Döme
|
|
« Hozzászólás #180 Dátum: 2011. Március 25. - 15:05:43 » |
|
Ezt igy nehéz megmondani.Notrohigitós finom rongyal meg kellene simogatni.Az leszedi a felkenődött festéket.Ha ezekután vizesen fehéren virit akkor csak fényezés. Ok koszi a gyors valaszt, ez mar az a feher viritas, tehat marad majd a fenyezes, de mikor az meg tavlati. Es meg nem is vadolhatok senkit miatta, mert az en saram Air bus-al kolegám szokta ezeket ködölni.Észre sem lehet venni utánna. air-brush Képzeld el, egy 380-as géppel csinálja. Még a Lacsit is el lehet vele tüntetni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #181 Dátum: 2011. Március 27. - 07:18:01 » |
|
Ezt igy nehéz megmondani.Notrohigitós finom rongyal meg kellene simogatni.Az leszedi a felkenődött festéket.Ha ezekután vizesen fehéren virit akkor csak fényezés. Ok koszi a gyors valaszt, ez mar az a feher viritas, tehat marad majd a fenyezes, de mikor az meg tavlati. Es meg nem is vadolhatok senkit miatta, mert az en saram Air bus-al kolegám szokta ezeket ködölni.Észre sem lehet venni utánna. Nem ismerem a metodust es Sajnos a kolegad is nekem nagyon tavoli
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #182 Dátum: 2011. Március 27. - 08:20:51 » |
|
Ezt igy nehéz megmondani.Notrohigitós finom rongyal meg kellene simogatni.Az leszedi a felkenődött festéket.Ha ezekután vizesen fehéren virit akkor csak fényezés. Ok koszi a gyors valaszt, ez mar az a feher viritas, tehat marad majd a fenyezes, de mikor az meg tavlati. Es meg nem is vadolhatok senkit miatta, mert az en saram Air bus-al kolegám szokta ezeket ködölni.Észre sem lehet venni utánna. Nem ismerem a metodust es Sajnos a kolegad is nekem nagyon tavoli Ilyen a szerkentyű. http://www.youtube.com/watch?v=38pAgwvN7lI&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #183 Dátum: 2011. Március 27. - 08:35:41 » |
|
Ezt igy nehéz megmondani.Notrohigitós finom rongyal meg kellene simogatni.Az leszedi a felkenődött festéket.Ha ezekután vizesen fehéren virit akkor csak fényezés. Ok koszi a gyors valaszt, ez mar az a feher viritas, tehat marad majd a fenyezes, de mikor az meg tavlati. Es meg nem is vadolhatok senkit miatta, mert az en saram Air bus-al kolegám szokta ezeket ködölni.Észre sem lehet venni utánna. Nem ismerem a metodust es Sajnos a kolegad is nekem nagyon tavoli Ilyen a szerkentyű. http://www.youtube.com/watch?v=38pAgwvN7lI&feature=relatedKoszi szepen. Majd lessz valmi vele, hamarosan kevertetek festeket es akkor majd valamit elmuvelunk vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #184 Dátum: 2011. Március 31. - 09:40:54 » |
|
Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani Bp.XIV. kerületben vagy környékén normális önkiszolgáló magasnyomású autómosót? Eddig a XV. kerületben a Pólussal szemben lévő Agip kútra jártam ideáig. Ezzel az lett a baj ,hogy eddig 100ft ért legalább 70-80 mp-ig működött a mosó és most ezt legalább a felére csökkentették. Tehát így jóval többet kell bedobálni ,hogy ugyanazt a tisztaságot elérjem. Köszönöm előre is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #185 Dátum: 2011. Március 31. - 17:44:48 » |
|
Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani Bp.XIV. kerületben vagy környékén normális önkiszolgáló magasnyomású autómosót? Eddig a XV. kerületben a Pólussal szemben lévő Agip kútra jártam ideáig. Ezzel az lett a baj ,hogy eddig 100ft ért legalább 70-80 mp-ig működött a mosó és most ezt legalább a felére csökkentették. Tehát így jóval többet kell bedobálni ,hogy ugyanazt a tisztaságot elérjem. Köszönöm előre is! Gödöllői jó csak messzevan.Meg matrinya kell neked a pályára.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #186 Dátum: 2011. Március 31. - 17:53:15 » |
|
Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani Bp.XIV. kerületben vagy környékén normális önkiszolgáló magasnyomású autómosót? Eddig a XV. kerületben a Pólussal szemben lévő Agip kútra jártam ideáig. Ezzel az lett a baj ,hogy eddig 100ft ért legalább 70-80 mp-ig működött a mosó és most ezt legalább a felére csökkentették. Tehát így jóval többet kell bedobálni ,hogy ugyanazt a tisztaságot elérjem. Köszönöm előre is! Gödöllői jó csak messzevan.Meg matrinya kell neked a pályára. Sajnos tényleg messze van......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #187 Dátum: 2011. április 03. - 09:01:10 » |
|
Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani Bp.XIV. kerületben vagy környékén normális önkiszolgáló magasnyomású autómosót? Eddig a XV. kerületben a Pólussal szemben lévő Agip kútra jártam ideáig. Ezzel az lett a baj ,hogy eddig 100ft ért legalább 70-80 mp-ig működött a mosó és most ezt legalább a felére csökkentették. Tehát így jóval többet kell bedobálni ,hogy ugyanazt a tisztaságot elérjem. Köszönöm előre is! Gödöllői jó csak messzevan.Meg matrinya kell neked a pályára. Sajnos tényleg messze van...... XIV. Tengerszem utca (M3 bevezető, Nagy Lajos magassága, befelé vezető oldal) Agip kút. XIV. Báróczy utca (Fogarasi úti Tesco környéke) MOL kút. Bár mostanában nem használtam ezeket, régebben ezeken mosattam a Te környékeden. Bár mire Palotáról csak ezekhez elautózol addig sokkal többet elköltesz a kocsikázásra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #188 Dátum: 2011. április 03. - 17:45:16 » |
|
Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani Bp.XIV. kerületben vagy környékén normális önkiszolgáló magasnyomású autómosót? Eddig a XV. kerületben a Pólussal szemben lévő Agip kútra jártam ideáig. Ezzel az lett a baj ,hogy eddig 100ft ért legalább 70-80 mp-ig működött a mosó és most ezt legalább a felére csökkentették. Tehát így jóval többet kell bedobálni ,hogy ugyanazt a tisztaságot elérjem. Köszönöm előre is! Gödöllői jó csak messzevan.Meg matrinya kell neked a pályára. Sajnos tényleg messze van...... XIV. Tengerszem utca (M3 bevezető, Nagy Lajos magassága, befelé vezető oldal) Agip kút. XIV. Báróczy utca (Fogarasi úti Tesco környéke) MOL kút. Bár mostanában nem használtam ezeket, régebben ezeken mosattam a Te környékeden. Bár mire Palotáról csak ezekhez elautózol addig sokkal többet elköltesz a kocsikázásra. Köszönöm az ötleteket! Mindenképp kifogom próbálni ezeket a helyeket is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 03. - 17:46:51 írta guszesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #189 Dátum: 2011. április 04. - 13:35:03 » |
|
Ami közelebb van hozzád: XIV. Csömöri/Miskolci sarok (Talán Agip kút ) XIV. Fogarasi út vége, a felüljáró tövében a Shell. Mindkét helyen van kézi mosó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
capry
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti SW 1,6 Elite, man.klíma, melange beige
|
|
« Hozzászólás #190 Dátum: 2011. április 07. - 17:47:15 » |
|
Sziasztok!
Abban szeretnék tanácsot kérni, hogyan, mivel lehet eltávolítani felirat-matricát és annak nyomát (ragasztó) az autóról (fényezésről)?
Köszönöm előre is.
Capry
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #191 Dátum: 2011. április 07. - 19:08:48 » |
|
Sziasztok!
Abban szeretnék tanácsot kérni, hogyan, mivel lehet eltávolítani felirat-matricát és annak nyomát (ragasztó) az autóról (fényezésről)?
Köszönöm előre is.
Capry
A matricát le kell húzni. Minél melegebb a kaszni annál könnyebben jön le. Utána, első körben ablaktisztító. Általában elég jól oldják a matricák ragasztóját. Én mondjuk nem riadok vissza a hígítótól sem. "Kezeltem" már nitróval is a Lacsit (és még az is gyenge volt ). Nem oldotta le a festéket, de nyilván nem tesz neki jót (lakkozás, már akién még van ). A dörzsölést viszont nagyon nem szereti a fényezés. Hamar meglátszik a nyoma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #192 Dátum: 2011. április 07. - 19:58:56 » |
|
Sziasztok!
Köszönöm előre is.
Capry
A matricát le kell húzni. Minél melegebb a kaszni annál könnyebben jön le. Utána, első körben ablaktisztító. Általában elég jól oldják a matricák ragasztóját. Én mondjuk nem riadok vissza a hígítótól sem. "Kezeltem" már nitróval is a Lacsit (és még az is gyenge volt ). Nem oldotta le a festéket, de nyilván nem tesz neki jót (lakkozás, már akién még van ). A dörzsölést viszont nagyon nem szereti a fényezés. Hamar meglátszik a nyoma. Ha más nincs hajszáritóval melegitsd és finoman huzd lefelé.Nitohigitó jó de csak puha ruhával és nem rányova, dörzsölve inkább áztatósan simogasd.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #193 Dátum: 2011. április 07. - 22:09:33 » |
|
Sziasztok!
Köszönöm előre is.
Capry
A matricát le kell húzni. Minél melegebb a kaszni annál könnyebben jön le. Utána, első körben ablaktisztító. Általában elég jól oldják a matricák ragasztóját. Én mondjuk nem riadok vissza a hígítótól sem. "Kezeltem" már nitróval is a Lacsit (és még az is gyenge volt ). Nem oldotta le a festéket, de nyilván nem tesz neki jót (lakkozás, már akién még van ). A dörzsölést viszont nagyon nem szereti a fényezés. Hamar meglátszik a nyoma. Ha más nincs hajszáritóval melegitsd és finoman huzd lefelé.Nitohigitó jó de csak puha ruhával és nem rányova, dörzsölve inkább áztatósan simogasd. Van egy olyan spray ami fenyő gyanta eltávolításra használható,ennél is jó ha meleg a felület,ráfújod és már le is tudod törölni.Utánna le kell öblíteni vízzel.Matrica ragasztót is lehozza,ha a napon ráégett gyantát sikerült neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #194 Dátum: 2011. április 08. - 20:12:29 » |
|
Ma kipróbáltam a Stocz által ajánlott önkiszolgáló nagynyomású kézi mosót XIV. ker. M3 bevezető út, befelé vezető oldalán az Agip kúton. Nos a gép kezelőfelülete kissé kopottas de ez nem befolyásolja a működését. 5 mosási fázist lehet választani, plusz van egy külön kefés samponos lehetőség is. Igaz ezt nem használtam mivel eléggé kopott a kefe, de a többi program kitűnően működik. 100 forintért elég "sokáig" kb. 80- 90 másodpercig üzemeltethető. Ja és belső takarítás is volt a porszívózás ugyan itt (100 forint/4 perc ). Úgyhogy összességében elégedett vagyok vele 900 forint fejében szép tiszta autóval távoztam. Köszönöm a tippet!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|