szotyi1
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1830 Dátum: 2013. Június 14. - 10:58:02 » |
|
A korábban feltett kérdésemre miszerint hogyan lehet cserélni izzót a szivargyújtóban és hogy milyen kellene bele tudnál segíteni?
Köszi:szotyi.
Szivargyújtónál nincs izzó, csak a hamutartónál. Köszi a választ! Akkor a zöld műanyag gyűrűnek nem kell világítania? Mert minden kocsiban világít. üdv: szotyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #1831 Dátum: 2013. Június 14. - 22:01:15 » |
|
Belső térben sedan-ban, és nubira-ban milyen izzó kell belülre? A térkép lámpák és a közép lámpába, milyen izzók kellenek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1832 Dátum: 2013. Június 15. - 07:39:03 » |
|
Belső térben sedan-ban, és nubira-ban milyen izzó kell belülre? A térkép lámpák és a közép lámpába, milyen izzók kellenek?
Térkép lámpa: üvegfejű 10W Középlámpa: Sofita 5 W (ha jól emlékszem)
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1833 Dátum: 2013. Június 16. - 19:52:04 » |
|
Halli hóó .. Can-bus-os a lacetti rendszere ?, A ledre váltás miatt kérdezem mert hirdetnek ilyet is olyat is ledből ...Kössszi
|
|
|
Naplózva
|
A biztonsági öv,egy opció ami megmentheti az életed. A Cascod lehet,egy opció hogy ne a nulláról kezd újra.
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1834 Dátum: 2013. Június 17. - 02:33:08 » |
|
Halli hóó .. Can-bus-os a lacetti rendszere ?, A ledre váltás miatt kérdezem mert hirdetnek ilyet is olyat is ledből ...Kössszi
Nem can-bus-s.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1835 Dátum: 2013. Június 18. - 11:25:03 » |
|
Nem can-bus-s. Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
A biztonsági öv,egy opció ami megmentheti az életed. A Cascod lehet,egy opció hogy ne a nulláról kezd újra.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1836 Dátum: 2013. Június 30. - 12:36:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1837 Dátum: 2013. Június 30. - 14:45:31 » |
|
Grat Jani, ez jól néz ki!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1838 Dátum: 2013. Június 30. - 14:53:21 » |
|
Nagyon jó lett én is,ezt gondoltam ki csak nem találtam még zöldben ilyen panelt,de akkor ezek szerint elfér benne alakítás nélkül a 12-es de talán még a 4x5= 20-as is elférne ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1839 Dátum: 2013. Június 30. - 18:07:46 » |
|
Megcsináltam a térképolvasók közé a belső világítást. Vezetékeket a tetőn lévő lámpától hoztam előre. Nagyon jó lett én is,ezt gondoltam ki csak nem találtam még zöldben ilyen panelt,de akkor ezek szerint elfér benne alakítás nélkül a 12-es de talán még a 4x5= 20-as is elférne ?? Amit én vettem az 3x2.2cm. Ha jól emlékszem 3.5x4cm hely van. Szerintem felesleges nagyobbat venni, ez is bőven elég fényt ad.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1840 Dátum: 2013. Június 30. - 19:26:11 » |
|
Megcsináltam a térképolvasók közé a belső világítást. Vezetékeket a tetőn lévő lámpától hoztam előre. Nagyon jó lett én is,ezt gondoltam ki csak nem találtam még zöldben ilyen panelt,de akkor ezek szerint elfér benne alakítás nélkül a 12-es de talán még a 4x5= 20-as is elférne ?? Amit én vettem az 3x2.2cm. Ha jól emlékszem 3.5x4cm hely van. Szerintem felesleges nagyobbat venni, ez is bőven elég fényt ad. Szép lett, Grat. Majd megsasoljuk személyesen is!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1841 Dátum: 2013. Július 09. - 18:27:09 » |
|
Nem kapcsol le a belső világításom. Gyors megoldásként lekapcsoltam a mennyezeti lámpát és kiszedte a csomagtériből az izzót. Ez csak fél siker, mert a műszerfalon még mindig világit a nyitott ajtó lámpa. Ezért kiszedtem a biztosítékát, amíg nem lesz időm foglalkozni a problémával. Most volt egy fél órám. Addig eljutottam, hogy a csomagtér zárjánál lesz valami, vagy az odavezető vezetékkel. A C-oszlopnál levő csatit széthúzva elalszik a lámpa. Kihúztam 1 vezetéket a csatlakozóból, így ideiglenesen jó lesz. Ma rászántam magam és megcsináltam. Mikor kihúztam a vezetéket a csatlakozóból (másfél éve decemberben hideg volt és sötét) nem nagyon néztem, hogyan néz ki a csatlakozó. Most ez a látvány fogadott. Lehet mégis csak el van repedve az ablakmosócső. Szemre nem látok rajta semmit, puha ruganyos. Ráadásul nem szoktam használni. Talán egyszer 5 évvel ezelőtt. Vezetékeket kihúzgáltam a csatiból, megcsiszoltam, kapott egy kis RO55-t, majd összerakás előtt egy kis WD40-et. A csövet majd legközelebb kiveszem és megvizsgálom.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1842 Dátum: 2013. Július 09. - 18:37:14 » |
|
Nem kapcsol le a belső világításom. Gyors megoldásként lekapcsoltam a mennyezeti lámpát és kiszedte a csomagtériből az izzót. Ez csak fél siker, mert a műszerfalon még mindig világit a nyitott ajtó lámpa. Ezért kiszedtem a biztosítékát, amíg nem lesz időm foglalkozni a problémával. Most volt egy fél órám. Addig eljutottam, hogy a csomagtér zárjánál lesz valami, vagy az odavezető vezetékkel. A C-oszlopnál levő csatit széthúzva elalszik a lámpa. Kihúztam 1 vezetéket a csatlakozóból, így ideiglenesen jó lesz. Ma rászántam magam és megcsináltam. Mikor kihúztam a vezetéket a csatlakozóból (másfél éve decemberben hideg volt és sötét) nem nagyon néztem, hogyan néz ki a csatlakozó. Most ez a látvány fogadott. Lehet mégis csak el van repedve az ablakmosócső. Szemre nem látok rajta semmit, puha ruganyos. Ráadásul nem szoktam használni. Talán egyszer 5 évvel ezelőtt. Vezetékeket kihúzgáltam a csatiból, megcsiszoltam, kapott egy kis RO55-t, majd összerakás előtt egy kis WD40-et. A csövet majd legközelebb kiveszem és megvizsgálom. ha nem használod a hátsó mosót akkor is jut hátra víz mivel a szelep nem zár teljesen
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Boldi90
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1843 Dátum: 2013. Július 12. - 14:15:55 » |
|
Sziasztok!
Nekem egy 5 ajtós 2005ös lacettim van és az a gondom ,hogy valamiért nem tudom kicserélni a hátso helyzetjelzőt!Néztem már a könyvbe is 2 csavart kell kicsavarni és elvileg utána ki lehet szedni a lámpát de nekem valamiért nem sikerül akárhogy probálom!Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban esetleg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1844 Dátum: 2013. Július 12. - 14:52:18 » |
|
Sziasztok!
Nekem egy 5 ajtós 2005ös lacettim van és az a gondom ,hogy valamiért nem tudom kicserélni a hátso helyzetjelzőt!Néztem már a könyvbe is 2 csavart kell kicsavarni és elvileg utána ki lehet szedni a lámpát de nekem valamiért nem sikerül akárhogy probálom!Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban esetleg?
ki kell tépni a lámpát
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|