kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #495 Dátum: 2009. Június 23. - 17:32:39 » |
|
SZia öcsi szerintem a rellét nézd(esd) meg egy probát meg ér.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
öcsi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #496 Dátum: 2009. Június 23. - 19:23:49 » |
|
sziasztok.köszi a relé tippet.kiprobáltam már,sajnos nem az a baj. Tominak meg a müszerfalizzók 5w. foglalatnélküliek,de a kissebbik méret aszem mert van 3 méret benne.üdv.öcsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
öcsi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #497 Dátum: 2009. Június 23. - 19:29:23 » |
|
Meséljetek kinek hogy vált be a ledes izzó??
Nekem még működnek a helyzetjelzőim sziasztok.nekem sajnos nem vált be a ledes.2 párat hajlandó voltam kipróbálni.üdv sziasztok.nos a pittike igazmondott.megtaláltam a müszerfal mögött az összeégett müanyag közösítő csatit.probléma megoldva.köszi a tippet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 24. - 20:23:39 írta öcsi »
|
Naplózva
|
|
|
|
altomi19
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #498 Dátum: 2009. Június 23. - 20:15:58 » |
|
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni.... A műszerfalban és konzolban /számlap+fűtésszabályozók/ szeretnék izzót cserélni, csak azt nem tudom, hogy oda milyen típusú izzók kellenek, milyet vegyek hozzájuk.... előre is köszönöm a segítőkész hozzászólásokat.... Üdv, Tamás Miért is akarsz cserélni? Csak úgy, mert kitaláltál valamit, vagy kiégtek? Ha az utóbbi dolog áll fent, úgy vedd ki a rosszat, és úgy menj vásárolni, akkor biztosan jót veszel hozzá! Ha meg jók, akkor meg minek cserélni? Szeretsz játszani? A Tungsram márkaboltban biztosan kapsz megfelelő izzót. (Nem könnyű cserélni!) köszönöm, de hogy milyen izzók vannak benne még mindig nem tudom.... ez az én véleményem, de nem tetszik a mostani zöld szín benne és szeretném kicserélni pl kékre.... szóval, hogy milyen izzó kell bele légyszi.... nem a márkája, hogy tungsram, vagy ilyesmi hanem pl csak mondok vmit nyílván nem sofita égők vannak odabent....így értem, hogy milyet.... köszönöm a segítséget! Üdv, Tamás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #499 Dátum: 2009. Június 23. - 20:39:42 » |
|
Utóbbi napokban többször rám dudáltak (valószínüleg..). Körülnéztem a kocsit, de semmi olyant nem láttam rajta. Ma tájékozódás miatt beálltam egy buszmegállóhoz és a megkérdezett emberem azt mondta, hogy a kocsim lámpája hol tompított, hol fényszórót mutatott ahogy közeledtem felé. Nem tudom, hogy a sok eső beázása miatt lehet megint zárlat --- akkor hol ázott be?? Vagy csak a szeme káprázott az úthibák miatti billegés okán....mivel néztem az elöttem haladó Q7s popsiján a lámpa fényét és egyenletesnek láttam.
Ezt egyszerűen leellenőrizheted: állítsd lejjebb a pilácsot a belső állítóval. 1-2 fokozattal, és aztán egy pár napig teszt. Ha nem villognak, akkor Ok. Bár ha eddig nem volt ilyen gond, és nem nyúltál a lámpához (izzócsere?)+ a futómű magassága sem változott (gumi? felni?), akkor nem ez lesz a megoldás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #500 Dátum: 2009. Június 24. - 08:18:29 » |
|
Utóbbi napokban többször rám dudáltak (valószínüleg..). Körülnéztem a kocsit, de semmi olyant nem láttam rajta. Ma tájékozódás miatt beálltam egy buszmegállóhoz és a megkérdezett emberem azt mondta, hogy a kocsim lámpája hol tompított, hol fényszórót mutatott ahogy közeledtem felé. Nem tudom, hogy a sok eső beázása miatt lehet megint zárlat --- akkor hol ázott be?? Vagy csak a szeme káprázott az úthibák miatti billegés okán....mivel néztem az elöttem haladó Q7s popsiján a lámpa fényét és egyenletesnek láttam.
Ezt egyszerűen leellenőrizheted: állítsd lejjebb a pilácsot a belső állítóval. 1-2 fokozattal, és aztán egy pár napig teszt. Ha nem villognak, akkor Ok. Bár ha eddig nem volt ilyen gond, és nem nyúltál a lámpához (izzócsere?)+ a futómű magassága sem változott (gumi? felni?), akkor nem ez lesz a megoldás. A magasság kapcsolót 0 fázisban használom 4 éve és a magasság szinte biztos, hogy nem zavaró. Semmit nem buzeráltam rajta, ezért is vagyok kissé tanácstalan
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #501 Dátum: 2009. Június 24. - 13:27:49 » |
|
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni.... A műszerfalban és konzolban /számlap+fűtésszabályozók/ szeretnék izzót cserélni, csak azt nem tudom, hogy oda milyen típusú izzók kellenek, milyet vegyek hozzájuk.... előre is köszönöm a segítőkész hozzászólásokat.... Üdv, Tamás Miért is akarsz cserélni? Csak úgy, mert kitaláltál valamit, vagy kiégtek? Ha az utóbbi dolog áll fent, úgy vedd ki a rosszat, és úgy menj vásárolni, akkor biztosan jót veszel hozzá! Ha meg jók, akkor meg minek cserélni? Szeretsz játszani? A Tungsram márkaboltban biztosan kapsz megfelelő izzót. (Nem könnyű cserélni!) köszönöm, de hogy milyen izzók vannak benne még mindig nem tudom.... ez az én véleményem, de nem tetszik a mostani zöld szín benne és szeretném kicserélni pl kékre.... szóval, hogy milyen izzó kell bele légyszi.... nem a márkája, hogy tungsram, vagy ilyesmi hanem pl csak mondok vmit nyílván nem sofita égők vannak odabent....így értem, hogy milyet.... köszönöm a segítséget! Üdv, Tamás Az izzók fehérek, csak van rájuk húzva egy zöld színű búra, attól világítanak zölden, ha leveszed, fehérek lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #502 Dátum: 2009. Június 24. - 14:09:17 » |
|
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni.... A műszerfalban és konzolban /számlap+fűtésszabályozók/ szeretnék izzót cserélni, csak azt nem tudom, hogy oda milyen típusú izzók kellenek, milyet vegyek hozzájuk.... előre is köszönöm a segítőkész hozzászólásokat.... Üdv, Tamás Miért is akarsz cserélni? Csak úgy, mert kitaláltál valamit, vagy kiégtek? Ha az utóbbi dolog áll fent, úgy vedd ki a rosszat, és úgy menj vásárolni, akkor biztosan jót veszel hozzá! Ha meg jók, akkor meg minek cserélni? Szeretsz játszani? A Tungsram márkaboltban biztosan kapsz megfelelő izzót. (Nem könnyű cserélni!) köszönöm, de hogy milyen izzók vannak benne még mindig nem tudom.... ez az én véleményem, de nem tetszik a mostani zöld szín benne és szeretném kicserélni pl kékre.... szóval, hogy milyen izzó kell bele légyszi.... nem a márkája, hogy tungsram, vagy ilyesmi hanem pl csak mondok vmit nyílván nem sofita égők vannak odabent....így értem, hogy milyet.... köszönöm a segítséget! Üdv, Tamás Az izzók fehérek, csak van rájuk húzva egy zöld színű búra, attól világítanak zölden, ha leveszed, fehérek lesznek. De neki kék kell. Nem fehér.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #503 Dátum: 2009. Június 24. - 14:22:12 » |
|
altomi19! Itt találsz leírást és képeket is az egészről. http://duk63.narod.ru/photoguide_05.htmlAz egészben az a legnagyobb poén, hogy miután kicserélte az összes izzót kékre. Rájött, hogy neki nem tetszik és zavarja. Mivel nem akarta kínozni a szemét, ezért vis****akta az eredeti zöld izzókat.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #504 Dátum: 2009. Június 24. - 16:28:26 » |
|
altomi19! Itt találsz leírást és képeket is az egészről. http://duk63.narod.ru/photoguide_05.htmlAz egészben az a legnagyobb poén, hogy miután kicserélte az összes izzót kékre. Rájött, hogy neki nem tetszik és zavarja. Mivel nem akarta kínozni a szemét, ezért vis****akta az eredeti zöld izzókat. Én mennyivel jobban csináltam! Ki se cseréltem. Én örülök neki, hogy nem kék színűre csinálták a műszerfalat. Őszintén szólva meg sem vettem volna úgy. Rettenetesen zavarja a szememet (ezek szerint másét is ). Nem bírnám egy egész műszakon keresztül nézni. Szinte égeti a látószerveimet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #505 Dátum: 2009. Június 24. - 17:52:00 » |
|
A kék műszerfal világítás egy hülyeség volt, de valami újat akartak, de nem jött be. Azok, akik gyárilag ezt tették, az új típusokban visszatértek a zöldre, vagy jégfehérre, illetve a narancsra. Bár szerintem messze a legjobb a zöld! A kék kifejezetten fárasztja a szemet, a zöld nyugtatja. Én sem nyúlok hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
öcsi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #506 Dátum: 2009. Június 24. - 20:26:39 » |
|
hali.pittike igazmondott.a tompitott köri müanyag közösitő csati a müszerfal mögött szénné volt égve.problémát javitottam.király.köszi a tippet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #507 Dátum: 2009. Június 25. - 08:08:42 » |
|
hali.pittike igazmondott.a tompitott köri müanyag közösitő csati a müszerfal mögött szénné volt égve.problémát javitottam.király.köszi a tippet.
Örülök, hogy a problémád megoldódott... Annak már kevésbé, hogy ezek szerint újabb típushiba-szerűség bukkant fel a színen... - merthogy nem tőled hallottunk róla először Vagy volt esetleg valami előzménye ennek a csatlakozó-szétégésnek.. (beavatkozás, beázás, mittudoménmi...)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #508 Dátum: 2009. Június 25. - 09:45:50 » |
|
Örülök, hogy a problémád megoldódott... Annak már kevésbé, hogy ezek szerint újabb típushiba-szerűség bukkant fel a színen... - merthogy nem tőled hallottunk róla először Vagy volt esetleg valami előzménye ennek a csatlakozó-szétégésnek.. (beavatkozás, beázás, mittudoménmi...)? Tudtommal csak az 5ajtósnál fordul elő ez a hiba.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #509 Dátum: 2009. Június 25. - 17:06:51 » |
|
Nem tudom csak találgatok,de lehet, hogy ez ua. a tipushiba mint a sedan v. vagy sw esetében, csak máshol van a végpont. A sedan, és az sw az izzókat veri ki mert az a leggyengébb pont, az 5ajtósoknál pedig v.szeg az izzó nagyobb ellenállása miatt a csatlakozók égnek be.Szerintem mindkét esetben akkor jelentkezik a hiba, ha a motor indítása már eleve felkapcsolt fényszórókkal történik.Ennek két orvoslása a lekapcsolt fényszórókkal történő indítás ill. az előtét ellenállás beépítése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|