Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #375 Dátum: 2009. Február 07. - 15:09:03 » |
|
Nah fiúk az én sztorim.Kiégett egy lámpám.Gondoltam még jó egy ideig majd...hisz nem értem rá...kiégett a másik is,úgy már nehéz volt este.Felhívtam Szabó barátunkat...hangzott a válasz:SAJNOS TELI VAGYUNK".Járt az agyam,hogy ilyenkor mi van?!Na nemár.Berágtam,hogy ilyen létfontos dolognál nincs időpont kigurúltam a sarokra itt a benzinkút pont a szalon mellett,és kihívtam a segélyszolgálatot. .MERT INGYENES,ÉS AZONNALI.Még jól is jártam.Igaz nem volt kedve pöcsölni megcsinált egyet,a másikra azt mondta jujjj szét kell szedni bla bla.Pár napon belül megcsinálta egy ismim,de csak megmozdította érintkezési hiba volt. .Közben hívtam Giovannit a telefonos lelkisegély,hisz olyan pipa voltam nagyon szükségem volt rá. Zsu! A teremburáját! Giovannit felhívod lelki segélyért, mert bepipultál, ahelyett, hogy engem hívtál volna, mert nemcsak lelki segélyt kaptál volna, hanem ki is cseréltem volna Neked az izzókat. Hát mire vagyunk mi klubtársak, és barátok, Hát nem azért, hogy segítsünk egymásnak? De igen! Nem, mintha zavarna, hogy Giovanni lett a lélek doktorod, de most konkrét dolog is felmerült, amit a távolba szakadt hazánk fia, úgysem tudott volna orvosolni. Vagy persze az sincs kizárva, hogy jó ürügy volt ez a dolog arra, hogy felhívd Giot. Azt hiszem talán nem alaptalanul gondolok erre... Remélem tanultál az esetből! Halgass apura! KICSERÉLTEEEED VOLNAAA???Jajjj.Nah majd legközelebb.Viszont mindenképp viszonozni szeretném a kedvességed,segítőkészséged.Én az ablakmosófolyadékot tudom csak beönteni. .puszillak apu
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #376 Dátum: 2009. Február 08. - 11:18:53 » |
|
Nah fiúk az én sztorim.Kiégett egy lámpám.Gondoltam még jó egy ideig majd...hisz nem értem rá...kiégett a másik is,úgy már nehéz volt este.Felhívtam Szabó barátunkat...hangzott a válasz:SAJNOS TELI VAGYUNK".Járt az agyam,hogy ilyenkor mi van?!Na nemár.Berágtam,hogy ilyen létfontos dolognál nincs időpont kigurúltam a sarokra itt a benzinkút pont a szalon mellett,és kihívtam a segélyszolgálatot. .MERT INGYENES,ÉS AZONNALI.Még jól is jártam.Igaz nem volt kedve pöcsölni megcsinált egyet,a másikra azt mondta jujjj szét kell szedni bla bla.Pár napon belül megcsinálta egy ismim,de csak megmozdította érintkezési hiba volt. .Közben hívtam Giovannit a telefonos lelkisegély,hisz olyan pipa voltam nagyon szükségem volt rá. Zsu! A teremburáját! Giovannit felhívod lelki segélyért, mert bepipultál, ahelyett, hogy engem hívtál volna, mert nemcsak lelki segélyt kaptál volna, hanem ki is cseréltem volna Neked az izzókat. Hát mire vagyunk mi klubtársak, és barátok, Hát nem azért, hogy segítsünk egymásnak? De igen! Nem, mintha zavarna, hogy Giovanni lett a lélek doktorod, de most konkrét dolog is felmerült, amit a távolba szakadt hazánk fia, úgysem tudott volna orvosolni. Vagy persze az sincs kizárva, hogy jó ürügy volt ez a dolog arra, hogy felhívd Giot. Azt hiszem talán nem alaptalanul gondolok erre... Remélem tanultál az esetből! Halgass apura! KICSERÉLTEEEED VOLNAAA???Jajjj.Nah majd legközelebb.Viszont mindenképp viszonozni szeretném a kedvességed,segítőkészséged.Én az ablakmosófolyadékot tudom csak beönteni. .puszillak apu Én írtam már, hogy szivesen kicserélem bármikor!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #377 Dátum: 2009. Február 08. - 11:45:34 » |
|
Weres, tudjuk, hogy Zsunak Te mindig mindenben segítenél, ezt méltányoljuk is, igazi önzetlen klubtárs vagy! Gondolom az olvasó lámpájának az izzóját is szíves- örömest kicserélnéd. (Holnap, akkor tali, de most csak velem- tudom Zsu jobb lett volna...)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #378 Dátum: 2009. Február 08. - 12:22:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #379 Dátum: 2009. Február 08. - 17:43:23 » |
|
Nah fiúk az én sztorim.Kiégett egy lámpám.Gondoltam még jó egy ideig majd...hisz nem értem rá...kiégett a másik is,úgy már nehéz volt este.Felhívtam Szabó barátunkat...hangzott a válasz:SAJNOS TELI VAGYUNK".Járt az agyam,hogy ilyenkor mi van?!Na nemár.Berágtam,hogy ilyen létfontos dolognál nincs időpont kigurúltam a sarokra itt a benzinkút pont a szalon mellett,és kihívtam a segélyszolgálatot. .MERT INGYENES,ÉS AZONNALI.Még jól is jártam.Igaz nem volt kedve pöcsölni megcsinált egyet,a másikra azt mondta jujjj szét kell szedni bla bla.Pár napon belül megcsinálta egy ismim,de csak megmozdította érintkezési hiba volt. .Közben hívtam Giovannit a telefonos lelkisegély,hisz olyan pipa voltam nagyon szükségem volt rá. Zsu! A teremburáját! Giovannit felhívod lelki segélyért, mert bepipultál, ahelyett, hogy engem hívtál volna, mert nemcsak lelki segélyt kaptál volna, hanem ki is cseréltem volna Neked az izzókat. Hát mire vagyunk mi klubtársak, és barátok, Hát nem azért, hogy segítsünk egymásnak? De igen! Nem, mintha zavarna, hogy Giovanni lett a lélek doktorod, de most konkrét dolog is felmerült, amit a távolba szakadt hazánk fia, úgysem tudott volna orvosolni. Vagy persze az sincs kizárva, hogy jó ürügy volt ez a dolog arra, hogy felhívd Giot. Azt hiszem talán nem alaptalanul gondolok erre... Remélem tanultál az esetből! Halgass apura! KICSERÉLTEEEED VOLNAAA???Jajjj.Nah majd legközelebb.Viszont mindenképp viszonozni szeretném a kedvességed,segítőkészséged.Én az ablakmosófolyadékot tudom csak beönteni. .puszillak apu Én írtam már, hogy szivesen kicserélem bármikor! Nah majd szavadon foglak. .puszillak
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #380 Dátum: 2009. Február 08. - 17:45:08 » |
|
Hogy Te Cápi milyen egy édes darab vagy!
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #381 Dátum: 2009. Február 08. - 18:22:41 » |
|
A hamutartóban van világítás?
Van, az elsőben. És világit? Mert nekem van benne izzó, de nem világit. Szemre jó, nincs elszakadva a szál. Igen, világít, de csak akkor ha a lámpa is be van kapcsolva...azt hiszem. Nem cigizek, így ritkán használom Akkor holnap veszek másik izzót. Mondjuk teljesen feleslegesen, a másfél év alatt most húztam ki először a hamutartót. Akkor meg ne idegesítsen, vagy megakarod világítani a cukros papírt? Annyira idegesit, hogy azóta nem is foglalkozom vele. Majd ha autósbolt felé visz az utam, beugrok egy izzóért. Addig marad így, úgysem látom ha világit. Meg persze a kicseréléséhez le kell bontani a középkonzolt, mert alulról nem fér be a kezem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #382 Dátum: 2009. Február 09. - 21:20:40 » |
|
Tapasztalatom: Az eddigi izzók közül a tungsram +50%-os fényerejűek bírták legtovább. A sok kinai gagyi, meg tescós bóvli mind 1-1 hónapig bírta csak. Volt olyan is, amelyik nem adott szabályos fénynyalábot. Sajna mostanában sehol sem látok ilyen tungsramot. Mol kutakon is kifogyott. OMV-n találtam osram silver light-ot, ez gyakorlatilag ugyanaz, +50% fényerő. Meglátjuk beválik-e. Az ára borsos volt, 3.500HUF/db. És én mindig hordok magamnál 10-es kulcsot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #383 Dátum: 2009. Február 10. - 10:51:37 » |
|
Nah fiúk az én sztorim.Kiégett egy lámpám.Gondoltam még jó egy ideig majd...hisz nem értem rá...kiégett a másik is,úgy már nehéz volt este.Felhívtam Szabó barátunkat...hangzott a válasz:SAJNOS TELI VAGYUNK".Járt az agyam,hogy ilyenkor mi van?!Na nemár.Berágtam,hogy ilyen létfontos dolognál nincs időpont kigurúltam a sarokra itt a benzinkút pont a szalon mellett,és kihívtam a segélyszolgálatot. .MERT INGYENES,ÉS AZONNALI.Még jól is jártam.Igaz nem volt kedve . ....... megcsinált egyet,a másikra azt mondta jujjj szét kell szedni bla bla.Pár napon belül megcsinálta egy ismim,de csak megmozdította érintkezési hiba volt. .Közben hívtam Giovannit a telefonos lelkisegély,hisz olyan pipa voltam nagyon szükségem volt rá. Erre is vonatkozik a szabályzat. Javítsd légyszíves!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #384 Dátum: 2009. Február 10. - 11:01:00 » |
|
Tapasztalatom: Az eddigi izzók közül a tungsram +50%-os fényerejűek bírták legtovább. A sok kinai gagyi, meg tescós bóvli mind 1-1 hónapig bírta csak. Volt olyan is, amelyik nem adott szabályos fénynyalábot. Sajna mostanában sehol sem látok ilyen tungsramot. Mol kutakon is kifogyott. OMV-n találtam osram silver light-ot, ez gyakorlatilag ugyanaz, +50% fényerő. Meglátjuk beválik-e. Az ára borsos volt, 3.500HUF/db. És én mindig hordok magamnál 10-es kulcsot! Van egy Tungsram bolt a Béke úton, majdnem szemben a Fáy utcával. A Bárdi üzleteiben is szinte mindig lehet kapni (Tungsram vagy GE márkajelzéssel. A GE vette meg a Tungsramot). A normál izzónak (meg a "Long Life"-nak is) 1000 Ft. körül van darabja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #385 Dátum: 2009. Február 10. - 11:23:59 » |
|
...javítottam e hozzászóólást de nem értem mi volt benne javítanivaló? ?? Pedig bejelöltem+ megírtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #386 Dátum: 2009. Február 10. - 12:46:40 » |
|
...javítottam e hozzászóólást de nem értem mi volt benne javítanivaló? ?? Pedig bejelöltem+ megírtam. AZÓTA RÁJÖTTEM,DE MÁR MINDEGY NEM ÍROM VISSZA.
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #387 Dátum: 2009. Február 24. - 22:09:48 » |
|
Ma este mikor hazaértem és nyitottam a kert kaput, furcsa zümmögést hallottam a kocsi elejénél. Jobban fülelve rájöttem, hogy a fényszóró magasság állító motorja csinálja. Piciket mozdult fel-le. Megtekergettem a kapcsolóját oda-vissza a két végállás között, abbahagyta. Remélem többet nem fogja csinálni!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #388 Dátum: 2009. Február 24. - 23:04:07 » |
|
Ma este mikor hazaértem és nyitottam a kert kaput, furcsa zümmögést hallottam a kocsi elejénél. Jobban fülelve rájöttem, hogy a fényszóró magasság állító motorja csinálja. Piciket mozdult fel-le. Megtekergettem a kapcsolóját oda-vissza a két végállás között, abbahagyta. Remélem többet nem fogja csinálni! Nekem mindig csinálja, amikor helyzetjelzőből tompítottat kapcsolok. A múltkor akkor is hallottam, amikor refit vettem vissza tompítottra. Lehet, hogy csak mi vagyunk ilyen vájtfülűek,a többiek meg egyszerűen élvezik a tökéletes lacsi kényelmét zenével hátradőlve a vezetőülésben?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #389 Dátum: 2009. Február 25. - 07:16:19 » |
|
Ma este mikor hazaértem és nyitottam a kert kaput, furcsa zümmögést hallottam a kocsi elejénél. Jobban fülelve rájöttem, hogy a fényszóró magasság állító motorja csinálja. Piciket mozdult fel-le. Megtekergettem a kapcsolóját oda-vissza a két végállás között, abbahagyta. Remélem többet nem fogja csinálni! Nekem mindig csinálja, amikor helyzetjelzőből tompítottat kapcsolok. A múltkor akkor is hallottam, amikor refit vettem vissza tompítottra. Lehet, hogy csak mi vagyunk ilyen vájtfülűek,a többiek meg egyszerűen élvezik a tökéletes lacsi kényelmét zenével hátradőlve a vezetőülésben? Eddig még nem vettem észre, hogy néha mocorog a motor, csak most. Nem tudom más hogy van vele, de engem megőrjítenek az egészen apró zörejek is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|