WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #855 Dátum: 2008. Február 16. - 08:53:56 » |
|
Ti már kávéztok? Mikor indultok tovább? Ladigidy főszervező úr?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #856 Dátum: 2008. Február 16. - 09:17:43 » |
|
Felébredtem. Műsor: - Reggeli - Felöltőzés - Kamera és MP3 -as kütyük bekészítve - Elindulás - Kocsimosatás útközben - Megérkezés Vácra (fogalmam sincs hova ) ETc....
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #857 Dátum: 2008. Február 16. - 15:54:09 » |
|
Hát megvolt... Mostantól a beszámolókat, és képeket a váci évadnyító topicba kell tenni. Itt most ezért csak annyít, hogy sokan voltunk, jókat beszélgettünk, kitűnő gulyást ettünk, és még ajándékokat is kaptunk. Majd jönnek a részletek is.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #858 Dátum: 2008. Február 19. - 20:18:31 » |
|
Ezredes Úrnak jelentem Paloznakról bátorkodtam az öreg vadkanok közé csörtetni.(Alsóörs és Csopak között kell keresni)
Minitali-túra-ötlet:elindulok Siófokra Gáborhoz. Ő csatlakozik, átmegyünk Paloznakra, ahol csatlakozol Te is, majd túra Keszthelyre, hozzánk. Itt már maradok a seggemen, Ti meg tovább Siófokra, aztán Gábort hátrahagyva hazatúrázol. Kreatív vagyok mi?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #859 Dátum: 2008. Február 20. - 16:34:37 » |
|
Ezredes Úrnak jelentem Paloznakról bátorkodtam az öreg vadkanok közé csörtetni.(Alsóörs és Csopak között kell keresni)
Minitali-túra-ötlet:elindulok Siófokra Gáborhoz. Ő csatlakozik, átmegyünk Paloznakra, ahol csatlakozol Te is, majd túra Keszthelyre, hozzánk. Itt már maradok a seggemen, Ti meg tovább Siófokra, aztán Gábort hátrahagyva hazatúrázol. Kreatív vagyok mi? Ok. Jöhettek! Tehát még egyszer : Keszthely - Siófok - Palóznak - Keszthely - Siófok - Palóznak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #860 Dátum: 2008. Február 20. - 18:01:34 » |
|
Addig, míg a balatoni cartársaink csak szervezkednek, addig ma egy újabb minitalin vagyunk túl LadLac jóvoltából. Lökhárító csíkok felragasztása, új Cápa- féle matrica feltevése, és némi fényszóróbeállítás volt a fő profilunk. Ja, és ködlámpa beállítás is, no meg a kilincs lakkozása volt a program mára. Fénykép lesz! No még azt is hozzá kell tennem, hogy délután a Fáy utcában autónézés közben benéztem BeZe cartárshoz, hogy megmutassam egy érdeklődőnek a HB Lacettit. Tetszett!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 20. - 21:32:00 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #861 Dátum: 2008. Február 20. - 18:49:08 » |
|
Addig, míg a balatoni cartársaink csak szervezkednek, addig ma egy újabb minitalin vagyunk túl LadLac jóvoltából. Lökhárító csíkok felragasztása, új Cápa- féle matrica feltevése, és némi fényszóróbeállítás volt a fő profilunk. Ja, és ködlámpa beállítás is, no meg a kilincs lakkozása volt a program mára. Fénykép lesz!
A képek:
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #862 Dátum: 2008. Február 20. - 18:51:37 » |
|
Ladlac!Ez a matrica nem igazán látszik.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #863 Dátum: 2008. Február 20. - 18:59:00 » |
|
Ladlac!Ez a matrica nem igazán látszik. Ezt én sem értem. Hol a matrica?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #864 Dátum: 2008. Február 20. - 19:01:16 » |
|
Ladlac!Ez a matrica nem igazán látszik. Ezt én sem értem. Hol a matrica? Az előbb még 3 kép volt
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #865 Dátum: 2008. Február 20. - 20:45:02 » |
|
A képek:
Nem tedded kicsit magasra őket?
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #866 Dátum: 2008. Február 23. - 20:42:57 » |
|
Minitali-túra-ötlet:elindulok Siófokra Gáborhoz. Ő csatlakozik, átmegyünk Paloznakra, ahol csatlakozol Te is, majd túra Keszthelyre, hozzánk. Itt már maradok a seggemen, Ti meg tovább Siófokra, aztán Gábort hátrahagyva hazatúrázol. Kreatív vagyok mi? Ok. Jöhettek! Tehát még egyszer : Keszthely - Siófok - Palóznak - Keszthely - Siófok - Palóznak? Bocs Fiúk, de csak most találtam meg ezt a nekem szóló üzenetet.Látszik, hogy kopasz vagyok és nem ismerem eléggé az oldalt.Szóval összefuthatunk valahol.Csak nekem ilyen érthetetlen az utvonalterv?Esetleg valami olajcég szponzorálja ezt a túrát?Mit nekünk Bamako, Balaton rally ez a jövő.(csak még kevesen tudják) Nekem van egy jobb ötletem: Paloznak féluton van Siófok és Keszthely között.Ti jöttök én meg maradok így mindenki csinál valamit.Na nem bánom az ebédet én állom.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #867 Dátum: 2008. Február 23. - 20:51:41 » |
|
Minitali-túra-ötlet:elindulok Siófokra Gáborhoz. Ő csatlakozik, átmegyünk Paloznakra, ahol csatlakozol Te is, majd túra Keszthelyre, hozzánk. Itt már maradok a seggemen, Ti meg tovább Siófokra, aztán Gábort hátrahagyva hazatúrázol. Kreatív vagyok mi? Ok. Jöhettek! Tehát még egyszer : Keszthely - Siófok - Palóznak - Keszthely - Siófok - Palóznak? Bocs Fiúk, de csak most találtam meg ezt a nekem szóló üzenetet.Látszik, hogy kopasz vagyok és nem ismerem eléggé az oldalt.Szóval összefuthatunk valahol.Csak nekem ilyen érthetetlen az utvonalterv?Esetleg valami olajcég szponzorálja ezt a túrát?Mit nekünk Bamako, Balaton rally ez a jövő.(csak még kevesen tudják) Nekem van egy jobb ötletem: Paloznak féluton van Siófok és Keszthely között.Ti jöttök én meg maradok így mindenki csinál valamit.Na nem bánom az ebédet én állom. Semmi gond, majd belejössz! Nem is másnapi taliról volt szó, így nem maradtál le semmiről! Amúgy a felajánlás nem rossz! No ezt még majd szervezzük egy kicsit, betesszük a távlati tervek közé!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #868 Dátum: 2008. Február 23. - 21:31:52 » |
|
Minitali-túra-ötlet:elindulok Siófokra Gáborhoz. Ő csatlakozik, átmegyünk Paloznakra, ahol csatlakozol Te is, majd túra Keszthelyre, hozzánk. Itt már maradok a seggemen, Ti meg tovább Siófokra, aztán Gábort hátrahagyva hazatúrázol. Kreatív vagyok mi? Ok. Jöhettek! Tehát még egyszer : Keszthely - Siófok - Palóznak - Keszthely - Siófok - Palóznak? Bocs Fiúk, de csak most találtam meg ezt a nekem szóló üzenetet.Látszik, hogy kopasz vagyok és nem ismerem eléggé az oldalt.Szóval összefuthatunk valahol.Csak nekem ilyen érthetetlen az utvonalterv?Esetleg valami olajcég szponzorálja ezt a túrát?Mit nekünk Bamako, Balaton rally ez a jövő.(csak még kevesen tudják) Nekem van egy jobb ötletem: Paloznak féluton van Siófok és Keszthely között.Ti jöttök én meg maradok így mindenki csinál valamit.Na nem bánom az ebédet én állom. Semmi gond, majd belejössz! Nem is másnapi taliról volt szó, így nem maradtál le semmiről! Amúgy a felajánlás nem rossz! No ezt még majd szervezzük egy kicsit, betesszük a távlati tervek közé! Az már az új járgánnyal lesz.Van benne néhány érdekesség(bőr+ülésfűtés).A mostaniban is van egy kis kuriózum(100.000 km.+gáz).Csak a fórumon vagyok kezdő Lacsi ügyben elég otthonosan mozgok.Tényleg összefuthatnánk és a következő találkozóra is szándékomban áll elmenni.Tetszik itt a sok FANatikus.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #869 Dátum: 2008. Február 24. - 18:53:41 » |
|
Minitali-túra-ötlet:elindulok Siófokra Gáborhoz. Ő csatlakozik, átmegyünk Paloznakra, ahol csatlakozol Te is, majd túra Keszthelyre, hozzánk. Itt már maradok a seggemen, Ti meg tovább Siófokra, aztán Gábort hátrahagyva hazatúrázol. Kreatív vagyok mi? Ok. Jöhettek! Tehát még egyszer : Keszthely - Siófok - Palóznak - Keszthely - Siófok - Palóznak? Bocs Fiúk, de csak most találtam meg ezt a nekem szóló üzenetet.Látszik, hogy kopasz vagyok és nem ismerem eléggé az oldalt.Szóval összefuthatunk valahol.Csak nekem ilyen érthetetlen az utvonalterv?Esetleg valami olajcég szponzorálja ezt a túrát?Mit nekünk Bamako, Balaton rally ez a jövő.(csak még kevesen tudják) Nekem van egy jobb ötletem: Paloznak féluton van Siófok és Keszthely között.Ti jöttök én meg maradok így mindenki csinál valamit.Na nem bánom az ebédet én állom. Semmi gond, majd belejössz! Nem is másnapi taliról volt szó, így nem maradtál le semmiről! Amúgy a felajánlás nem rossz! No ezt még majd szervezzük egy kicsit, betesszük a távlati tervek közé! Az már az új járgánnyal lesz.Van benne néhány érdekesség(bőr+ülésfűtés).A mostaniban is van egy kis kuriózum(100.000 km.+gáz).Csak a fórumon vagyok kezdő Lacsi ügyben elég otthonosan mozgok.Tényleg összefuthatnánk és a következő találkozóra is szándékomban áll elmenni.Tetszik itt a sok FANatikus. Gondolom Kaposújlak elérhető közelségben van Neked is! Ha addig nem is, ott dumcsizhatunk! Vácon elég rossz idő volt, Gábor gépét sem volt kedvem megnézni, de egy szép tavaszi napos találkozón alaposan megkukkolnám a dízeleteket! Nem is annyira a menetdinamika érdekel (mentem az első bemutató hétvégén és nem akarom fájdítani tovább a szívemet), hanem a 2008-as kiadás és a bőr. Olyat még nem láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|