akidobos
|
|
« Hozzászólás #615 Dátum: 2009. Október 15. - 10:23:10 » |
|
[OFF] Most jöttem rá,hogy a telcsimben van barcode olvasó. [ON] Az meg hogyan? És mire jó? Jani aláírásában az a feketefehér izé.Ezzel bármilyen nformáció kódolható,a webcímtől kezdve tényleg bármiig. A progi meg egy kis progi,ami a telcsi cameráját használja ennek beolvasására,majd megjeleníti a tárolt infót. Pl.: http://qrcode.kaywa.com/De hogy ne legyen teljesen off: http://www.hqelektronik.hu/pic/159/15987HQ.PNG O de komoly!!! Már nézegettem mi a franc lehet az Jani aláirásában de halgattam pedig érdekelt.És hogy olvashatom vissza a kódolást? http://www.bardecode.com/barcoder.exe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #616 Dátum: 2009. Október 15. - 10:51:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #617 Dátum: 2009. Október 16. - 18:14:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #618 Dátum: 2009. Október 17. - 12:07:14 » |
|
Középkonzolon a klíma kapcsolónál elhalványult a világítás. A picit megkopogtatom visszaerősödik a fénye, de amint fokozatot állítok, megint elhalványul. Mind a három gombnál ezt csinálja. Ötlet valakinek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #619 Dátum: 2009. Október 17. - 12:51:51 » |
|
Szerintem csak valamilyen érintkezési hiba lehet.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #620 Dátum: 2009. Október 17. - 18:09:50 » |
|
Nekem még gariban cserélték a közép konzolt. Igaz azt azért mert a klíma nyomógombjai voltak kontakt hibásak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #621 Dátum: 2009. Október 20. - 12:25:47 » |
|
Szerintem csak valamilyen érintkezési hiba lehet.
Szerintem is. Szét kell szedni a konzolt, és leellenőrizni a csatlakozókat+az izzók foglalatát (bár nem valószínű, hogy az összes ugyan akkor. és ugyan úgy lenne kontaktos ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #622 Dátum: 2009. Október 20. - 21:19:41 » |
|
De nem a gombok ledei kontaktosak, hanem a háttérvilágítás izzója, nem? Ami közös a három izzónak. Egyébként félelmetesen igénytelennek tartom a Lacetti műszerfalvilágítását. Ezer darab ótvar gagyi 1Ft-os kínai izzó, ami havonta kiég, persze kivétel nélkül a legsz.rabb helyeken, a műszeregység mögött pedig még a kék gumi is ráég, hogy olyan után is lehessen rohangálni. Már aki megtette... Nem tudom, ezek a ledekről még nem hallottak? Ha már a jó minőségű izzókról nem. Vagy lehetett volna picit alacsonyabb feszt adni az izzóknak, és akkor elég lenne 100 évente cserélni...
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #623 Dátum: 2009. Október 20. - 21:26:34 » |
|
De nem a gombok ledei kontaktosak, hanem a háttérvilágítás izzója, nem? Ami közös a három izzónak. Egyébként félelmetesen igénytelennek tartom a Lacetti műszerfalvilágítását. Ezer darab ótvar gagyi 1Ft-os kínai izzó, ami havonta kiég, persze kivétel nélkül a legsz.rabb helyeken, a műszeregység mögött pedig még a kék gumi is ráég, hogy olyan után is lehessen rohangálni. Már aki megtette... Nem tudom, ezek a ledekről még nem hallottak? Ha már a jó minőségű izzókról nem. Vagy lehetett volna picit alacsonyabb feszt adni az izzóknak, és akkor elég lenne 100 évente cserélni... Nekem még egy sem égett ki.Igaz teljesen le van véve a fényerő uj kora óta.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #624 Dátum: 2009. Október 20. - 21:38:57 » |
|
Középkonzolon a klíma kapcsolónál elhalványult a világítás. A picit megkopogtatom visszaerősödik a fénye, de amint fokozatot állítok, megint elhalványul. Mind a három gombnál ezt csinálja. Ötlet valakinek?
Nekem meg nem kapcsol be a klíma,ha benyomom a gombot.El kell tekernem a ventillátort 4-es fokozatba és akkor bekapcsol.Nem a lámpa,mert hallom a relé kattanását,mikor kigyullad.Utána visszveszem 2-re,vagy akárhová már jó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #625 Dátum: 2009. Október 20. - 22:00:17 » |
|
Igen, ez ismert hiba, nekünk is volt, a csatlakozó kontaktos. Bele kell egyet b.ni a panelba, egyből bekapcsol.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #627 Dátum: 2009. Október 21. - 07:59:04 » |
|
Oké! Mi a további lépés? Mit lehet vele tenni? A beleb...ás már meg volt. Átvigyem a kisbaltát? Menjek szerelni?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #628 Dátum: 2009. Október 21. - 08:38:47 » |
|
Nekem meg nem kapcsol be a klíma,ha benyomom a gombot.El kell tekernem a ventillátort 4-es fokozatba és akkor bekapcsol.Nem a lámpa,mert hallom a relé kattanását,mikor kigyullad.Utána visszveszem 2-re,vagy akárhová már jó... Szintén.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #629 Dátum: 2009. Október 21. - 08:43:45 » |
|
Hmm...
|
|
|