Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #150 Dátum: 2008. Július 17. - 18:52:18 » |
|
A rendszámvilágításom LED-es izzója tökéletes müxik hónapok óta. Jó lenne, ha az első helyzetjelzők sem égnének ki olyan gyorsan. Annak én is örülnék. Két garnitura LED-es izzó után hónapokig nem raktam bele semmit. Kb.2 hete rendes izzót tetem be, de 2 hét után kiéget az is. A szervizben szóltam, de nem találtak semmit, ami indokolná a kiégés. Kérdeztem az Opel féle előtétet, de nem is hallottak ilyenről pedig Opelt is javítanak.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #151 Dátum: 2008. Július 17. - 20:00:18 » |
|
A rendszámvilágításom LED-es izzója tökéletes müxik hónapok óta. Jó lenne, ha az első helyzetjelzők sem égnének ki olyan gyorsan. Annak én is örülnék. Két garnitura LED-es izzó után hónapokig nem raktam bele semmit. Kb.2 hete rendes izzót tetem be, de 2 hét után kiéget az is. A szervizben szóltam, de nem találtak semmit, ami indokolná a kiégés. Kérdeztem az Opel féle előtétet, de nem is hallottak ilyenről pedig Opelt is javítanak. Járjál a Wallis felé (Kerepesi út), ott hallottak róla... Legalábbis nekem azt mondták ott, hogy raktak bele... Azóta bírják a pilácsok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #152 Dátum: 2008. Július 17. - 20:05:22 » |
|
A rendszámvilágításom LED-es izzója tökéletes müxik hónapok óta. Jó lenne, ha az első helyzetjelzők sem égnének ki olyan gyorsan. Annak én is örülnék. Két garnitura LED-es izzó után hónapokig nem raktam bele semmit. Kb.2 hete rendes izzót tetem be, de 2 hét után kiéget az is. A szervizben szóltam, de nem találtak semmit, ami indokolná a kiégés. Kérdeztem az Opel féle előtétet, de nem is hallottak ilyenről pedig Opelt is javítanak. Járjál a Wallis felé (Kerepesi út), ott hallottak róla... Legalábbis nekem azt mondták ott, hogy raktak bele... Azóta bírják a pilácsok... Ingyé volt, vagy fizetni kellet érte?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #153 Dátum: 2008. Július 17. - 20:10:36 » |
|
A rendszámvilágításom LED-es izzója tökéletes müxik hónapok óta. Jó lenne, ha az első helyzetjelzők sem égnének ki olyan gyorsan. Annak én is örülnék. Két garnitura LED-es izzó után hónapokig nem raktam bele semmit. Kb.2 hete rendes izzót tetem be, de 2 hét után kiéget az is. A szervizben szóltam, de nem találtak semmit, ami indokolná a kiégés. Kérdeztem az Opel féle előtétet, de nem is hallottak ilyenről pedig Opelt is javítanak. Járjál a Wallis felé (Kerepesi út), ott hallottak róla... Legalábbis nekem azt mondták ott, hogy raktak bele... Azóta bírják a pilácsok... Ingyé volt, vagy fizetni kellet érte? Ingyé... (Mondjuk nem tegnap volt, de simán garanciában elintézték) Egyébként Stocz derítette fel annak idején a lehetőséget, tudtommal neki meg a Gombosék bűvölték bele... Azt azért még hozzátenném, hogy nekem a fényszóró izzók égtek ki túl sűrűn, hol az egyik, hola másik, a helyzetjelzők még mindegyik az eredeti (2,5 éve...)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 17. - 20:13:19 írta kripic »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #154 Dátum: 2008. Július 17. - 20:22:34 » |
|
A rendszámvilágításom LED-es izzója tökéletes müxik hónapok óta. Jó lenne, ha az első helyzetjelzők sem égnének ki olyan gyorsan. Annak én is örülnék. Két garnitura LED-es izzó után hónapokig nem raktam bele semmit. Kb.2 hete rendes izzót tetem be, de 2 hét után kiéget az is. A szervizben szóltam, de nem találtak semmit, ami indokolná a kiégés. Kérdeztem az Opel féle előtétet, de nem is hallottak ilyenről pedig Opelt is javítanak. Járjál a Wallis felé (Kerepesi út), ott hallottak róla... Legalábbis nekem azt mondták ott, hogy raktak bele... Azóta bírják a pilácsok... Ingyé volt, vagy fizetni kellet érte? Ingyé... (Mondjuk nem tegnap volt, de simán garanciában elintézték) Egyébként Stocz derítette fel annak idején a lehetőséget, tudtommal neki meg a Gombosék bűvölték bele... Azt azért még hozzátenném, hogy nekem a fényszóró izzók égtek ki túl sűrűn, hol az egyik, hola másik, a helyzetjelzők még mindegyik az eredeti (2,5 éve...) Nálam pont fordítva van a fényszóró az bírja, de a helyzetjelzők max. 2-3 hét. Majd jövőhéten utánajárok, felhívok egy két szervizt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 17. - 20:25:03 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #155 Dátum: 2008. Július 30. - 09:26:34 » |
|
Üdv mindenkinek! Eljutottam odáig hogy eladom az autóm, mert elegem van abból a sok hibából amit produkál... Egy hete kis híjja volt, hogy nem égett szénné!!! Már háromszor szállt el a világítás 3 év alatt, kétszer azt mondták a győri Gyimesben hogy biztosítékhiba. Most harmadszor elküldtek mert nem volt szerelőjük 1 hétig!!!, így átmentem a győri Nádorba...1 napig keresték a hibát, és a műszerfal mögött találtak egy szénné égett közösítő darabot!!!! plussz egy nem gyári átkötést a biztosítéktábla mögött!!! Elegem van ebből a masinából!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani63
Friss hús
Nem elérhető
a család kedvence
|
|
« Hozzászólás #156 Dátum: 2008. Július 30. - 12:58:53 » |
|
Hello Georgebob! Megértelek,hogy ennyire felment a pumpa,de azért még nem kell eladni a vasat,csak korrekt szerelő kell hozzá.Én is megjártam már a Gyimessel,azóta Pápára hordom a gépet,és semmi panaszom,korrektek gyorsak és precizek.(Marsal)Rengeteg ismerős odahordja Győrből a gépet és elégedettek.Keresd Gyenes Tamást,meglátod nem fogsz csalódni,nagyon ügyes és vágja az elektromos dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
Hello
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #157 Dátum: 2008. Július 30. - 16:07:51 » |
|
Üdv mindenkinek! Eljutottam odáig hogy eladom az autóm, mert elegem van abból a sok hibából amit produkál... Egy hete kis híjja volt, hogy nem égett szénné!!! Már háromszor szállt el a világítás 3 év alatt, kétszer azt mondták a győri Gyimesben hogy biztosítékhiba. Most harmadszor elküldtek mert nem volt szerelőjük 1 hétig!!!, így átmentem a győri Nádorba...1 napig keresték a hibát, és a műszerfal mögött találtak egy szénné égett közösítő darabot!!!! plussz egy nem gyári átkötést a biztosítéktábla mögött!!! Elegem van ebből a masinából!!!
Nem tehet az autó róla, ha sok kontár szervizeli. Vidd el rendes szerelőhöz, aki rendbeteszi és megcsinálja az összes hibát, nem csak a pénzt teszi el. Sajnos ilyen szerelőkbe úton-útfélen belefut az ember, sajnos márkafüggetlenül. Mit vennél helyette? Tuti ,hogy azt rendesen javítanák a "márkaszerelői"?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #158 Dátum: 2008. Július 30. - 20:22:38 » |
|
Kétszer azzal intézték el hogy biztosítékhiba... Ez alapján te semmondod meg hogy kontárok vagy sem... Most rendesen megcsinálták (elvileg) egy másik szervízben. Mit vennék? Most a Mitsubishi Lanceren gondolkodom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #159 Dátum: 2008. Július 30. - 20:24:34 » |
|
A másik gondom az, hogy míg garanciális addig minek utazgassak messzire? Azonnal kell az autó, máshogy nem tudom megoldani. Lámpa nélkül nem igazán ildomos közlekedeni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #160 Dátum: 2008. Július 31. - 09:49:13 » |
|
A másik gondom az, hogy míg garanciális addig minek utazgassak messzire? Azonnal kell az autó, máshogy nem tudom megoldani. Lámpa nélkül nem igazán ildomos közlekedeni..
Igen, ez jogos. Viszont, ha a közeli hely nem megjavítja, hanem elbarmolja a kocsit mégiscsak megfontolandó a dolog. Ez olyan, mint amikor jó pár évvel ezelőtt az emberek az osztrákokhoz jártak autót javíttatni. Még így is megérte. Mert ott értettek hozzá, és volt alkatrész is. Azonnal. A nem gyári átkötés vajon honnan származik?? Na ugye. Egy beépített zárlat meg nyilván gondot okoz. Kell egy normális szerelő. Bármelyik autóhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #161 Dátum: 2008. Július 31. - 18:01:32 » |
|
Kétszer azzal intézték el hogy biztosítékhiba... Ez alapján te semmondod meg hogy kontárok vagy sem... Most rendesen megcsinálták (elvileg) egy másik szervízben. Mit vennék? Most a Mitsubishi Lanceren gondolkodom...
Az jó, csak 5 mill a beugró a fapadba! De gar arra sincs, hogy "ott" tuti a szervíz! Vagy van "ott" haver szerelő?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #162 Dátum: 2008. Július 31. - 20:40:32 » |
|
3,9 a beugró a fapadba, ami azért mésem fapad!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #163 Dátum: 2008. Július 31. - 21:43:21 » |
|
3,9 a beugró a fapadba, ami azért mésem fapad!!!
Ez igaz, de a szervízhálózat szerintem sokkal ritkább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
s.holm
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #164 Dátum: 2008. Augusztus 02. - 23:54:34 » |
|
Üdv. A család Nubirája(4ajtós 100500-kmrel) most 5éves és az én gondom is pont ez mint sokatoknak hogy a helyzetjelző foglalatom már majd ****rá égett és ha ledest teszek bele max 1 hónapig bírja:S ja a normál izzó meg elfeketedik és azis szép lassan kiég... Valaki tényleg mondhatna mostmár valami okosat, mert uncsi a dolog... :@
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|