Fer962
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2008. április 04. - 21:08:59 » |
|
Normál index fénye van. Nekem is ez van benne, csak asszimetrikus, mert HB-be az való És minden króm izzó sárga fényű? Mert láttam helyzetjelzőbe valót is. Ezt őszitén nem tudom, de ha tuning boltban veszitek, ott tuti segítenek, és megmondják. Inkább kérdezz rá szerintem is, mielőtt hülyeséget veszel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2008. április 04. - 21:12:06 » |
|
Nekem most a H4-esem fehér fényű, a helyzetjelzőm kék led, és krómozott index. Ha világít a lámpa, akkor olyan kékes hatása van az egésznek. Szerintem szép.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2008. április 04. - 21:15:13 » |
|
Nekem most a H4-esem fehér fényű, a helyzetjelzőm kék led, és krómozott index. Ha világít a lámpa, akkor olyan kékes hatása van az egésznek. Szerintem szép.
Az enyémen még a helyzetjelzőt kellene kékesre cserélnem, a H4 már lightkék. Így kicsit kontrasztos a két szín.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2008. április 04. - 21:22:41 » |
|
Az enyémen még a helyzetjelzőt kellene kékesre cserélnem, a H4 már lightkék. Így kicsit kontrasztos a két szín. Csillag és lapos csavarhúzó. Dugóskulcs készlet, és bonthatod le az elejét a cseréhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2008. április 04. - 21:24:35 » |
|
Az enyémen még a helyzetjelzőt kellene kékesre cserélnem, a H4 már lightkék. Így kicsit kontrasztos a két szín. Csillag és lapos csavarhúzó. Dugóskulcs készlet, és bonthatod le az elejét a cseréhez Először megpróbálnám bontás nélkül, még ha le is nyúzom a kezemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2008. április 04. - 21:30:15 » |
|
Az enyémen még a helyzetjelzőt kellene kékesre cserélnem, a H4 már lightkék. Így kicsit kontrasztos a két szín. Csillag és lapos csavarhúzó. Dugóskulcs készlet, és bonthatod le az elejét a cseréhez Először megpróbálnám bontás nélkül, még ha le is nyúzom a kezemet. Hamarabb végzel vele, ha bontasz. Nekem már rutinból megy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2008. április 04. - 21:32:03 » |
|
Az enyémen még a helyzetjelzőt kellene kékesre cserélnem, a H4 már lightkék. Így kicsit kontrasztos a két szín. Csillag és lapos csavarhúzó. Dugóskulcs készlet, és bonthatod le az elejét a cseréhez Először megpróbálnám bontás nélkül, még ha le is nyúzom a kezemet. Hamarabb végzel vele, ha bontasz. Nekem már rutinból megy A talinkon mondtam tudod, autót bontani csak végső esetben szeretek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2008. április 04. - 21:36:09 » |
|
Az enyémen még a helyzetjelzőt kellene kékesre cserélnem, a H4 már lightkék. Így kicsit kontrasztos a két szín. Csillag és lapos csavarhúzó. Dugóskulcs készlet, és bonthatod le az elejét a cseréhez Először megpróbálnám bontás nélkül, még ha le is nyúzom a kezemet. Hamarabb végzel vele, ha bontasz. Nekem már rutinból megy A talinkon mondtam tudod, autót bontani csak végső esetben szeretek. Akkor majd az enyémen megmutatom, hogy mennyi az egész. A szervízben is csak így cserélnék szerintem. Amúgy a könyvben is így van leírva az izzó csere
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2008. április 04. - 21:38:47 » |
|
Az enyémen még a helyzetjelzőt kellene kékesre cserélnem, a H4 már lightkék. Így kicsit kontrasztos a két szín. Csillag és lapos csavarhúzó. Dugóskulcs készlet, és bonthatod le az elejét a cseréhez Először megpróbálnám bontás nélkül, még ha le is nyúzom a kezemet. Hamarabb végzel vele, ha bontasz. Nekem már rutinból megy A talinkon mondtam tudod, autót bontani csak végső esetben szeretek. Akkor majd az enyémen megmutatom, hogy mennyi az egész. A szervízben is csak így cserélnék szerintem. Amúgy a könyvben is így van leírva az izzó csere Amúgy csak akkor lesz aktuális, ha találok lightkék helyzetjelzőt valahol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2008. április 04. - 21:41:01 » |
|
Az enyémen még a helyzetjelzőt kellene kékesre cserélnem, a H4 már lightkék. Így kicsit kontrasztos a két szín. Csillag és lapos csavarhúzó. Dugóskulcs készlet, és bonthatod le az elejét a cseréhez Először megpróbálnám bontás nélkül, még ha le is nyúzom a kezemet. Hamarabb végzel vele, ha bontasz. Nekem már rutinból megy A talinkon mondtam tudod, autót bontani csak végső esetben szeretek. Akkor majd az enyémen megmutatom, hogy mennyi az egész. A szervízben is csak így cserélnék szerintem. Amúgy a könyvben is így van leírva az izzó csere Amúgy csak akkor lesz aktuális, ha találok lightkék helyzetjelzőt valahol Sufni tuning
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2008. április 04. - 21:54:05 » |
|
Az enyémen még a helyzetjelzőt kellene kékesre cserélnem, a H4 már lightkék. Így kicsit kontrasztos a két szín. Csillag és lapos csavarhúzó. Dugóskulcs készlet, és bonthatod le az elejét a cseréhez Először megpróbálnám bontás nélkül, még ha le is nyúzom a kezemet. Hamarabb végzel vele, ha bontasz. Nekem már rutinból megy A talinkon mondtam tudod, autót bontani csak végső esetben szeretek. Akkor majd az enyémen megmutatom, hogy mennyi az egész. A szervízben is csak így cserélnék szerintem. Amúgy a könyvben is így van leírva az izzó csere Amúgy csak akkor lesz aktuális, ha találok lightkék helyzetjelzőt valahol Sufni tuning Kösz erre nem is gondoltam. A led-re gondolsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2008. április 04. - 21:59:50 » |
|
Az enyémen még a helyzetjelzőt kellene kékesre cserélnem, a H4 már lightkék. Így kicsit kontrasztos a két szín. Csillag és lapos csavarhúzó. Dugóskulcs készlet, és bonthatod le az elejét a cseréhez Először megpróbálnám bontás nélkül, még ha le is nyúzom a kezemet. Hamarabb végzel vele, ha bontasz. Nekem már rutinból megy A talinkon mondtam tudod, autót bontani csak végső esetben szeretek. Akkor majd az enyémen megmutatom, hogy mennyi az egész. A szervízben is csak így cserélnék szerintem. Amúgy a könyvben is így van leírva az izzó csere Amúgy csak akkor lesz aktuális, ha találok lightkék helyzetjelzőt valahol Sufni tuning Kösz erre nem is gondoltam. A led-re gondolsz? Igen, én nála vettem mindent. Rendes, segítőkész srác.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2008. április 04. - 22:02:55 » |
|
Holnap a szüleimhez megyek Szajkra (tavasszal leköltöznek), de hétfőn megnézem Őket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2008. április 05. - 11:55:55 » |
|
Az enyémen még a helyzetjelzőt kellene kékesre cserélnem, a H4 már lightkék. Így kicsit kontrasztos a két szín. Csillag és lapos csavarhúzó. Dugóskulcs készlet, és bonthatod le az elejét a cseréhez Először megpróbálnám bontás nélkül, még ha le is nyúzom a kezemet. Hamarabb végzel vele, ha bontasz. Nekem már rutinból megy A talinkon mondtam tudod, autót bontani csak végső esetben szeretek. Akkor majd az enyémen megmutatom, hogy mennyi az egész. A szervízben is csak így cserélnék szerintem. Amúgy a könyvben is így van leírva az izzó csere Amúgy csak akkor lesz aktuális, ha találok lightkék helyzetjelzőt valahol Ha fehér LED-et veszel, picit annak is kékes fénye van. Nem túlzott, szép diszkrét.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2008. április 05. - 15:29:59 » |
|
Délelőtt elmentem és vettem króm izzót SZIMMETRIKUSAT (indexnek), mert valaki azt mondta, hogy olyan kell az SW-be. Hát nem, legalábbis az enyémben ASZIMMETRIKUS van! Most van 2db eladó szimmetrikus krómízzóm 340Ft.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|