ladlac
|
|
« Hozzászólás #225 Dátum: 2008. November 11. - 18:46:48 » |
|
Hívtam Krisztiánt és úgy néz ki szerez valahonnan lámpavezetékelést. Kellene a pontos szám, hogy kinek kellene ilyen tuning: tehát: 00:Kapitány, mert neki megvannak hozzá a foglalatai. 01: Ladigidy 02: ladlac 03: Jani 04: 04: 05:
Ez idáig 3 autó! ? 6 db "átalakító készlet jön..." Senki többet? kb 1eFt/autó a költség.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #226 Dátum: 2008. November 12. - 09:25:37 » |
|
Hívtam Krisztiánt és úgy néz ki szerez valahonnan lámpavezetékelést. Kellene a pontos szám, hogy kinek kellene ilyen tuning: tehát: 00:Kapitány, mert neki megvannak hozzá a foglalatai. 01: Ladigidy 02: ladlac 03: Jani 04: 04: 05:
Ez idáig 3 autó! ? 6 db "átalakító készlet jön..." Senki többet? kb 1eFt/autó a költség. Nekem szerezhetnétek kristálylámpákat hátra, inkább.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #227 Dátum: 2008. November 12. - 09:22:21 » |
|
Ez idáig 3 autó! ? 6 db "átalakító készlet jön..." Senki többet? kb 1eFt/autó a költség. Nekem szerezhetnétek kristálylámpákat hátra, inkább. Te sem szeretnéd, hogy tunning gyanánt világítson halványan a ködlámpád? Sedan-ba is megoldható...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #228 Dátum: 2008. November 12. - 14:34:02 » |
|
Ez idáig 3 autó! ? 6 db "átalakító készlet jön..." Senki többet? kb 1eFt/autó a költség. Nekem szerezhetnétek kristálylámpákat hátra, inkább. Te sem szeretnéd, hogy tunning gyanánt világítson halványan a ködlámpád? Sedan-ba is megoldható... Neki már most is 4 világit.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #229 Dátum: 2008. November 12. - 16:08:08 » |
|
Mielőtt végképp belemennénk, csináljunk próbát, ne essünk pofára! Félő, hogy ködlámpa használatánál, mindkét szál izzik, és esetleg megégeti a foncsort, házat, burkolatot. Vizsgán meg esetleg átalakításnak veszik? Cap foglalatával csináljunk egy előzetes próbát! Várna, Krisztián kpl korbácsot szerezne? Sedanét? Nem biztos, hogy passzolnának a csatlakozások. Szerintem legyünk óvatosak, mielőtt munkánk, és pénzünk az ablakból kiesne. A sedannak külön- külön vannak a zárófényei, és a ködlámpái, ezt ne felejtsük el! Én bevallom kissé elbizonytalanodtam. A Passát meg nem ellenfél, a mienk még lámpák nélkül is szebbek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #230 Dátum: 2008. November 12. - 17:45:50 » |
|
Mielőtt végképp belemennénk, csináljunk próbát, ne essünk pofára! Félő, hogy ködlámpa használatánál, mindkét szál izzik, és esetleg megégeti a foncsort, házat, burkolatot. Vizsgán meg esetleg átalakításnak veszik? Cap foglalatával csináljunk egy előzetes próbát! Várna, Krisztián kpl korbácsot szerezne? Sedanét? Nem biztos, hogy passzolnának a csatlakozások. Szerintem legyünk óvatosak, mielőtt munkánk, és pénzünk az ablakból kiesne. A sedannak külön- külön vannak a zárófényei, és a ködlámpái, ezt ne felejtsük el! Én bevallom kissé elbizonytalanodtam. A Passát meg nem ellenfél, a mienk még lámpák nélkül is szebbek! Gidy! Az új gyári lámpában gyárilag volt benne ez a megoldás! Megnéztem, az új búra ugyanolyan mint a régi. Ez nem lehet gond. Viszont nem vagyok villanyász. A vonatkozó bizti és kábelezés fogja-e bírni? És a generátor? Bár ez csak + 2x 5 W.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #231 Dátum: 2008. November 12. - 19:47:26 » |
|
Mielőtt végképp belemennénk, csináljunk próbát, ne essünk pofára! Félő, hogy ködlámpa használatánál, mindkét szál izzik, és esetleg megégeti a foncsort, házat, burkolatot. Vizsgán meg esetleg átalakításnak veszik? Cap foglalatával csináljunk egy előzetes próbát! Várna, Krisztián kpl korbácsot szerezne? Sedanét? Nem biztos, hogy passzolnának a csatlakozások. Szerintem legyünk óvatosak, mielőtt munkánk, és pénzünk az ablakból kiesne. A sedannak külön- külön vannak a zárófényei, és a ködlámpái, ezt ne felejtsük el! Én bevallom kissé elbizonytalanodtam. A Passát meg nem ellenfél, a mienk még lámpák nélkül is szebbek! Látom Gida, nem bízol bennem... Ha a 21W-os ködzárótól nem megy tönkre a lámpa, akkor az 5W-os miért tenné tönkre? A csere foglalat 21W-os erét kell átkötni a régire, az 5W-os szálat meg hozzáforrasztani a helyzetjelző vezetékéhez! Hol itt a bibi? Krisztián új tipusú kábelkorbácsot szerez, abban meg 2 db duplaszálas izzófoglalat van... Viszont a Lacsi tényleg szebb a Passatnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #232 Dátum: 2008. November 12. - 19:49:35 » |
|
Mielőtt végképp belemennénk, csináljunk próbát, ne essünk pofára! Félő, hogy ködlámpa használatánál, mindkét szál izzik, és esetleg megégeti a foncsort, házat, burkolatot. Vizsgán meg esetleg átalakításnak veszik? Cap foglalatával csináljunk egy előzetes próbát! Várna, Krisztián kpl korbácsot szerezne? Sedanét? Nem biztos, hogy passzolnának a csatlakozások. Szerintem legyünk óvatosak, mielőtt munkánk, és pénzünk az ablakból kiesne. A sedannak külön- külön vannak a zárófényei, és a ködlámpái, ezt ne felejtsük el! Én bevallom kissé elbizonytalanodtam. A Passát meg nem ellenfél, a mienk még lámpák nélkül is szebbek! Látom Gida, nem bízol bennem... Ha a 21W-os ködzárótól nem megy tönkre a lámpa, akkor az 5W-os miért tenné tönkre? A csere foglalat 21W-os erét kell átkötni a régire, az 5W-os szálat meg hozzáforrasztani a helyzetjelző vezetékéhez! Hol itt a bibi? Krisztián új tipusú kábelkorbácsot szerez, abban meg 2 db duplaszálas izzófoglalat van... Viszont a Lacsi tényleg szebb a Passatnál. Írtad, hogy nekem 2 db van. Foglalatból, de nem korbácsból! Hogy gondolod a szerelést?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #233 Dátum: 2008. November 12. - 19:51:19 » |
|
Mielőtt végképp belemennénk, csináljunk próbát, ne essünk pofára! Félő, hogy ködlámpa használatánál, mindkét szál izzik, és esetleg megégeti a foncsort, házat, burkolatot. Vizsgán meg esetleg átalakításnak veszik? Cap foglalatával csináljunk egy előzetes próbát! Várna, Krisztián kpl korbácsot szerezne? Sedanét? Nem biztos, hogy passzolnának a csatlakozások. Szerintem legyünk óvatosak, mielőtt munkánk, és pénzünk az ablakból kiesne. A sedannak külön- külön vannak a zárófényei, és a ködlámpái, ezt ne felejtsük el! Én bevallom kissé elbizonytalanodtam. A Passát meg nem ellenfél, a mienk még lámpák nélkül is szebbek! Látom Gida, nem bízol bennem... Ha a 21W-os ködzárótól nem megy tönkre a lámpa, akkor az 5W-os miért tenné tönkre? A csere foglalat 21W-os erét kell átkötni a régire, az 5W-os szálat meg hozzáforrasztani a helyzetjelző vezetékéhez! Hol itt a bibi? Krisztián új tipusú kábelkorbácsot szerez, abban meg 2 db duplaszálas izzófoglalat van... Viszont a Lacsi tényleg szebb a Passatnál. Írtad, hogy nekem 2 db van. Foglalatból, de nem korbácsból! Hogy gondolod a szerelést? 1 korbács, 2 duplaszálas foglalat. 1 foglalat jobb oldal, másik foglalat bal oldal. Többi tartalék, sose kelljen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #234 Dátum: 2008. November 12. - 19:53:50 » |
|
Mielőtt végképp belemennénk, csináljunk próbát, ne essünk pofára! Félő, hogy ködlámpa használatánál, mindkét szál izzik, és esetleg megégeti a foncsort, házat, burkolatot. Vizsgán meg esetleg átalakításnak veszik? Cap foglalatával csináljunk egy előzetes próbát! Várna, Krisztián kpl korbácsot szerezne? Sedanét? Nem biztos, hogy passzolnának a csatlakozások. Szerintem legyünk óvatosak, mielőtt munkánk, és pénzünk az ablakból kiesne. A sedannak külön- külön vannak a zárófényei, és a ködlámpái, ezt ne felejtsük el! Én bevallom kissé elbizonytalanodtam. A Passát meg nem ellenfél, a mienk még lámpák nélkül is szebbek! Látom Gida, nem bízol bennem... Ha a 21W-os ködzárótól nem megy tönkre a lámpa, akkor az 5W-os miért tenné tönkre? A csere foglalat 21W-os erét kell átkötni a régire, az 5W-os szálat meg hozzáforrasztani a helyzetjelző vezetékéhez! Hol itt a bibi? Krisztián új tipusú kábelkorbácsot szerez, abban meg 2 db duplaszálas izzófoglalat van... Viszont a Lacsi tényleg szebb a Passatnál. Írtad, hogy nekem 2 db van. Foglalatból, de nem korbácsból! Hogy gondolod a szerelést? 1 korbács, 2 duplaszálas foglalat. 1 foglalat jobb oldal, másik foglalat bal oldal. Többi tartalék, sose kelljen... Ámen. De a többiek meg vacsiúj korbácsot vételeznek? akkor kell vennem egy 21/5W-s izzót is! illetve nem. Az is van a foglaltokban. Vagy mégsem?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #235 Dátum: 2008. November 12. - 19:56:08 » |
|
Mielőtt végképp belemennénk, csináljunk próbát, ne essünk pofára! Félő, hogy ködlámpa használatánál, mindkét szál izzik, és esetleg megégeti a foncsort, házat, burkolatot. Vizsgán meg esetleg átalakításnak veszik? Cap foglalatával csináljunk egy előzetes próbát! Várna, Krisztián kpl korbácsot szerezne? Sedanét? Nem biztos, hogy passzolnának a csatlakozások. Szerintem legyünk óvatosak, mielőtt munkánk, és pénzünk az ablakból kiesne. A sedannak külön- külön vannak a zárófényei, és a ködlámpái, ezt ne felejtsük el! Én bevallom kissé elbizonytalanodtam. A Passát meg nem ellenfél, a mienk még lámpák nélkül is szebbek! Látom Gida, nem bízol bennem... Ha a 21W-os ködzárótól nem megy tönkre a lámpa, akkor az 5W-os miért tenné tönkre? A csere foglalat 21W-os erét kell átkötni a régire, az 5W-os szálat meg hozzáforrasztani a helyzetjelző vezetékéhez! Hol itt a bibi? Krisztián új tipusú kábelkorbácsot szerez, abban meg 2 db duplaszálas izzófoglalat van... Viszont a Lacsi tényleg szebb a Passatnál. Írtad, hogy nekem 2 db van. Foglalatból, de nem korbácsból! Hogy gondolod a szerelést? 1 korbács, 2 duplaszálas foglalat. 1 foglalat jobb oldal, másik foglalat bal oldal. Többi tartalék, sose kelljen... Ámen. De a többiek meg vacsiúj korbácsot vételeznek? akkor kell vennem egy 21/5W-s izzót is! illetve nem. Az is van a foglaltokban. Vagy mégsem?! Neked van benne, amit szereznek az PASSZ! De most 2 izzón nem múlik a boldogság...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #236 Dátum: 2008. November 12. - 20:02:06 » |
|
Mielőtt végképp belemennénk, csináljunk próbát, ne essünk pofára! Félő, hogy ködlámpa használatánál, mindkét szál izzik, és esetleg megégeti a foncsort, házat, burkolatot. Vizsgán meg esetleg átalakításnak veszik? Cap foglalatával csináljunk egy előzetes próbát! Várna, Krisztián kpl korbácsot szerezne? Sedanét? Nem biztos, hogy passzolnának a csatlakozások. Szerintem legyünk óvatosak, mielőtt munkánk, és pénzünk az ablakból kiesne. A sedannak külön- külön vannak a zárófényei, és a ködlámpái, ezt ne felejtsük el! Én bevallom kissé elbizonytalanodtam. A Passát meg nem ellenfél, a mienk még lámpák nélkül is szebbek! Látom Gida, nem bízol bennem... Ha a 21W-os ködzárótól nem megy tönkre a lámpa, akkor az 5W-os miért tenné tönkre? A csere foglalat 21W-os erét kell átkötni a régire, az 5W-os szálat meg hozzáforrasztani a helyzetjelző vezetékéhez! Hol itt a bibi? Krisztián új tipusú kábelkorbácsot szerez, abban meg 2 db duplaszálas izzófoglalat van... Viszont a Lacsi tényleg szebb a Passatnál. Írtad, hogy nekem 2 db van. Foglalatból, de nem korbácsból! Hogy gondolod a szerelést? 1 korbács, 2 duplaszálas foglalat. 1 foglalat jobb oldal, másik foglalat bal oldal. Többi tartalék, sose kelljen... Ámen. De a többiek meg vacsiúj korbácsot vételeznek? akkor kell vennem egy 21/5W-s izzót is! illetve nem. Az is van a foglaltokban. Vagy mégsem?! Neked van benne, amit szereznek az PASSZ! De most 2 izzón nem múlik a boldogság... Jóóóóó. Csak így estefelé nehez megy a számolgatás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #237 Dátum: 2008. November 12. - 20:13:27 » |
|
LadLac Főbarát! Persze, hogy bízom benned, jobban, mint magamban! De arra gondoltam, hogy, ha a ködlámpát is bekapcsoljuk, akkor a másik szál tovább izzik, és így hosszabb idővel nem melegszik-e túl a foglalat, és a búra. Érted? Mert felül ha világítasz, és fékezel, a 21W-os csak rövid ideig izzik, az nem gond, de alúl, ha hosszú távon mennénk ködlámpával, akkor mi van? Bírni fogja? Vagy azt kéne (bonyolítom), hogy a ködlámpa bekapcsolásakor, az alsó helyzetjelzőről levegyük a feszültséget. Ezt kéne próbálni, hogy a meleget bírja-e órákig esetleg? Vetted?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #238 Dátum: 2008. November 12. - 20:16:27 » |
|
LadLac Főbarát! Persze, hogy bízom benned, jobban, mint magamban! De arra gondoltam, hogy, ha a ködlámpát is bekapcsoljuk, akkor a másik szál tovább izzik, és így hosszabb idővel nem melegszik-e túl a foglalat, és a búra. Érted? Mert felül ha világítasz, és fékezel, a 21W-os csak rövid ideig izzik, az nem gond, de alúl, ha hosszú távon mennénk ködlámpával, akkor mi van? Bírni fogja? Vagy azt kéne (bonyolítom), hogy a ködlámpa bekapcsolásakor, az alsó helyzetjelzőről levegyük a feszültséget. Ezt kéne próbálni, hogy a meleget bírja-e órákig esetleg? Vetted? Apa! Lejjebb írtam, hogy a két búra ugyanolyan, jelzések számok, stb. majd megszakértjük az original esetet, hogy kialszik -e 5W amikor felkapcs 21W!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #239 Dátum: 2008. November 12. - 20:17:57 » |
|
LadLac Főbarát! Persze, hogy bízom benned, jobban, mint magamban! De arra gondoltam, hogy, ha a ködlámpát is bekapcsoljuk, akkor a másik szál tovább izzik, és így hosszabb idővel nem melegszik-e túl a foglalat, és a búra. Érted? Mert felül ha világítasz, és fékezel, a 21W-os csak rövid ideig izzik, az nem gond, de alúl, ha hosszú távon mennénk ködlámpával, akkor mi van? Bírni fogja? Vagy azt kéne (bonyolítom), hogy a ködlámpa bekapcsolásakor, az alsó helyzetjelzőről levegyük a feszültséget. Ezt kéne próbálni, hogy a meleget bírja-e órákig esetleg? Vetted? Apa! Lejjebb írtam, hogy a két búra ugyanolyan, jelzések számok, stb. majd megszakértjük az original esetet, hogy kialszik -e 5W amikor felkapcs 21W! Ne parázz apa, az újakon már gyárilag így van, akkor nálunk sem lehet belőle gond.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|