Boldi90
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1845 Dátum: 2013. Július 13. - 09:12:47 » |
|
És azt ,hogy csináljam ,hogy ne törjön darabokra a lámpa?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hooti
|
|
« Hozzászólás #1846 Dátum: 2013. Július 13. - 10:15:23 » |
|
És azt ,hogy csináljam ,hogy ne törjön darabokra a lámpa? Idézet Sebikétől egy másik fórumon 2007-ből: "Hello! A kétcsavar kicsavarása után a lámpát hátrafelé kell huzni/elég keményen van benne/ ha nem jön ki akkor a lámpa és a sárvéd? közé feszíts be egy csavarhuzot de finiman nehogy megsértsd a lámpát vagy a karosszéríát sajna elég hülye megoldás de ez van :hehehe: Sok sikert ! Vagy vidd be a szervizbe szenvedjenek vele ott! "
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1847 Dátum: 2013. Július 13. - 22:04:07 » |
|
És azt ,hogy csináljam ,hogy ne törjön darabokra a lámpa? Gumirozott kesztyűvel, vagy jól tapadó gumidarabbal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1848 Dátum: 2013. Július 16. - 17:25:13 » |
|
Kerestem a választ de nem találtam, sedanban a hátsó helyzetjelzö oldalanként 2 izzón világít, de a féklámpa csak 1- en pedig mindkét izzó duplaszálas, mi a két másik funkciója??
Most ment előttem egy sedan. Fékezésnél mind a 4 izzó világított.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1849 Dátum: 2013. Július 16. - 18:54:20 » |
|
Kerestem a választ de nem találtam, sedanban a hátsó helyzetjelzö oldalanként 2 izzón világít, de a féklámpa csak 1- en pedig mindkét izzó duplaszálas, mi a két másik funkciója??
Most ment előttem egy sedan. Fékezésnél mind a 4 izzó világított. Biztos volt ladlacnál. Általában a vele való randik után szoktak ilyen parajelenségek előfordulni.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1850 Dátum: 2013. Július 16. - 19:29:04 » |
|
Most ment előttem egy sedan. Fékezésnél mind a 4 izzó világított. Biztos volt ladlacnál. Általában a vele való randik után szoktak ilyen parajelenségek előfordulni. Mindent tagadok. Nem Én követtem el... Bár Athee-nak még jövök egy helyzetjelző duplázással.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Kzotya
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1851 Dátum: 2013. Július 16. - 20:24:17 » |
|
Most ment előttem egy sedan. Fékezésnél mind a 4 izzó világított. Hali! Át lehet kötni! minden adott a foglalaton, nálam is így van megoldva! Ja és még működik is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1852 Dátum: 2013. Július 17. - 15:52:12 » |
|
Most ment előttem egy sedan. Fékezésnél mind a 4 izzó világított. Biztos volt ladlacnál. Általában a vele való randik után szoktak ilyen parajelenségek előfordulni. Mindent tagadok. Nem Én követtem el... Bár Athee-nak még jövök egy helyzetjelző duplázással. Tényleg?? Én simán elfelejtettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1853 Dátum: 2013. Július 17. - 19:21:54 » |
|
Most ment előttem egy sedan. Fékezésnél mind a 4 izzó világított. Biztos volt ladlacnál. Általában a vele való randik után szoktak ilyen parajelenségek előfordulni. Mindent tagadok. Nem Én követtem el... Bár Athee-nak még jövök egy helyzetjelző duplázással. Tényleg?? Én simán elfelejtettem. Én meg elefánt vagyok. Nem felejtek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1854 Dátum: 2013. Július 17. - 22:22:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1855 Dátum: 2013. Július 18. - 06:46:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bareszka
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1856 Dátum: 2013. Július 30. - 07:29:16 » |
|
Sziasztok. Újabb probléma lépett fel az én szépségemnél. Nincs se tompított se távolsági fényem( itt a műszerfalon sem jelez vissza a kis kék lámpa)csak helyzetjelzőm, viszont a fénykürt működik. Helyzetjelzők, izzók ok. Tud valaki Miskolcon megbízható és hozzáértő szakembert javasolni? Bajuszkapcsoló problémára gyanakszom....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1857 Dátum: 2013. Július 30. - 08:10:01 » |
|
Sziasztok. Újabb probléma lépett fel az én szépségemnél. Nincs se tompított se távolsági fényem( itt a műszerfalon sem jelez vissza a kis kék lámpa)csak helyzetjelzőm, viszont a fénykürt működik. Helyzetjelzők, izzók ok. Tud valaki Miskolcon megbízható és hozzáértő szakembert javasolni? Bajuszkapcsoló problémára gyanakszom....
Nem bajusz kapcsoló a gond mivel az autó HB azaz 5 ajtós ennek a tip hibája a műszercsoport mögött van egy csatlakozó ami sajnos túlmelegszik megolvad az okozza a hibát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papy
|
|
« Hozzászólás #1858 Dátum: 2013. Július 30. - 08:21:24 » |
|
Valszeg ott kell keresni a hibát a csatinál... viszont ha tud fénykürtöt kapcsolni akkor a távolsági miért nem ég? Nem ugyan azon a szálon adja ki neki a feszt? Nem csak mechanikai átkapcsolás különbség van a távolsági két állapota között hogy az egyik visszaugrik a másik fizikálisan beakad?
|
|
|
Naplózva
|
Papy, akinek Lacettije van, és nem fél használni...!
|
|
|
mandro
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 HB Elite
|
|
« Hozzászólás #1859 Dátum: 2013. Július 30. - 10:02:15 » |
|
Valszeg ott kell keresni a hibát a csatinál... viszont ha tud fénykürtöt kapcsolni akkor a távolsági miért nem ég? Nem ugyan azon a szálon adja ki neki a feszt? Nem csak mechanikai átkapcsolás különbség van a távolsági két állapota között hogy az egyik visszaugrik a másik fizikálisan beakad?
Azért ennyire nem egyszerű ennek a járgánynak az elektronikája. Ha valaki szeretne benne elmélyedni, itt van egy kapcsolási rajz: http://www.autocats.ws/manual/chevrolet/tis0409/graphic-pool/J/6B/1/J6B15038.png"Light switch" és "Head lamp switch" elnevezéseket érdemes rajta keresni. Az a csatlakozó, ami szét szokott égni (és nálam is szétégett) S201 néven szerepel (több helyen is). A rajz alapján a BAT+ az S201-en keresztül, és azt "kikerülve" is eljut a bajuszkapcsolóba, utóbbi éppen a fénykürt kapcsolójához megy... A többit nem nehéz végiggondolni. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehet a bajuszkapcsoló hibás, de valószínűbb, hogy a szétégő csati okozza a gondot (pláne, hogy HB Lacsiról van szó).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|