sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Dátum: 2008. Január 14. - 13:42:49 » |
|
Van egy ismerősöm, aki nem márkatárs, azonban mindíg fényes az autója. A titka, hogy amikor mos, utána VAXol is. este mikor haza ér, betolat a garázs elé és egy puha szálmentes rongyal áttörli a kocsit. és csilli-villi. Ezt minden este. Azt mondja öt percet megér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2008. Január 14. - 14:09:24 » |
|
Mi tegnap, a jó időnek hála, kollektív mosást rendeztünk haverommal. Sajnos nem lett tökéletes, mert a végefelé már erősen szürkület volt, de legalább a rohadék kis menyét lábnyomát eltüntettem a motorházról. Én a naponta áttörlést kicsit neccesnek érzem. Még a tesóm is kiröhögne, pedig ő még nálam is jobban vigyáz a gépére!:) Az ember figyeljen rá, hogy ne járjon hónapokig koszos autóval, de azért az autó használati eszköz és nem dísztárgy, hogy folyamatosan portalanítani kelljen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2008. Január 14. - 18:20:08 » |
|
Ma Én is javítottam az optikai tuningon. Lemostam az elejét, mert a KANDÚR CICA megjelőlte! Bűdös volt, mint állat és jött a bővizű samponos tunning.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2008. Január 21. - 20:21:43 » |
|
Szedánosok közül gondolkodott már valaki hátsó szárnyban? Nekem tetszenek a vasalódeszkák, de az autómosó letöri. A szolid meg minek.
Én személyszerint szentség törésnek tartom az autómosót. Ha mosatom csakis kizárólag kézi mosó jöhet szóba, de akkor is ott éllok mellette. Így jöhet a hátsó szárny a szedanosoknak. Probléma megoldva jöhet a sör Egészségetekre!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2008. Január 21. - 20:33:11 » |
|
Szedánosok közül gondolkodott már valaki hátsó szárnyban? Nekem tetszenek a vasalódeszkák, de az autómosó letöri. A szolid meg minek.
Én személyszerint szentség törésnek tartom az autómosót. Ha mosatom csakis kizárólag kézi mosó jöhet szóba, de akkor is ott éllok mellette. Így jöhet a hátsó szárny a szedanosoknak. Probléma megoldva jöhet a sör Egészségetekre! Kollégám Renaultja mellett is ott áltunk, mikor lemosták. Aztán otthon vettük észre, hogy a motorháztetőn szép hosszú barázdák lettek valamelyik agyonhasznált szivacstól
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2008. Január 21. - 20:44:47 » |
|
Én személyszerint szentség törésnek tartom az autómosót. Ha mosatom csakis kizárólag kézi mosó jöhet szóba, de akkor is ott éllok mellette. Így jöhet a hátsó szárny a szedanosoknak. Probléma megoldva jöhet a sör Egészségetekre! Kollégám Renaultja mellett is ott áltunk, mikor lemosták. Aztán otthon vettük észre, hogy a motorháztetőn szép hosszú barázdák lettek valamelyik agyonhasznált szivacstól Sajna ilyen is megtörtént. Én 98%-ban magam mosom az autóm.Az előbbi szólásommal csak azt akartam ecsetelni, hogy a saját mosás a legjobb.( valószínü ezért van csak húsvétkor meg aug.20-án lemosva az enyém ) A lustaság fél egészség. Na a hülyeségből elég.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2008. Január 21. - 20:51:38 » |
|
Én személyszerint szentség törésnek tartom az autómosót. Ha mosatom csakis kizárólag kézi mosó jöhet szóba, de akkor is ott éllok mellette. Így jöhet a hátsó szárny a szedanosoknak. Probléma megoldva jöhet a sör Egészségetekre! Kollégám Renaultja mellett is ott áltunk, mikor lemosták. Aztán otthon vettük észre, hogy a motorháztetőn szép hosszú barázdák lettek valamelyik agyonhasznált szivacstól Sajna ilyen is megtörtént. Én 98%-ban magam mosom az autóm.Az előbbi szólásommal csak azt akartam ecsetelni, hogy a saját mosás a legjobb.( valószínü ezért van csak húsvétkor meg aug.20-án lemosva az enyém ) A lustaság fél egészség. Na a hülyeségből elég. És még vizet is spórolsz Nekem a szomszéd lány vasárnap megjegyezte: "Ha kisüt a nap, akkor Zoli (alias Giovanni) mit csinál? Kocsit mos" És hozzá tette: "Én is szeretek kocsit mosni" Erre felajánlottam neki, hogy segíthet, de nem élt a lehetőséggel. Arra hivatkozva, hogy nem éri el a tetejét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2008. Január 21. - 21:06:23 » |
|
Én személyszerint szentség törésnek tartom az autómosót. Ha mosatom csakis kizárólag kézi mosó jöhet szóba, de akkor is ott éllok mellette. Így jöhet a hátsó szárny a szedanosoknak. Probléma megoldva jöhet a sör Egészségetekre! Kollégám Renaultja mellett is ott áltunk, mikor lemosták. Aztán otthon vettük észre, hogy a motorháztetőn szép hosszú barázdák lettek valamelyik agyonhasznált szivacstól Sajna ilyen is megtörtént. Én 98%-ban magam mosom az autóm.Az előbbi szólásommal csak azt akartam ecsetelni, hogy a saját mosás a legjobb.( valószínü ezért van csak húsvétkor meg aug.20-án lemosva az enyém ) A lustaság fél egészség. Na a hülyeségből elég. És még vizet is spórolsz Nekem a szomszéd lány vasárnap megjegyezte: "Ha kisüt a nap, akkor Zoli (alias Giovanni) mit csinál? Kocsit mos" És hozzá tette: "Én is szeretek kocsit mosni" Erre felajánlottam neki, hogy segíthet, de nem élt a lehetőséggel. Arra hivatkozva, hogy nem éri el a tetejét Ha jobban nekidől lábujjhegyen egy szál pólóban a vizes kocsi oldalának, akkor jobban feléri! Egyben meg is van a vizespóló-bemutató! Amúgy én soha nem viszem mosóba!!! Amit azok a kefék végeznek a fényezéssel! Na és a visszaforgatott vízből sem sikerül mindig kiszűrni a finom porszemeket, amiket elmaszatol, ide-oda húzkod a kefe a lakkon. Brrr...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2008. Január 21. - 21:11:35 » |
|
Én személyszerint szentség törésnek tartom az autómosót. Ha mosatom csakis kizárólag kézi mosó jöhet szóba, de akkor is ott éllok mellette. Így jöhet a hátsó szárny a szedanosoknak. Probléma megoldva jöhet a sör Egészségetekre! Kollégám Renaultja mellett is ott áltunk, mikor lemosták. Aztán otthon vettük észre, hogy a motorháztetőn szép hosszú barázdák lettek valamelyik agyonhasznált szivacstól Sajna ilyen is megtörtént. Én 98%-ban magam mosom az autóm.Az előbbi szólásommal csak azt akartam ecsetelni, hogy a saját mosás a legjobb.( valószínü ezért van csak húsvétkor meg aug.20-án lemosva az enyém ) A lustaság fél egészség. Na a hülyeségből elég. És még vizet is spórolsz Nekem a szomszéd lány vasárnap megjegyezte: "Ha kisüt a nap, akkor Zoli (alias Giovanni) mit csinál? Kocsit mos" És hozzá tette: "Én is szeretek kocsit mosni" Erre felajánlottam neki, hogy segíthet, de nem élt a lehetőséggel. Arra hivatkozva, hogy nem éri el a tetejét Ha jobban nekidől lábujjhegyen egy szál pólóban a vizes kocsi oldalának, akkor jobban feléri! Egyben meg is van a vizespóló-bemutató! Amúgy én soha nem viszem mosóba!!! Amit azok a kefék végeznek a fényezéssel! Na és a visszaforgatott vízből sem sikerül mindig kiszűrni a finom porszemeket, amiket elmaszatol, ide-oda húzkod a kefe a lakkon. Brrr... A mosókkal az a baj, hogy nem tiszta vizzel dolgoznak, hanem ülepítés után a koszosat fröcskölik vissza a gépre. Pótolják néha a szintkülönbséget, de teljes vizcsere soha nincs. Télen a sok sós kocsi mosása után, szinte szirupot permetez a mosó. Keféket kellene cserélni évente, de ezt sem szeretik a bérlők. Stb, stb, stb... /ezeket is a kutas multamból tudom.../
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #9 Dátum: 2008. Január 21. - 21:19:51 » |
|
Giovanni! A lány hány éves volt? Szőke? Tudod ez Peti, és Weres szakértelme alá tartozik! Bár Cápa is adott hozzá ötletet. ...,és én tudok Hall-gatni! Nem mondom, hogy ingyen, de van egy bizonyos összeg, ami feledékennyé tesz. Inkább ezt választom, mint az alternativ megoldást, hogy van valamilyen erős ütés, ami szintén hatásos, de az nem méltó egy úriemberhez.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #10 Dátum: 2008. Január 21. - 21:33:43 » |
|
Giovanni! A lány hány éves volt? Szőke? Tudod ez Peti, és Weres szakértelme alá tartozik! Bár Cápa is adott hozzá ötletet. ...,és én tudok Hall-gatni! Nem mondom, hogy ingyen, de van egy bizonyos összeg, ami feledékennyé tesz. Inkább ezt választom, mint az alternativ megoldást, hogy van valamilyen erős ütés, ami szintén hatásos, de az nem méltó egy úriemberhez.
17 éves szőkésbarna Ha jól belegondolok, még témailag is ide vág...optikai tuning
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #11 Dátum: 2008. Január 21. - 23:35:57 » |
|
Én személyszerint szentség törésnek tartom az autómosót. Ha mosatom csakis kizárólag kézi mosó jöhet szóba, de akkor is ott éllok mellette. Így jöhet a hátsó szárny a szedanosoknak. Probléma megoldva jöhet a sör Egészségetekre! Kollégám Renaultja mellett is ott áltunk, mikor lemosták. Aztán otthon vettük észre, hogy a motorháztetőn szép hosszú barázdák lettek valamelyik agyonhasznált szivacstól Sajna ilyen is megtörtént. Én 98%-ban magam mosom az autóm.Az előbbi szólásommal csak azt akartam ecsetelni, hogy a saját mosás a legjobb.( valószínü ezért van csak húsvétkor meg aug.20-án lemosva az enyém ) A lustaság fél egészség. Na a hülyeségből elég. És még vizet is spórolsz Nekem a szomszéd lány vasárnap megjegyezte: "Ha kisüt a nap, akkor Zoli (alias Giovanni) mit csinál? Kocsit mos" És hozzá tette: "Én is szeretek kocsit mosni" Erre felajánlottam neki, hogy segíthet, de nem élt a lehetőséggel. Arra hivatkozva, hogy nem éri el a tetejét Ha jobban nekidől lábujjhegyen egy szál pólóban a vizes kocsi oldalának, akkor jobban feléri! Egyben meg is van a vizespóló-bemutató! Amúgy én soha nem viszem mosóba!!! Amit azok a kefék végeznek a fényezéssel! Na és a visszaforgatott vízből sem sikerül mindig kiszűrni a finom porszemeket, amiket elmaszatol, ide-oda húzkod a kefe a lakkon. Brrr... A mosókkal az a baj, hogy nem tiszta vizzel dolgoznak, hanem ülepítés után a koszosat fröcskölik vissza a gépre. Pótolják néha a szintkülönbséget, de teljes vizcsere soha nincs. Télen a sok sós kocsi mosása után, szinte szirupot permetez a mosó. Keféket kellene cserélni évente, de ezt sem szeretik a bérlők. Stb, stb, stb... /ezeket is a kutas multamból tudom.../ Na ugye! És én nem is voltam kutas! Ilyen esetekről mesélhetnél néha, ne egy laikusnak, nekem kelljen belekotyognom, csak sejtem, mint macska az esőt, hogy is működik ez?!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2008. Január 22. - 08:14:33 » |
|
17 éves szőkésbarna Ha jól belegondolok, még témailag is ide vág...optikai tuning "Ha nem éri el a tetejét, mossa az oldalát. Az is szép nagy." Mármint a kocsinak!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #13 Dátum: 2008. Január 22. - 09:50:13 » |
|
Én csak télen 1-2-szer mosattam mosóban, de gyanúsak voltak a körkörös karcok. Idén még nem mostam kézzel, mert a kerticsap elzárva, bentről meg elég körülményes hordani a vizet vödörben.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #14 Dátum: 2008. Január 22. - 10:00:10 » |
|
Én csak télen 1-2-szer mosattam mosóban, de gyanúsak voltak a körkörös karcok. Idén még nem mostam kézzel, mert a kerticsap elzárva, bentről meg elég körülményes hordani a vizet vödörben.
Ilyen enyhe időben nálam megnyílik a víztelenített kerticsap arra a fél napra....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|