ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #360 Dátum: 2009. Február 04. - 18:46:36 » |
|
Ehhez mit szólnának a magyar hatóságok? Ezen a oldalon van még egy-két érdekesség, csak meg kell találni. Azt nem tudom, de Nekem speciel nagyon teccik... Ha az tetszett, akkor ez is fog! Ne máááááááá! Ilyen KELLENE Nekem is... Ez nagggyon dögös! ...de úgyse lesz.... Nem hát! Ez csak a Jani kocsijára passzolna, hogy nézne ki a Te red rockodon? Szörnyen! Meg hát kérdezd meg a mibe kerülését is, úgy kpl, beszerelve, festve, nos még így is kéne?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #361 Dátum: 2009. Február 04. - 18:50:40 » |
|
Ehhez mit szólnának a magyar hatóságok? Ezen a oldalon van még egy-két érdekesség, csak meg kell találni. Azt nem tudom, de Nekem speciel nagyon teccik... Ha az tetszett, akkor ez is fog! Ne máááááááá! Ilyen KELLENE Nekem is... Ez nagggyon dögös! ...de úgyse lesz.... Akkor mára elég is lesz ennyi, mert még nagyon felizgatod magad.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #362 Dátum: 2009. Február 04. - 18:39:51 » |
|
Ehhez mit szólnának a magyar hatóságok? Ezen a oldalon van még egy-két érdekesség, csak meg kell találni. Azt nem tudom, de Nekem speciel nagyon teccik... Ha az tetszett, akkor ez is fog! Ne máááááááá! Ilyen KELLENE Nekem is... Ez nagggyon dögös! ...de úgyse lesz.... Nem hát! Ez csak a Jani kocsijára passzolna, hogy nézne ki a Te red rockodon? Szörnyen! Meg hát kérdezd meg a mibe kerülését is, úgy kpl, beszerelve, festve, nos még így is kéne? Kellene, de ezért nem lesz...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #363 Dátum: 2009. Február 04. - 18:52:14 » |
|
Ehhez mit szólnának a magyar hatóságok? Ezen a oldalon van még egy-két érdekesség, csak meg kell találni. Azt nem tudom, de Nekem speciel nagyon teccik... Ha az tetszett, akkor ez is fog! Ne máááááááá! Ilyen KELLENE Nekem is... Ez nagggyon dögös! ...de úgyse lesz.... Akkor mára elég is lesz ennyi, mert még nagyon felizgatod magad. Ha van még lökjed... /kemény vagyok, jól bííírom!/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #364 Dátum: 2009. Február 04. - 18:58:24 » |
|
Ehhez mit szólnának a magyar hatóságok? Ezen a oldalon van még egy-két érdekesség, csak meg kell találni. Azt nem tudom, de Nekem speciel nagyon teccik... Ha az tetszett, akkor ez is fog! Ne máááááááá! Ilyen KELLENE Nekem is... Ez nagggyon dögös! ...de úgyse lesz.... Akkor mára elég is lesz ennyi, mert még nagyon felizgatod magad. Ha van még lökjed... /kemény vagyok, jól bííírom!/ Majd máskor, egyszerre sok lenne! Családod van fel kell nevelned a lányod!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #365 Dátum: 2009. Február 04. - 19:02:07 » |
|
Tegnap kicseréltem a belső világítás sofitáját 6 ledesre. Jó lett. Holnap megy a csomitartó lámpájába is. Térképlámpa már kapott, sőt átkötve ajtónyitásra bekapcsolóra is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #366 Dátum: 2009. Február 04. - 19:14:48 » |
|
Ilyen színekben (92U,11U,87U) lehet rendelni a tükröt és 180$ a pár.(+posta)
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #367 Dátum: 2009. Február 06. - 22:03:58 » |
|
A hamutartóban van világítás?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #368 Dátum: 2009. Február 06. - 22:26:21 » |
|
Van, az elsőben.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #369 Dátum: 2009. Február 06. - 22:34:04 » |
|
Van, az elsőben. És világit? Mert nekem van benne izzó, de nem világit. Szemre jó, nincs elszakadva a szál.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #370 Dátum: 2009. Február 06. - 22:44:35 » |
|
...javítottam e hozzászóólást de nem értem mi volt benne javítanivaló? ??
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Február 10. - 11:02:41 írta Zsuzsi787878 »
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #371 Dátum: 2009. Február 06. - 22:47:43 » |
|
Van, az elsőben. És világit? Mert nekem van benne izzó, de nem világit. Szemre jó, nincs elszakadva a szál. Igen, világít, de csak akkor ha a lámpa is be van kapcsolva...azt hiszem. Nem cigizek, így ritkán használom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #372 Dátum: 2009. Február 06. - 22:50:05 » |
|
Van, az elsőben. És világit? Mert nekem van benne izzó, de nem világit. Szemre jó, nincs elszakadva a szál. Igen, világít, de csak akkor ha a lámpa is be van kapcsolva...azt hiszem. Nem cigizek, így ritkán használom Akkor holnap veszek másik izzót. Mondjuk teljesen feleslegesen, a másfél év alatt most húztam ki először a hamutartót.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #373 Dátum: 2009. Február 06. - 22:52:44 » |
|
Van, az elsőben. És világit? Mert nekem van benne izzó, de nem világit. Szemre jó, nincs elszakadva a szál. Igen, világít, de csak akkor ha a lámpa is be van kapcsolva...azt hiszem. Nem cigizek, így ritkán használom Akkor holnap veszek másik izzót. Mondjuk teljesen feleslegesen, a másfél év alatt most húztam ki először a hamutartót. Akkor meg ne idegesítsen, vagy megakarod világítani a cukros papírt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #374 Dátum: 2009. Február 07. - 14:15:43 » |
|
Nah fiúk az én sztorim.Kiégett egy lámpám.Gondoltam még jó egy ideig majd...hisz nem értem rá...kiégett a másik is,úgy már nehéz volt este.Felhívtam Szabó barátunkat...hangzott a válasz:SAJNOS TELI VAGYUNK".Járt az agyam,hogy ilyenkor mi van?!Na nemár.Berágtam,hogy ilyen létfontos dolognál nincs időpont kigurúltam a sarokra itt a benzinkút pont a szalon mellett,és kihívtam a segélyszolgálatot. .MERT INGYENES,ÉS AZONNALI.Még jól is jártam.Igaz nem volt kedve pöcsölni megcsinált egyet,a másikra azt mondta jujjj szét kell szedni bla bla.Pár napon belül megcsinálta egy ismim,de csak megmozdította érintkezési hiba volt. .Közben hívtam Giovannit a telefonos lelkisegély,hisz olyan pipa voltam nagyon szükségem volt rá. Zsu! A teremburáját! Giovannit felhívod lelki segélyért, mert bepipultál, ahelyett, hogy engem hívtál volna, mert nemcsak lelki segélyt kaptál volna, hanem ki is cseréltem volna Neked az izzókat. Hát mire vagyunk mi klubtársak, és barátok, Hát nem azért, hogy segítsünk egymásnak? De igen! Nem, mintha zavarna, hogy Giovanni lett a lélek doktorod, de most konkrét dolog is felmerült, amit a távolba szakadt hazánk fia, úgysem tudott volna orvosolni. Vagy persze az sincs kizárva, hogy jó ürügy volt ez a dolog arra, hogy felhívd Giot. Azt hiszem talán nem alaptalanul gondolok erre... Remélem tanultál az esetből! Halgass apura!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|