diablo77
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2010. Március 29. - 19:47:20 » |
|
Én egyszer mosattam még az R19 motorterét, hogy kiderüljön az olajszivárgás oka. Persze jó Renaulthoz híven a vízhőmérséklet jeladó beázott, jelezte, hogy túlmelegedett a hűtővíz. Persze valójában nem, egy nap múlva már nem volt gond. Szerintem a Lacsiét sem fogom mosatni, azt úgysem nézi senki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2010. Március 29. - 20:32:25 » |
|
Én egyszer mosattam még az R19 motorterét, hogy kiderüljön az olajszivárgás oka. Persze jó Renaulthoz híven a vízhőmérséklet jeladó beázott, jelezte, hogy túlmelegedett a hűtővíz. Persze valójában nem, egy nap múlva már nem volt gond. Szerintem a Lacsiét sem fogom mosatni, azt úgysem nézi senki.
a téli sós lé azét dolgozni fog ott akkor.meg egy alváz sem ártana.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2010. Március 29. - 20:35:01 » |
|
a téli sós lé azét dolgozni fog ott akkor.meg egy alváz sem ártana. Dolgozzon, amíg nálam lesz kibírja Alvázmosást viszont mindig kap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2010. Március 29. - 21:00:24 » |
|
Jó Krisz, de hová toljam a slagot? Az ajtót kinyitod és a sárvédő meg az A oszlop közé alul. Ott valami gumi gyösz vanb. Nem ment be a slag.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2010. Március 29. - 21:14:51 » |
|
Jó Krisz, de hová toljam a slagot? Az ajtót kinyitod és a sárvédő meg az A oszlop közé alul. Ott valami gumi gyösz vanb. Nem ment be a slag. Olyan nekem is van, mindkét sárvédőnél és gondolom az a szerepe. hogy ne is jusson oda be semmi. De lehet hogy csak hangszigatelés miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2010. Március 29. - 22:04:57 » |
|
Jó Krisz, de hová toljam a slagot? Az ajtót kinyitod és a sárvédő meg az A oszlop közé alul. Ott valami gumi gyösz vanb. Nem ment be a slag. Olyan nekem is van, mindkét sárvédőnél és gondolom az a szerepe. hogy ne is jusson oda be semmi. De lehet hogy csak hangszigatelés miatt nem az egy szigetelő szivacsos gumi.ettől féltem ebbe is beletették mint az astrába.akkor marad a küszöb belső oldali támadása alúról.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2010. Március 30. - 06:25:38 » |
|
Jó Krisz, de hová toljam a slagot? Az ajtót kinyitod és a sárvédő meg az A oszlop közé alul. Ott valami gumi gyösz vanb. Nem ment be a slag. Olyan nekem is van, mindkét sárvédőnél és gondolom az a szerepe. hogy ne is jusson oda be semmi. De lehet hogy csak hangszigatelés miatt nem az egy szigetelő szivacsos gumi.ettől féltem ebbe is beletették mint az astrába.akkor marad a küszöb belső oldali támadása alúról. Nem ebbe is, hanem a sedanba és az SW-be.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2010. Március 30. - 17:21:21 » |
|
Jó Krisz, de hová toljam a slagot? Az ajtót kinyitod és a sárvédő meg az A oszlop közé alul. Ott valami gumi gyösz vanb. Nem ment be a slag. Olyan nekem is van, mindkét sárvédőnél és gondolom az a szerepe. hogy ne is jusson oda be semmi. De lehet hogy csak hangszigatelés miatt nem az egy szigetelő szivacsos gumi.ettől féltem ebbe is beletették mint az astrába.akkor marad a küszöb belső oldali támadása alúról. Nem ebbe is, hanem a sedanba és az SW-be. Akkor nyond le a slagot a motortérből oldalt a légszűrőház és az ecu mellett is.Nem tudok jobbat.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2010. Március 30. - 18:03:23 » |
|
Jó Krisz, de hová toljam a slagot? Az ajtót kinyitod és a sárvédő meg az A oszlop közé alul. Ott valami gumi gyösz vanb. Nem ment be a slag. Olyan nekem is van, mindkét sárvédőnél és gondolom az a szerepe. hogy ne is jusson oda be semmi. De lehet hogy csak hangszigatelés miatt nem az egy szigetelő szivacsos gumi.ettől féltem ebbe is beletették mint az astrába.akkor marad a küszöb belső oldali támadása alúról. Nem ebbe is, hanem a sedanba és az SW-be. Miért, a HB-ben nincs ilyen? A sedan Kalosomban is volt, ami már Chevy volt, de a barátom Kalosában, ami még Daewoo, nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2010. Március 30. - 18:32:42 » |
|
Jó Krisz, de hová toljam a slagot? Az ajtót kinyitod és a sárvédő meg az A oszlop közé alul. Ott valami gumi gyösz vanb. Nem ment be a slag. Olyan nekem is van, mindkét sárvédőnél és gondolom az a szerepe. hogy ne is jusson oda be semmi. De lehet hogy csak hangszigatelés miatt nem az egy szigetelő szivacsos gumi.ettől féltem ebbe is beletették mint az astrába.akkor marad a küszöb belső oldali támadása alúról. Nem ebbe is, hanem a sedanba és az SW-be. Miért, a HB-ben nincs ilyen? A sedan Kalosomban is volt, ami már Chevy volt, de a barátom Kalosában, ami még Daewoo, nincs. Van abban is.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2010. Március 31. - 12:45:09 » |
|
Azért alvázat és kerékjáratot rendszeresen mosok. Attól nem félek.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2010. Március 31. - 14:57:14 » |
|
Azért alvázat és kerékjáratot rendszeresen mosok. Attól nem félek. Azt én is, főképp tél előtt, télen, mikor nem fagy illetve tél után. A motormosást viszont hanyagolnám. Az úgy szép, ahogy van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2010. április 03. - 12:55:33 » |
|
Ma több mint 2 óra intenzív takarítás után végre belülről is megszépült a Lacsim (szánom-bánom, de a 2 év alatt csak 1szer esett át porszívózáson, azt is kúton csináltam 5 perc alatt ). De most ismét régi fényében ragyog egy barátom hathatós segítségével, aki 1,5 évig Angliában dolgozott egy Audi szalon mosójában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2010. November 19. - 11:02:34 » |
|
Ha nem vagyok Windisch-Grätz mennyibe fájt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|