athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #105 Dátum: 2011. Február 02. - 15:15:09 » |
|
Krisz! Ez lesz folyamatosan vagy csak most van?Azért kérdem mert nekem előbb polírozás kellene,amúgy érdekel. Elvileg lessz,van folyamatosan. ERRŐL LENNE SZÓKöszi a gyorsaságot Beszer ár:1800Ft jelenleg. Ez ugye nem az a cucc amit eddig használtál? Pl Gidy kocsiján? Az enyémet először kipolírozta, utána vaxolta, de hogy melyiket milyen cuccal az ő tudja, de azóta is jól tart. Ajánlom. Egy ilyen engem is érdekelne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #106 Dátum: 2011. Február 02. - 16:06:28 » |
|
Krisz! Ez lesz folyamatosan vagy csak most van?Azért kérdem mert nekem előbb polírozás kellene,amúgy érdekel. Elvileg lessz,van folyamatosan. ERRŐL LENNE SZÓKöszi a gyorsaságot Beszer ár:1800Ft jelenleg. Ez ugye nem az a cucc amit eddig használtál? Pl Gidy kocsiján? Nem ugyanaz az anyag.Ez nano cucc szintetikus anyagból készült,mig a másik a HD Wax növényi származékokból.A végeredmény ugyanaz mindkettőnél!!!!!!!!!!!-csak az ára nem mindegy!HD-t majd 9EFt-ért tudok csak szerezni beszer áron azt pedig nem sokan engedhetik meg maguknak.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #107 Dátum: 2011. Február 03. - 18:03:03 » |
|
Krisz! Ez lesz folyamatosan vagy csak most van?Azért kérdem mert nekem előbb polírozás kellene,amúgy érdekel. Elvileg lessz,van folyamatosan. ERRŐL LENNE SZÓKöszi a gyorsaságot Beszer ár:1800Ft jelenleg. Ez ugye nem az a cucc amit eddig használtál? Pl Gidy kocsiján? Nem ugyanaz az anyag.Ez nano cucc szintetikus anyagból készült,mig a másik a HD Wax növényi származékokból.A végeredmény ugyanaz mindkettőnél!!!!!!!!!!!-csak az ára nem mindegy!HD-t majd 9EFt-ért tudok csak szerezni beszer áron azt pedig nem sokan engedhetik meg maguknak. Másra emlékeztem én is, ezért kérdeztem rá. Ennyiért engem is érdekel a cucc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #108 Dátum: 2011. Február 03. - 20:16:14 » |
|
Krisz! Ez lesz folyamatosan vagy csak most van?Azért kérdem mert nekem előbb polírozás kellene,amúgy érdekel. Elvileg lessz,van folyamatosan. ERRŐL LENNE SZÓKöszi a gyorsaságot Beszer ár:1800Ft jelenleg. Ez ugye nem az a cucc amit eddig használtál? Pl Gidy kocsiján? Nem ugyanaz az anyag.Ez nano cucc szintetikus anyagból készült,mig a másik a HD Wax növényi származékokból.A végeredmény ugyanaz mindkettőnél!!!!!!!!!!!-csak az ára nem mindegy!HD-t majd 9EFt-ért tudok csak szerezni beszer áron azt pedig nem sokan engedhetik meg maguknak. Másra emlékeztem én is, ezért kérdeztem rá. Ennyiért engem is érdekel a cucc. Lótusz hatásnak hívják amit a nano csinál. Bővebben itt olvashatsz róla
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #109 Dátum: 2011. Február 03. - 20:48:45 » |
|
Krisz! Ez lesz folyamatosan vagy csak most van?Azért kérdem mert nekem előbb polírozás kellene,amúgy érdekel. Elvileg lessz,van folyamatosan. ERRŐL LENNE SZÓKöszi a gyorsaságot Beszer ár:1800Ft jelenleg. Ez ugye nem az a cucc amit eddig használtál? Pl Gidy kocsiján? Nem ugyanaz az anyag.Ez nano cucc szintetikus anyagból készült,mig a másik a HD Wax növényi származékokból.A végeredmény ugyanaz mindkettőnél!!!!!!!!!!!-csak az ára nem mindegy!HD-t majd 9EFt-ért tudok csak szerezni beszer áron azt pedig nem sokan engedhetik meg maguknak. Másra emlékeztem én is, ezért kérdeztem rá. Ennyiért engem is érdekel a cucc. Én is gondolkodom rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #110 Dátum: 2011. Február 03. - 21:01:08 » |
|
Krisz! Ez lesz folyamatosan vagy csak most van?Azért kérdem mert nekem előbb polírozás kellene,amúgy érdekel. Elvileg lessz,van folyamatosan. ERRŐL LENNE SZÓKöszi a gyorsaságot Beszer ár:1800Ft jelenleg. Ez ugye nem az a cucc amit eddig használtál? Pl Gidy kocsiján? Nem ugyanaz az anyag.Ez nano cucc szintetikus anyagból készült,mig a másik a HD Wax növényi származékokból.A végeredmény ugyanaz mindkettőnél!!!!!!!!!!!-csak az ára nem mindegy!HD-t majd 9EFt-ért tudok csak szerezni beszer áron azt pedig nem sokan engedhetik meg maguknak. Másra emlékeztem én is, ezért kérdeztem rá. Ennyiért engem is érdekel a cucc. Én is gondolkodom rajta. Én ennyiért nem gondolkodnék!Ez nem a tecsós teknőcös. Itt egy elérhetőség.Jasse barátom lehet hivni a nanoval kapcsolatban. http://www.apolloauto.hu/index.html
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Február 03. - 21:03:56 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #111 Dátum: 2011. Február 03. - 21:27:55 » |
|
Nekem is kell 1.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #113 Dátum: 2011. Február 04. - 19:34:09 » |
|
Nekem is kell 1. Engem is érdekel, ha Krisz felviszi rá Minden megoldható!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #114 Dátum: 2011. Február 04. - 19:48:31 » |
|
Nekem is kell 1. Engem is érdekel, ha Krisz felviszi rá Minden megoldható! csak legyen már végre a télnek vége. Ma reggel is tiszta fehér volt az autóm a hótól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #115 Dátum: 2011. Február 05. - 12:09:26 » |
|
Krisz! Ez lesz folyamatosan vagy csak most van?Azért kérdem mert nekem előbb polírozás kellene,amúgy érdekel. Elvileg lessz,van folyamatosan. ERRŐL LENNE SZÓKöszi a gyorsaságot Beszer ár:1800Ft jelenleg. Ez ugye nem az a cucc amit eddig használtál? Pl Gidy kocsiján? Nem ugyanaz az anyag.Ez nano cucc szintetikus anyagból készült,mig a másik a HD Wax növényi származékokból.A végeredmény ugyanaz mindkettőnél!!!!!!!!!!!-csak az ára nem mindegy!HD-t majd 9EFt-ért tudok csak szerezni beszer áron azt pedig nem sokan engedhetik meg maguknak. Másra emlékeztem én is, ezért kérdeztem rá. Ennyiért engem is érdekel a cucc. Engem is érdekelne ennyiért.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #117 Dátum: 2011. Február 05. - 19:17:40 » |
|
Nos, engem is érdekel a dolog, és lassan látom, elég sokat lehet rendelni. Talán jó lenne egy névsor már, és közösen le lehetne bonyolítani a dolgot. Vélemény? Listát csináljunk?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #118 Dátum: 2011. Február 05. - 19:23:42 » |
|
Krisz által 1800 Ft-ért ajánlott cuccra a következők jelezték vásárlási igényüket: Kamikázé, Athee, Stocz, Jani, Diablo, Meatloaf, LadiGidy, ez 7 db, de még biztosan lesz még jelentkező, pl.: LadLac, Cap..
Biztosan összejön 10 rendelés, és akkor talán olcsóbb lesz a szállítás, vagy esetleg kedvezményt is adnak, ki tudja. Próbáljuk meg! Ez a csapat szokott talizni, tehát, ha postázni kéne, elég egy helyre, egyben megrendelni. Vélemény?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Február 05. - 19:26:14 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #119 Dátum: 2011. Február 05. - 19:24:17 » |
|
Nos, engem is érdekel a dolog, és lassan látom, elég sokat lehet rendelni. Talán jó lenne egy névsor már, és közösen le lehetne bonyolítani a dolgot. Vélemény? Listát csináljunk? Akit érdekelt azoknak pü-ben küldtem az elérhetőséget.De ide is kirakom.Jasse barátom fogja küldeni annak aki hivja vagy bp-i átvátel megoldható. http://www.apolloauto.hu/
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|