Lacetti klub fórum
2025. Január 12. - 08:56:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 86   Le

Szerző Téma: Találkozók szervezése, bonyolítása  (Megtekintve 210066 alkalommal)
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #90 Dátum: 2007. Október 03. - 18:01:26 »

Haho! Vasárnapra napsütést igértek! Amen! Üdv: LadiGidy
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #91 Dátum: 2007. Október 03. - 18:46:02 »

Budakeszi úton haladva, bekanyarodtok a Szanatórium utcába. Elmentek a Kórház bejáratáig,de ott elötte jobbra. Ez egy aszfaltos út át az erdön. Lesz benne egy bal kanyar szemben egy rét, ott balos és utána pár száz méterre egy nagy parkoló, meg egy szép szikla. Remélem tudtam segíteni.

Üdv
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #92 Dátum: 2007. Október 03. - 21:25:47 »

ladlac leírásához még annyit: az úton gyertek le koppanásig, az étteremig, ne a felső dzindzsáspan álljatok le!
A vadaspark a KRESZ-ben ismert táblákkal NINCS kitáblázva! Viszont kisebb reklámtáblák jelölik.
Ha valaki eltévedne: 30/4057534, hívjon!
Időpont: a 13 óra szerintem is korai, viszont Stoz valószínűleg gályázik este! Erre is legyünk tekintettel! Én tuti kések majd, mert a fiam 2-ig alszik (hja boldog gyerekkor).
Eső esetére: ugyan az időjósok jó időt igérnek, de ha esne, akkor hozzatok esernyőt!
A szélvédő mögé nyugodtan betehetjük a nevünket.
És dögvész arra, aki nem jön el! Ezt ne vegyétek komolyan, de gyertek, ha már összehoztuk! Remélem addigra kialszo magamat...
Athee: ha a Lacettik Istene nem akarja hű társad a rendelkezésedre bocsájtani, akkor még akár szombaton is szólhatsz!
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #93 Dátum: 2007. Október 04. - 06:24:41 »

Athee: ha a Lacettik Istene nem akarja hű társad a rendelkezésedre bocsájtani, akkor még akár szombaton is szólhatsz!

Köszi Captain!
Viszont mi mehetnénk innen egyszerre. Legalább nem tévedek el. 
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #94 Dátum: 2007. Október 04. - 12:52:39 »

Haho! Az időponton ne változtassunk, legyen úgy, hogy 13 órától jöjjünk folyamatosan, ki hogyan tud, mert alszik a srác, késik az ebéd, egy kis eltévedés, otthon felejtett fotómasina, és én speckó a buszt nem sokkal előbb cserélem át Lacettire, de remélem előbb-utóbb mindenki odaér épségben, és, ha mégsem jönne el, akkor se vigye el a dögvész, majd legközelebb eljön, és meghív minket valamire. Esernyőt valóban hozzatok, hogy ne essen, és senki se mossa le előző nap a kocsiját, vagy aznap d.e., mert akkor...Másnak is? Nekem mindig, a Szeherában is tudok esőt fakasztani. Üdv: LadiGidy
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #95 Dátum: 2007. Október 04. - 15:32:33 »

és, ha mégsem jönne el, akkor se vigye el a dögvész, majd legközelebb eljön, és meghív minket valamire.

Természetesen én sem gondolom komolyan, csak Rejtőt idéztrem.  :-)
Kendnek is? Nocsak. Csak nem egyszerre szoktunk autót mosni? Akkor viszont a jövőben én mindig jelzem az Uraknak és Aigner Szilinek, ha autót mosok!
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #96 Dátum: 2007. Október 04. - 15:39:28 »

Ja, igen. Kezdődjön 13 órakor. És az első érkezők úgy álljanak meg, hogy még pár autó majd odaférjen! Az időtalálgatók jó időt igérnek vasárnapra és emiatt lehet, hogy sok látogatója lesz a parknak!
Naplózva

athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #97 Dátum: 2007. Október 05. - 06:19:55 »

Na sikeresen megszivtam. Vasárnap bekell mennem melózni, úgyhogy csaknem akar ez nekem összejönni. 
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #98 Dátum: 2007. Október 05. - 13:19:23 »

Athee! Ha végzel, gyere utánunk, hacsak nem délutános leszel. Mettől-meddig kéne robotolnod? Én is dolgozom d.e., késni is fogok, de megyek! Más: szerintem mindenképpen menjünk, mégha nincs is túl jó idő! Csak gyalázatos időjárásnál maradjunk otthon, de ezt irjuk meg ide, mondjuk délig, hogy egységesen menjünk, vagy maradjunk. Eső esetén is irja be mindenki, ha menne! Mit szóltok hozzá? Miondenkit figyelmeztettem, hogy ne mossa le a kocsiját! Üdv: LadiGidy
Naplózva

athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #99 Dátum: 2007. Október 05. - 14:08:47 »

Athee! Ha végzel, gyere utánunk, hacsak nem délutános leszel. Mettől-meddig kéne robotolnod? Én is dolgozom d.e., késni is fogok, de megyek!

Délutánra kell sajna mennem. 2-10ig. És elsem bírom már cserélni.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #100 Dátum: 2007. Október 05. - 15:49:21 »

Athee! Ha végzel, gyere utánunk, hacsak nem délutános leszel. Mettől-meddig kéne robotolnod? Én is dolgozom d.e., késni is fogok, de megyek!

Délutánra kell sajna mennem. 2-10ig. És elsem bírom már cserélni.

De én , mint háziorvosod látom a lázas csillogást a szemedben. Mintha az influenza tüneteit észlelném rajtad!
Vagy mi lenne, ha odafelé menet beugranák érted és valami indokkal elhoználak? Vagy Elrabolnálak! Na? Kacsint
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #101 Dátum: 2007. Október 05. - 17:43:58 »

Athee- szegény! De rosszúl vagy. Feleségem körzetimővér, és nagy rutinnal látja a betegséged, ami mindenképpen szabad levegő után kiállt, méghozzá a budakeszi vadasparki parkoló pont jó erre a szörnyű betegségre. Biztonságból hholnap, és hétfőn is kuráld még ki Magad, és meglátod szép lesz az élet. Ha pedig nem ezt választod, akkor tényleg beteg vagy! Ez esetben.../22-es csapdája!/, vagy marad az emberrablás, válassz! Mi a fenét kell vasárnap d.u. 2-10-ig csinálni, ami előrébbvaló, mint a tali? Nincs ilyen! Várunk! Üdv: LadiGidy
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #102 Dátum: 2007. Október 05. - 17:46:58 »

Ladigidy: én válaszolok, mert szegény most is igázik. Kenyeret. Akkor elraboljam? Van erre a célra egy kitűnő vegyi fegyverem...
Naplózva

Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #103 Dátum: 2007. Október 05. - 17:49:37 »

Athee- szegény! De rosszúl vagy. Feleségem körzetimővér, és nagy rutinnal látja a betegséged, ami mindenképpen szabad levegő után kiállt, méghozzá a budakeszi vadasparki parkoló pont jó erre a szörnyű betegségre. Biztonságból hholnap, és hétfőn is kuráld még ki Magad, és meglátod szép lesz az élet. Ha pedig nem ezt választod, akkor tényleg beteg vagy! Ez esetben.../22-es csapdája!/, vagy marad az emberrablás, válassz! Mi a fenét kell vasárnap d.u. 2-10-ig csinálni, ami előrébbvaló, mint a tali? Nincs ilyen! Várunk! Üdv: LadiGidy
Ez így van ! Tessék jönni ! Minnél többen !
Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #104 Dátum: 2007. Október 05. - 17:55:44 »

Akkor ezek szerint maradunk a 13 órában?
Felőlem lehet 14 is. Legalább többet alhatok. Nagyon későre viszont nem érdemes eltolni, mert akkor nem lesz időnk semmire. Érkezés után egy darabig úgyis a kocsik között téblábolunk majd.
Azt viszont támogatom, hogy indulás elött mindenki lessen fel a fórumra.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 86   Fel

Ugrás: