ladlac
|
|
« Hozzászólás #525 Dátum: 2009. Augusztus 19. - 07:05:45 » |
|
Üdv! Nekem a belső világítással kapcsolatban van kérdésem: SW csomitartónál a tetőkárpitban van - elvileg - világítás. Azért elvileg, mert ugyan már több mint 3 hónapja van meg a kocsi, de most tünt fel a lámpa, ami eddig sötétben sosem világított, így azt sem tudtam, hogy van... De ha már van akkor világítson! Viszont nem tudom, hogy hol a kapcsolója/mi működteti, illetve nem találtam csavart, vagy kipattintási lehetőségre utaló jelet, hogy az égőt megnézzem, kárt pedig nem szeretnék benne tenni. A szervíz füzet egy szót sem ír erről a lámpáról. Segítsen légyszi akinek van tapasztalata! Köszi Yanee Szia. Nincs kapcsolója a csomagtartó világításnak, minden ajtónyitásra azonnal világtani kellene neki, nem lekapcsolható. Csavar nincs, ki kell pattintani óvatosan, kicsit balra tolva a lámpát, simán kijön. Ezen az izzón nincs késleltetés sem, tehát ajtó becsukás után rögtön elalszik.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #526 Dátum: 2009. Augusztus 20. - 08:04:34 » |
|
Üdv! Nekem a belső világítással kapcsolatban van kérdésem: SW csomitartónál a tetőkárpitban van - elvileg - világítás. Azért elvileg, mert ugyan már több mint 3 hónapja van meg a kocsi, de most tünt fel a lámpa, ami eddig sötétben sosem világított, így azt sem tudtam, hogy van... De ha már van akkor világítson! Viszont nem tudom, hogy hol a kapcsolója/mi működteti, illetve nem találtam csavart, vagy kipattintási lehetőségre utaló jelet, hogy az égőt megnézzem, kárt pedig nem szeretnék benne tenni. A szervíz füzet egy szót sem ír erről a lámpáról. Segítsen légyszi akinek van tapasztalata! Köszi Yanee Szia. Nincs kapcsolója a csomagtartó világításnak, minden ajtónyitásra azonnal világtani kellene neki, nem lekapcsolható. Csavar nincs, ki kell pattintani óvatosan, kicsit balra tolva a lámpát, simán kijön. Ezen az izzón nincs késleltetés sem, tehát ajtó becsukás után rögtön elalszik. Köszi. Ma nekiesek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #527 Dátum: 2009. Augusztus 23. - 09:15:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #528 Dátum: 2009. Augusztus 23. - 09:18:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #529 Dátum: 2009. Augusztus 23. - 09:19:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #530 Dátum: 2009. Augusztus 23. - 20:48:09 » |
|
Ez a nagyobb teljesítmény ára. Mikor vettem a megalight-ot akkor kérdeztem az élettartamukat. A +50%-ra a felét mondták a normálnak. A +90%-ra meg az 1/3-át. Nálam a normál másfél évig bírta. Igy a +50%-nak(most az van) van még 5 hónapja. A többi már ajándék!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #531 Dátum: 2009. Augusztus 23. - 23:14:51 » |
|
Ez a nagyobb teljesítmény ára. Mikor vettem a megalight-ot akkor kérdeztem az élettartamukat. A +50%-ra a felét mondták a normálnak. A +90%-ra meg az 1/3-át. Nálam a normál másfél évig bírta. Igy a +50%-nak(most az van) van még 5 hónapja. A többi már ajándék! Nekem meg két éve lesz jövő hónapban, hogy vettem a megnövelt fényerejű izzókat (le is jár a két év garija) és még mennek. Igaz 5000 volt párban.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #532 Dátum: 2009. Augusztus 24. - 07:41:30 » |
|
Már kérdeztem korábban, de valahogy nem lehet állítani a távolsági fényen? A tompított okés a távolsági viszont jóformán az égbe világít felfele. Ha elviszem rendesen belövetni, akkor megint mehetek ladlachoz, hogy állítsuk vissza. Viszont tegnap este a 7-en nagyon zavart, hogy nem látok.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #533 Dátum: 2009. Augusztus 24. - 13:14:30 » |
|
Már kérdeztem korábban, de valahogy nem lehet állítani a távolsági fényen? A tompított okés a távolsági viszont jóformán az égbe világít felfele. Ha elviszem rendesen belövetni, akkor megint mehetek ladlachoz, hogy állítsuk vissza. Viszont tegnap este a 7-en nagyon zavart, hogy nem látok. Sajnos csak együtt lehet állítani a tompítottal a refit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #534 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 11:40:28 » |
|
Már kérdeztem korábban, de valahogy nem lehet állítani a távolsági fényen? A tompított okés a távolsági viszont jóformán az égbe világít felfele. Ha elviszem rendesen belövetni, akkor megint mehetek ladlachoz, hogy állítsuk vissza. Viszont tegnap este a 7-en nagyon zavart, hogy nem látok. Sajnos csak együtt lehet állítani a tompítottal a refit. Valószínű, hogy fordítva lett betéve az izzó! A felfelé világítás erre utal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #535 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 16:04:57 » |
|
Már kérdeztem korábban, de valahogy nem lehet állítani a távolsági fényen? A tompított okés a távolsági viszont jóformán az égbe világít felfele. Ha elviszem rendesen belövetni, akkor megint mehetek ladlachoz, hogy állítsuk vissza. Viszont tegnap este a 7-en nagyon zavart, hogy nem látok. Sajnos csak együtt lehet állítani a tompítottal a refit. Valószínű, hogy fordítva lett betéve az izzó! A felfelé világítás erre utal. Mikor? Mert a refihez még hozzá nem lett nyúlva, tudtommal. A tompított meg oké, azt Athee- val tettük be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #536 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 16:08:51 » |
|
Már kérdeztem korábban, de valahogy nem lehet állítani a távolsági fényen? A tompított okés a távolsági viszont jóformán az égbe világít felfele. Ha elviszem rendesen belövetni, akkor megint mehetek ladlachoz, hogy állítsuk vissza. Viszont tegnap este a 7-en nagyon zavart, hogy nem látok. Sajnos csak együtt lehet állítani a tompítottal a refit. Valószínű, hogy fordítva lett betéve az izzó! A felfelé világítás erre utal. Mikor? Mert a refihez még hozzá nem lett nyúlva, tudtommal. A tompított meg oké, azt Athee- val tettük be. Lehet, hogy az ültetés áldozata vagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #537 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 16:25:08 » |
|
Már kérdeztem korábban, de valahogy nem lehet állítani a távolsági fényen? A tompított okés a távolsági viszont jóformán az égbe világít felfele. Ha elviszem rendesen belövetni, akkor megint mehetek ladlachoz, hogy állítsuk vissza. Viszont tegnap este a 7-en nagyon zavart, hogy nem látok. Sajnos csak együtt lehet állítani a tompítottal a refit. Valószínű, hogy fordítva lett betéve az izzó! A felfelé világítás erre utal. Mikor? Mert a refihez még hozzá nem lett nyúlva, tudtommal. A tompított meg oké, azt Athee- val tettük be. Lehet, hogy az ültetés áldozata vagy? Nincs priuszom! Ez azért nem áll, mert a tompított most rendben van és jól van bent az izzó. Annyira meg nincs lent (már), nem veri fel a port.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #538 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 16:28:38 » |
|
Bakker, ha az ültetés miatt lenne rossz a refi, akkor nem az égbe világít felfele!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #539 Dátum: 2009. Augusztus 27. - 16:34:44 » |
|
Bakker, ha az ültetés miatt lenne rossz a refi, akkor nem az égbe világít felfele!
Hanem lefelé, ugye? Megoldás: éjszaka nem megyek országúton.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|