jóval,mint a sedánok és SW-k H7-sei
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1244 Dátum: 2010. November 09. - 18:53:16 » |
|
Az izzókészlet tatozéknak a magyar KRESZ írta elő, de már ez sem igaz. Így a márkakereskedések adták plusz pénzért a több milliós kocsikhoz, és persze olyat, ami a legolcsóbb volt- nekik. Egyébként a Tungsram nem rossz márka. Gyári izzókészlet nincs, elakadásjelző sem, a táskára is rá van írva a márkakereskedő neve, azt sem Koreából kaptad. Ennyi. Bizony! Vásárlásnál ott volt a számlán a forgalomba helyezési díjjal és egyebekkel együtt ennek az ára is.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|