kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #585 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 08:19:19 » |
|
Sziasztok! Kimúlt a jobb első helyzetjelzőm.A kérdésem,hogy az 5 ajtósba is H7-es kell? A másik kérdés meg,hogy a hamutartóba milyen kell és hogyan lehet cserélni..?Ott is behalt a fény.
A helyzetjelző egy mezei 5W-os (2W-os ) kis égőcske, külön foglalatban... És biztosan nem H7-es a jelölése (Esetleg a gépkönyv -> izzók kezdetű melléklet... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #586 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 11:13:47 » |
|
Sziasztok! Kimúlt a jobb első helyzetjelzőm.A kérdésem,hogy az 5 ajtósba is H7-es kell? A másik kérdés meg,hogy a hamutartóba milyen kell és hogyan lehet cserélni..?Ott is behalt a fény.
A helyzetjelző egy mezei 5W-os (2W-os ) kis égőcske, külön foglalatban... És biztosan nem H7-es a jelölése (Esetleg a gépkönyv -> izzók kezdetű melléklet... ) öö..Hát a tompított előtti.Az a helyzetjelző,nem?Az nem izzik.A jobb.(Most rosszabb ) A H7-est meg bocs,úgy értem hogy az öt ajtósba milyen készletet kell vennem?H7-es,vagy H4-es?Merthogy nincs nekem izzókészletem. Ezt kerestem már a gépkönyvben többször is,de nem leltem. Az igaz,hogy a hamus fényére még nem kerestem rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #587 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 11:25:23 » |
|
A helyzetjelző egy mezei 5W-os (2W-os ) kis égőcske, külön foglalatban... És biztosan nem H7-es a jelölése (Esetleg a gépkönyv -> izzók kezdetű melléklet... ) öö..Hát a tompított előtti.Az a helyzetjelző,nem?Az nem izzik.A jobb.(Most rosszabb ) A H7-est meg bocs,úgy értem hogy az öt ajtósba milyen készletet kell vennem?H7-es,vagy H4-es?Merthogy nincs nekem izzókészletem. Ezt kerestem már a gépkönyvben többször is,de nem leltem. Az igaz,hogy a hamus fényére még nem kerestem rá. 5ajtósba H4-es kell. Rá van írva a lámpabura tetejére.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #588 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 11:46:44 » |
|
A helyzetjelző egy mezei 5W-os (2W-os ) kis égőcske, külön foglalatban... És biztosan nem H7-es a jelölése (Esetleg a gépkönyv -> izzók kezdetű melléklet... ) öö..Hát a tompított előtti.Az a helyzetjelző,nem?Az nem izzik.A jobb.(Most rosszabb ) A H7-est meg bocs,úgy értem hogy az öt ajtósba milyen készletet kell vennem?H7-es,vagy H4-es?Merthogy nincs nekem izzókészletem. Ezt kerestem már a gépkönyvben többször is,de nem leltem. Az igaz,hogy a hamus fényére még nem kerestem rá. 5ajtósba H4-es kell. Rá van írva a lámpabura tetejére. Ez volt a jó. Az első lámpák műanyag keretébe bele van sütve, hogy milyen típusú, és milyen teljesítményű izzó való bele. A hamutartó meg ... Szerintem vedd ki belőle az izzót, fogd kézen, és úgy menj el az autós boltba. Az a biztos. Sajnos a gépkönyv csak a fontosabb izzókat adja meg, és azoknak is csak a teljesítményét, a tokozását nem (legalább is az a fajta, amit én néztem. de gépkönyvből is készült jó pár változat! Egyébként szinte biztos, hogy kinézetre olyan, mint a helyzetjelző, teljesítményben is a körül van (ne tegyél 5W-osat egyikbe se! 3W-os bőven jó!). viszont lehet, hogy "soványabb" a helyzetjelzőnél. Szóval jobb, ha a mintával mész beszerző körútra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #589 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 17:37:38 » |
|
A kérdésem,hogy az 5 ajtósba is H7-es kell? H7-es,vagy H4-es?Merthogy nincs nekem izzókészletem.
Én kérek elnézést!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #590 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 19:01:11 » |
|
A kérdésem,hogy az 5 ajtósba is H7-es kell? H7-es,vagy H4-es?Merthogy nincs nekem izzókészletem.
Én kérek elnézést! Miért? Nálad van a KÖTELEZŐ izzókészlete?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #591 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 21:38:04 » |
|
Köszönöm. A helyzetjelzőre 5w-t ír a könyv,a műszerfal és konzol-ról egy betű sincs. Rendben van,hogy mintával menjek a boltba,de ki se tudom szedni... No mindegy,próbálkozok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #592 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 21:58:48 » |
|
Köszönöm. A helyzetjelzőre 5w-t ír a könyv,a műszerfal és konzol-ról egy betű sincs. Rendben van,hogy mintával menjek a boltba,de ki se tudom szedni... No mindegy,próbálkozok. A hamutartó izzó cseréhez, ki kell szedni a rádió körüli keretet. Van egy fémlap, az a hamutartó teteje, azt leszedve ki tudod venni az izzót. Van más megközelítés is. A hamutartó alatt nyúlj hátra a hátuljához. A hamutartó hátuljából kiáll egy szögletes rész, kb:2x2cm azt kell leszedni. Ez a második egyszerűbbnek tűnik, de csak akkor ha olyan a kezed mint ET-nek. Az izzó, az alsó sorban jobbról a negyedik(1,2w).
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #593 Dátum: 2009. Szeptember 25. - 11:58:36 » |
|
Köszönöm. A helyzetjelzőre 5w-t ír a könyv,a műszerfal és konzol-ról egy betű sincs. Rendben van,hogy mintával menjek a boltba,de ki se tudom szedni... No mindegy,próbálkozok. A baglyos talin ezt is meg lehet oldani,addig meg ne bagózz sötétben,nehogy a cipődbe hamuzz.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #594 Dátum: 2009. Szeptember 25. - 13:36:21 » |
|
Köszönöm. A helyzetjelzőre 5w-t ír a könyv,a műszerfal és konzol-ról egy betű sincs. Rendben van,hogy mintával menjek a boltba,de ki se tudom szedni... No mindegy,próbálkozok. A baglyos talin ezt is meg lehet oldani,addig meg ne bagózz sötétben,nehogy a cipődbe hamuzz. Nem dohyáhok -immár 4. éve szerencsére.Kulcstartónak használom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #595 Dátum: 2009. Szeptember 25. - 13:37:15 » |
|
Köszönöm. A helyzetjelzőre 5w-t ír a könyv,a műszerfal és konzol-ról egy betű sincs. Rendben van,hogy mintával menjek a boltba,de ki se tudom szedni... No mindegy,próbálkozok. A hamutartó izzó cseréhez, ki kell szedni a rádió körüli keretet. Van egy fémlap, az a hamutartó teteje, azt leszedve ki tudod venni az izzót. Van más megközelítés is. A hamutartó alatt nyúlj hátra a hátuljához. A hamutartó hátuljából kiáll egy szögletes rész, kb:2x2cm azt kell leszedni. Ez a második egyszerűbbnek tűnik, de csak akkor ha olyan a kezed mint ET-nek. Az izzó, az alsó sorban jobbról a negyedik(1,2w). Köszi!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dagicom
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #596 Dátum: 2009. Október 13. - 17:47:19 » |
|
Nem tud valaki olyan fehér izzó ami a műszerfalban nem egy pontban világít fehéret?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #597 Dátum: 2009. Október 14. - 07:11:50 » |
|
[OFF] Most jöttem rá,hogy a telcsimben van barcode olvasó. [ON]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #598 Dátum: 2009. Október 14. - 08:32:43 » |
|
[OFF] Most jöttem rá,hogy a telcsimben van barcode olvasó. [ON] Az meg hogyan? És mire jó?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #599 Dátum: 2009. Október 14. - 09:21:20 » |
|
2 év után megadta magát a Tungsram Megalightom. A bal oldali égett ki. És darabra persze nem kapható!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|