cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1995 Dátum: 2014. Október 02. - 00:16:43 » |
|
Nekem az összes kapcsoló világít mindegyik ajtón.
Így van...csak a letiltó nem világít, ami engem kicsit bosszant, de kitapogatom ha kell! :-)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1996 Dátum: 2014. Október 02. - 11:44:16 » |
|
Nekem az összes kapcsoló világít mindegyik ajtón.
Így van...csak a letiltó nem világít, ami engem kicsit bosszant, de kitapogatom ha kell! :-) ... Mert ha már a tapogatás sem megy, az nagy baj...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #1997 Dátum: 2014. Október 14. - 20:10:49 » |
|
A lámpa magasság állítónál az izzót nemrég cseréltem, erre most megint feladta az új izzó. Mi a frász okozhatja? Ötletek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1998 Dátum: 2014. November 06. - 09:23:57 » |
|
Helló-halló! A bal oldali fényszórómban sem a helyzetjelző, sem a tompított nem világít. Lehet, hogy biztosíték probléma? Hol találom pontosan ezt a biztit? Eőre is köszönöm a választ.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. November 10. - 09:46:00 írta Döme »
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1999 Dátum: 2014. November 10. - 09:48:11 » |
|
Látszik, hogy még nem kellett biztosítékot cserélnem, mert fogalmam sem volt, mi hol van... Most sem volt rá szükség, csupán majdnem egyszerre éghetett ki a helyzetjelzőm és a tompított a bal oldalon, így szerencsére egy (két) izzócsere elég volt. Maximum ennyit merek vállalni "javítás" fronton.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #2000 Dátum: 2014. November 10. - 09:55:33 » |
|
Látszik, hogy még nem kellett biztosítékot cserélnem, mert fogalmam sem volt, mi hol van... Most sem volt rá szükség, csupán majdnem egyszerre éghetett ki a helyzetjelzőm és a tompított a bal oldalon, így szerencsére egy (két) izzócsere elég volt. Maximum ennyit merek vállalni "javítás" fronton. Pont jókor vetted észre és cserélted, most van a : http://latnieslatszani.hu/A rendőrök rá vannak szépen állva a témára...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #2001 Dátum: 2014. November 10. - 10:12:05 » |
|
Látszik, hogy még nem kellett biztosítékot cserélnem, mert fogalmam sem volt, mi hol van... Most sem volt rá szükség, csupán majdnem egyszerre éghetett ki a helyzetjelzőm és a tompított a bal oldalon, így szerencsére egy (két) izzócsere elég volt. Maximum ennyit merek vállalni "javítás" fronton. Pont jókor vetted észre és cserélted, most van a : http://latnieslatszani.hu/A rendőrök rá vannak szépen állva a témára... Inkább erre, mint az útszéli fényképezgetésre... Egyébként meg legyenek is: Szörnyű ami világításokkal vannak autók az utakon. Melyik világít, melyik nem... Egyik sárgás, másik kékes, a legérdekesebb, ha ez egy autón... A nappali menetfénynek csúfolt alig pislogó vackokkal szürkületben, illetve összevissza bekötve... Ködlámpák használatát sokaknál oktatni kellene... Na meg a beállításuk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Guldenburg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2002 Dátum: 2015. Június 18. - 12:23:56 » |
|
Üdv Urak ! Létezik, hogy Lacetti első ködlámpába való H27W/1 (PG13 foglalat) izzót nem lehet kapni az egész országban ? Nekem legalábbis nem sikerült... Esetleg tud valaki beszerzési helyet ? Alternatív megoldásként ledes égőt is betennék... Előre is köszönöm az okosságot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kubu87
|
|
« Hozzászólás #2003 Dátum: 2015. Június 18. - 13:12:52 » |
|
Üdv Urak ! Létezik, hogy Lacetti első ködlámpába való H27W/1 (PG13 foglalat) izzót nem lehet kapni az egész országban ? Nekem legalábbis nem sikerült... Esetleg tud valaki beszerzési helyet ? Alternatív megoldásként ledes égőt is betennék... Előre is köszönöm az okosságot... Sebikét keresd, neki minden van, beleértve egy nagy fekete maci kutyát és egy zsáknyi kisebb nagyobb autószerelő macskát is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2004 Dátum: 2015. Június 18. - 13:55:42 » |
|
Üdv Urak ! Létezik, hogy Lacetti első ködlámpába való H27W/1 (PG13 foglalat) izzót nem lehet kapni az egész országban ? Nekem legalábbis nem sikerült... Esetleg tud valaki beszerzési helyet ? Alternatív megoldásként ledes égőt is betennék... Előre is köszönöm az okosságot... akkor nagyon rossz helyen kerested.. 990/db
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2005 Dátum: 2015. Június 30. - 07:34:59 » |
|
Van valami trükkje a hátsó fékizzó cseréjének? Próbáltam elforgatni a foglalatot (a jobboldali kettő féklámpaizzó közül az alsó kiégett), de lehet hogy gyenge voltam hozzá, mert meg se moccant.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2006 Dátum: 2015. Június 30. - 09:58:19 » |
|
Van valami trükkje a hátsó fékizzó cseréjének? Próbáltam elforgatni a foglalatot (a jobboldali kettő féklámpaizzó közül az alsó kiégett), de lehet hogy gyenge voltam hozzá, mert meg se moccant.
egyél egy kis spenotot
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2007 Dátum: 2015. Június 30. - 10:09:32 » |
|
egyél egy kis spenotot Gondoltam, hogy ez lehet a gond Pedig szoktam enni, mert én szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2008 Dátum: 2015. Június 30. - 18:19:32 » |
|
Nem könnyű megmozdítani, de a spenót segít valóban
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2009 Dátum: 2015. Június 30. - 18:54:10 » |
|
Nem könnyű megmozdítani, de a spenót segít valóban Dorni + kalapács. Sebike! Lesz majd diablonak egy új háátsó lámpa.... Vazze, gyere át, kiszedem.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|