mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #405 Dátum: 2009. Március 06. - 19:40:01 » |
|
Az ilyen olyan szuper blú meg lájt meg mindennel van néhány sikertelen próbálkozásom. Két dologban tér csak el a normáltól 1:az élettartama (lefele! kb negyede) 2:az ára (felfele kb 4x ). Kb 4,5 kilónyit használtam el belőlük és már tudom soha többet.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #406 Dátum: 2009. Március 06. - 20:41:50 » |
|
Az ilyen olyan szuper blú meg lájt meg mindennel van néhány sikertelen próbálkozásom. Két dologban tér csak el a normáltól 1:az élettartama (lefele! kb negyede) 2:az ára (felfele kb 4x ). Kb 4,5 kilónyit használtam el belőlük és már tudom soha többet.
De ez nem gagyi. Tungsram Bááár... Tegnap vettem Tungi takarékos izzót. 4 db-ot. Egyik sem münködött! Visszavittem. Elisimerték. Kicserélték. volna, mert azok sem münködtek.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #407 Dátum: 2009. Március 06. - 20:45:54 » |
|
De ez nem gagyi. Tungsram Bááár... Tegnap vettem Tungi takarékos izzót. 4 db-ot. Egyik sem münködött! Visszavittem. Elisimerték. Kicserélték. volna, mert azok sem münködtek. Biztos kínai Tungsramot vettél. Én már azon sem csodálkoznék, ha ott készülnének.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #408 Dátum: 2009. Március 06. - 20:55:06 » |
|
De ez nem gagyi. Tungsram Bááár... Tegnap vettem Tungi takarékos izzót. 4 db-ot. Egyik sem münködött! Visszavittem. Elisimerték. Kicserélték. volna, mert azok sem münködtek. Biztos kínai Tungsramot vettél. Én már azon sem csodálkoznék, ha ott készülnének. Rajta a dobozon, hogy madeinhungary
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #409 Dátum: 2009. Március 07. - 18:42:50 » |
|
De ez nem gagyi. Tungsram Bááár... Tegnap vettem Tungi takarékos izzót. 4 db-ot. Egyik sem münködött! Visszavittem. Elisimerték. Kicserélték. volna, mert azok sem münködtek. Biztos kínai Tungsramot vettél. Én már azon sem csodálkoznék, ha ott készülnének. Rajta a dobozon, hogy madeinhungary Így volt ráírva? Akkor tuti, hogy hamisítvány volt. Tungsram izzót a Tungsram márkaboltból kell venni! Nem Kinában!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #410 Dátum: 2009. Március 20. - 21:29:38 » |
|
Na, meg van az első kiégett H7. Tovább bírták, mint az akkuk. Hétvégén athheval napközis foglalkozás keretében tungi Megákra cserélem mindkettőt. Velem még egyszer nem szórakozik a rendőr- hiszem én. :-(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 20. - 22:00:10 írta captainb »
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #411 Dátum: 2009. Március 20. - 21:58:45 » |
|
Na, meg van az első kiégett H4. Tovább bírták, mint az akkuk. Hétvégén athheval napközis foglalkozás keretében tungi Megákra cserélem mindkettőt. Velem még egyszer nem szórakozik a rendőr- hiszem én. :-(
Nem H7?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #412 Dátum: 2009. Március 20. - 22:00:38 » |
|
Na, meg van az első kiégett H4. Tovább bírták, mint az akkuk. Hétvégén athheval napközis foglalkozás keretében tungi Megákra cserélem mindkettőt. Velem még egyszer nem szórakozik a rendőr- hiszem én. :-(
Nem H7? De. Valaki figyel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #413 Dátum: 2009. Március 21. - 10:18:43 » |
|
Na, meg van az első kiégett H7. Tovább bírták, mint az akkuk. Hétvégén athheval napközis foglalkozás keretében tungi Megákra cserélem mindkettőt. Velem még egyszer nem szórakozik a rendőr- hiszem én. :-(
Én még sosem láttam olyat, hogy valakit szivatnak a kiégett izzók miatt. Pedig jogos lenne. Bocs Kap, nem rád értettem, de akkor is.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #414 Dátum: 2009. Március 22. - 20:04:29 » |
|
Én még sosem láttam olyat, hogy valakit szivatnak a kiégett izzók miatt. Pedig jogos lenne. Bocs Kap, nem rád értettem, de akkor is. Nem téma, de nappal honnan tudjam, ha menet közben kiég? A bosszantó az, hogy a mellettünk elhúzó ódira, ami messze gyorshajtott és majdnem elütötte az intézkedő közeget, rá sem rezzentek!!! A gyártó meg nem mellékelt célszerszámot az izzócsere elvégzéséhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #415 Dátum: 2009. Március 22. - 20:07:10 » |
|
Ja, az ügy folyamányaként a kiégett és a maradék Philps izzókat Tungi Megára cseréltük Atheeval.
Az izzókat ugyanúgy tettük be, mint voltak, de a fényes nappal miatt nem tudtuk ellenőrizni. még nem mentem sötétben azóta. Be kell állítani a világítást?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #416 Dátum: 2009. Március 22. - 20:30:29 » |
|
Ja, az ügy folyamányaként a kiégett és a maradék Philps izzókat Tungi Megára cseréltük Atheeval.
Az izzókat ugyanúgy tettük be, mint voltak, de a fényes nappal miatt nem tudtuk ellenőrizni. még nem mentem sötétben azóta. Be kell állítani a világítást?
Elvileg nem, de ha úgy gondolod ellenőriztetheted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #417 Dátum: 2009. Március 22. - 20:35:14 » |
|
Elvileg nem, de ha úgy gondolod ellenőriztetheted. Úgy gondolnám, de úgysem hiszed el: nálam nuincs semmilyen függőleges felület, amihez odaáljak ellenőrizni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #418 Dátum: 2009. Március 22. - 23:09:30 » |
|
Elvileg nem, de ha úgy gondolod ellenőriztetheted. Úgy gondolnám, de úgysem hiszed el: nálam nuincs semmilyen függőleges felület, amihez odaáljak ellenőrizni. A piros 7-es hátulja? Jó közel? Csak tartsd a féken a lábad!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #419 Dátum: 2009. Március 22. - 23:15:33 » |
|
Emberek ! Két olyan szúrófényt raktam fel a vasra!!!Embertelen! Majd teszek fel fényképet.Szerintem még jól is néz ki, és a fénye.......szó szerint káprázatos.Finom kis Hella. Na most jöhetnek a szabálytalan xenonosok, összesen 510 W várja őket. 500 méterről a kamikáze legyet is kiszúrom.Nagyon tuti!Csak gondoltam elmesélem az örömöm, hátha van aki velem örül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|