Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #345 Dátum: 2009. Január 03. - 20:18:21 » |
|
Spéci szedánhoz való ledes lámpák. Megnézném élőben milyen, főleg nappal, hogy mennyire látható!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #346 Dátum: 2009. Január 03. - 20:24:13 » |
|
Spéci szedánhoz való ledes lámpák. Megnézném élőben milyen, főleg nappal, hogy mennyire látható! Jani! Addig is még megnézheted nappal, élőben, legalább fordíts le a szöveget, hogy okuljunk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #347 Dátum: 2009. Január 03. - 20:45:25 » |
|
Spéci szedánhoz való ledes lámpák. Megnézném élőben milyen, főleg nappal, hogy mennyire látható!
Jani! Addig is még megnézheted nappal, élőben, legalább fordíts le a szöveget, hogy okuljunk! Csak a te kedvedért lefordítottam kétféle programmal is. Olyan lett mint egy kínai termék magyar használati utasítása. 1.Megragad technika LED hajítani mindig vág a szán hosszában mielőtt kényszeríti a hullámokat, hogy legyenek tanácstalanok, Az erő húst épít fel: A lélek általában meghajlást tesz: Sisak Az előny adományoz a lépéseknek a repülésén, amik palotateremhez vezetnek, ju: 1,210 sisakok 2.Technikakacsát ragad meg LED-et gyomlál ki hogy mindig hajítson, vág a szán hosszában mielőtt kényszeríti a hullámokat, hogy legyenek tanácstalanok, Az erő húst épít fel: A lélek általában meghajlást tesz: Sisak Az előny adományoz a lépéseknek a repülésén, amik palotateremhez vezetnek, ju: 1,210 sisakok
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #348 Dátum: 2009. Január 03. - 20:54:53 » |
|
Jani! Addig is még megnézheted nappal, élőben, legalább fordíts le a szöveget, hogy okuljunk! Csak a te kedvedért lefordítottam kétféle programmal is. Olyan lett mint egy kínai termék magyar használati utasítása. 1.Megragad technika LED hajítani mindig vág a szán hosszában mielőtt kényszeríti a hullámokat, hogy legyenek tanácstalanok, Az erő húst épít fel: A lélek általában meghajlást tesz: Sisak Az előny adományoz a lépéseknek a repülésén, amik palotateremhez vezetnek, ju: 1,210 sisakok 2.Technikakacsát ragad meg LED-et gyomlál ki hogy mindig hajítson, vág a szán hosszában mielőtt kényszeríti a hullámokat, hogy legyenek tanácstalanok, Az erő húst épít fel: A lélek általában meghajlást tesz: Sisak Az előny adományoz a lépéseknek a repülésén, amik palotateremhez vezetnek, ju: 1,210 sisakok Hát ezt inkább a humor topicba kellett volna berakni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #349 Dátum: 2009. Január 03. - 21:11:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #350 Dátum: 2009. Január 03. - 21:28:26 » |
|
Hát ez nekem kínaiul van.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
iceberg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #351 Dátum: 2009. Január 07. - 16:31:27 » |
|
Khm... Értem én ezt a kínai ízét, csak nem tudom felfogni, hogy asszongya most akkor mi is van? :-D Amúgy látványnak sem utolsó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #352 Dátum: 2009. Január 16. - 01:22:04 » |
|
És ilyen lámpával a forgalmit pár miliméteres fecnikre tépik igazoltatáskor (de minimum a műszakin). Tuti nem E szabványos.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #353 Dátum: 2009. Január 16. - 08:40:35 » |
|
És ilyen lámpával a forgalmit pár miliméteres fecnikre tépik igazoltatáskor (de minimum a műszakin). Tuti nem E szabványos.
Szerintem ez nem rossz. Én inkább az utólagos xenonok miatt izgulnék!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #354 Dátum: 2009. Január 16. - 13:40:20 » |
|
Más autókban is van ilyen lámpa és van bent E-jel, ha ebben is van minden gond nélkül átmegy műszakin és zsaru sem köthet bele!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #355 Dátum: 2009. Január 17. - 16:17:01 » |
|
Más autókban is van ilyen lámpa és van bent E-jel, ha ebben is van minden gond nélkül átmegy műszakin és zsaru sem köthet bele! Éppen azt mondom, hogy nincsen benne az E jel. Egyébként én itthon vettem a Mazdához első lámpát,állítólag gyárit. A vizsgán meg közölték, hogy nincs benne E jelzés = nem szabályos. Mivel a két esemény között 1 év telt el és a blokk sem volt meg, csak anyázni tudtam.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #356 Dátum: 2009. Február 04. - 16:55:03 » |
|
Ehhez mit szólnának a magyar hatóságok? Ezen a oldalon van még egy-két érdekesség, csak meg kell találni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. December 13. - 09:39:25 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #357 Dátum: 2009. Február 04. - 18:21:02 » |
|
Ehhez mit szólnának a magyar hatóságok? Ezen a oldalon van még egy-két érdekesség, csak meg kell találni. Azt nem tudom, de Nekem speciel nagyon teccik...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #358 Dátum: 2009. Február 04. - 18:29:01 » |
|
Ehhez mit szólnának a magyar hatóságok? Ezen a oldalon van még egy-két érdekesség, csak meg kell találni. Azt nem tudom, de Nekem speciel nagyon teccik... Ha az tetszett, akkor ez is fog!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #359 Dátum: 2009. Február 04. - 18:41:07 » |
|
Ehhez mit szólnának a magyar hatóságok? Ezen a oldalon van még egy-két érdekesség, csak meg kell találni. Azt nem tudom, de Nekem speciel nagyon teccik... Ha az tetszett, akkor ez is fog! Ne máááááááá! Ilyen KELLENE Nekem is... Ez nagggyon dögös! ...de úgyse lesz....
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|