Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #600 Dátum: 2009. Október 14. - 10:49:43 » |
|
2 év után megadta magát a Tungsram Megalightom. A bal oldali égett ki. És darabra persze nem kapható!
Az miért baj, nemsokára ki fog égni a másik is. Egyébként lehet kapni egyesével is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #601 Dátum: 2009. Október 14. - 10:53:43 » |
|
2 év után megadta magát a Tungsram Megalightom. A bal oldali égett ki. És darabra persze nem kapható!
Az miért baj, nemsokára ki fog égni a másik is. Egyébként lehet kapni egyesével is. Hol? Autósboltban nem volt. Vettem egy garnitúrát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #602 Dátum: 2009. Október 14. - 12:04:18 » |
|
Az miért baj, nemsokára ki fog égni a másik is. Egyébként lehet kapni egyesével is. Dehogy ég! HB-je van H4-gyel, nem SW !
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #603 Dátum: 2009. Október 14. - 14:37:52 » |
|
Az miért baj, nemsokára ki fog égni a másik is. Egyébként lehet kapni egyesével is. Hol? Autósboltban nem volt. Vettem egy garnitúrát. Én a Vasas pályánál vettem egy a Tungsram márkaboltban. De most, hogy jobban belegondolok, már nem vagyok biztos az 1 db-os kiszerelésben.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #604 Dátum: 2009. Október 14. - 14:42:05 » |
|
Az miért baj, nemsokára ki fog égni a másik is. Egyébként lehet kapni egyesével is. Dehogy ég! HB-je van H4-gyel, nem SW ! Láttod, az egyik már kiéget. Biztos csak azért 1, mert több nem fér a csomagtartóba. Na majd ha a tied is kiég, akkor mit fogsz itt kapni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #605 Dátum: 2009. Október 14. - 16:15:05 » |
|
Az miért baj, nemsokára ki fog égni a másik is. Egyébként lehet kapni egyesével is. Dehogy ég! HB-je van H4-gyel, nem SW ! Láttod, az egyik már kiéget. Biztos csak azért 1, mert több nem fér a csomagtartóba. Na majd ha a tied is kiég, akkor mit fogsz itt kapni. Kapni kapna, csak hát nem fogja bevallani, mert fél. Persze már az is lehet, hogy cserélt, csak hallgat róla. Cikizni szeret másokat, de őt nem szabad! Nem?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #606 Dátum: 2009. Október 14. - 16:16:47 » |
|
Az miért baj, nemsokára ki fog égni a másik is. Egyébként lehet kapni egyesével is. Dehogy ég! HB-je van H4-gyel, nem SW ! Láttod, az egyik már kiéget. Biztos csak azért 1, mert több nem fér a csomagtartóba. Na majd ha a tied is kiég, akkor mit fogsz itt kapni. Arról mélyen fog hallgatni. Vagy csak hónapokkal később mondja majd meg.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #607 Dátum: 2009. Október 14. - 16:49:02 » |
|
Az miért baj, nemsokára ki fog égni a másik is. Egyébként lehet kapni egyesével is. Dehogy ég! HB-je van H4-gyel, nem SW ! Láttod, az egyik már kiéget. Biztos csak azért 1, mert több nem fér a csomagtartóba. Na majd ha a tied is kiég, akkor mit fogsz itt kapni. Arról mélyen fog hallgatni. Vagy csak hónapokkal később mondja majd meg. Ki kell, hogy ábrándítsalak benneteket: Még a két eredeti gyári is tökéletes állapotban figyel a polcon, amik meg bent vannak, azok az első pár égőim két éve.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #609 Dátum: 2009. Október 14. - 16:58:37 » |
|
Az miért baj, nemsokára ki fog égni a másik is. Egyébként lehet kapni egyesével is. Dehogy ég! HB-je van H4-gyel, nem SW ! Láttod, az egyik már kiéget. Biztos csak azért 1, mert több nem fér a csomagtartóba. Na majd ha a tied is kiég, akkor mit fogsz itt kapni. Arról mélyen fog hallgatni. Vagy csak hónapokkal később mondja majd meg. Ki kell, hogy ábrándítsalak benneteket: Még a két eredeti gyári is tökéletes állapotban figyel a polcon, amik meg bent vannak, azok az első pár égőim két éve. A polcon! Ott persze, hogy tökéletes. Az én kocsim 5 éves, és egy garnitúrát kellett eddig cserélnem, pedig SW-m van, és H7-es. Meg 1 helyzetjelzőt is. Ettől nem vagyok elkeseredve. Ablaktörlőm is lehetne eredeti, csak hát LadLac megfertőzött, most aeroblade van, és ki is lett próbálva, mert megjött a pocsék idő. Szuperjól töröl, és nincs hangja. Balra 24", jobbra 19", amit felraktam, és éppen nem ér össze a kettő középen.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #610 Dátum: 2009. Október 14. - 18:07:34 » |
|
Az miért baj, nemsokára ki fog égni a másik is. Egyébként lehet kapni egyesével is. Dehogy ég! HB-je van H4-gyel, nem SW ! Láttod, az egyik már kiéget. Biztos csak azért 1, mert több nem fér a csomagtartóba. Na majd ha a tied is kiég, akkor mit fogsz itt kapni. Arról mélyen fog hallgatni. Vagy csak hónapokkal később mondja majd meg. Ki kell, hogy ábrándítsalak benneteket: Még a két eredeti gyári is tökéletes állapotban figyel a polcon, amik meg bent vannak, azok az első pár égőim két éve. Mondjuk amennyit Te használod az autót, ez nem is csoda. Km kevés megy bele, de mindennapos használatban van...sok-sok hidegindítás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #611 Dátum: 2009. Október 14. - 21:00:06 » |
|
[OFF] Most jöttem rá,hogy a telcsimben van barcode olvasó. [ON] Az meg hogyan? És mire jó? Jani aláírásában az a feketefehér izé.Ezzel bármilyen nformáció kódolható,a webcímtől kezdve tényleg bármiig. A progi meg egy kis progi,ami a telcsi cameráját használja ennek beolvasására,majd megjeleníti a tárolt infót. Pl.: http://qrcode.kaywa.com/De hogy ne legyen teljesen off: http://www.hqelektronik.hu/pic/159/15987HQ.PNG
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #612 Dátum: 2009. Október 14. - 21:54:30 » |
|
[OFF] Most jöttem rá,hogy a telcsimben van barcode olvasó. [ON] Az meg hogyan? És mire jó? Jani aláírásában az a feketefehér izé.Ezzel bármilyen nformáció kódolható,a webcímtől kezdve tényleg bármiig. A progi meg egy kis progi,ami a telcsi cameráját használja ennek beolvasására,majd megjeleníti a tárolt infót. Pl.: http://qrcode.kaywa.com/De hogy ne legyen teljesen off: http://www.hqelektronik.hu/pic/159/15987HQ.PNG O de komoly!!! Már nézegettem mi a franc lehet az Jani aláirásában de halgattam pedig érdekelt.És hogy olvashatom vissza a kódolást?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 14. - 21:58:39 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #613 Dátum: 2009. Október 15. - 06:45:03 » |
|
[OFF] Most jöttem rá,hogy a telcsimben van barcode olvasó. [ON] Az meg hogyan? És mire jó? Jani aláírásában az a feketefehér izé.Ezzel bármilyen nformáció kódolható,a webcímtől kezdve tényleg bármiig. A progi meg egy kis progi,ami a telcsi cameráját használja ennek beolvasására,majd megjeleníti a tárolt infót. Pl.: http://qrcode.kaywa.com/De hogy ne legyen teljesen off: http://www.hqelektronik.hu/pic/159/15987HQ.PNG Azért reménykedjünk,hogy a hozzászólásait nem ilyen formába fogja írni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #614 Dátum: 2009. Október 15. - 06:59:12 » |
|
[OFF] Most jöttem rá,hogy a telcsimben van barcode olvasó. [ON] Az meg hogyan? És mire jó? Jani aláírásában az a feketefehér izé.Ezzel bármilyen nformáció kódolható,a webcímtől kezdve tényleg bármiig. A progi meg egy kis progi,ami a telcsi cameráját használja ennek beolvasására,majd megjeleníti a tárolt infót. Pl.: http://qrcode.kaywa.com/De hogy ne legyen teljesen off: http://www.hqelektronik.hu/pic/159/15987HQ.PNG Azért reménykedjünk,hogy a hozzászólásait nem ilyen formába fogja írni. Ki én?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|