diablo77
|
|
« Hozzászólás #840 Dátum: 2008. Február 15. - 19:44:49 » |
|
Jelentem, a Lacsim lemosva várja a holnapi találkozót. Nincs fagy, tehát nem mehetek koszos paripával... Teletankolni meg "nincs kedvem"... Remélem mindenki megjáratta a kocsimosórongyot... És akkor kién fogom megmutatni a viaszoskefe "tudását"? A jó cél érdekében én is hajlandó vagyok résztvenni a tesztben, bár még csak 1 hét pora van az autón.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #841 Dátum: 2008. Február 15. - 20:12:50 » |
|
Jelentem, a Lacsim lemosva várja a holnapi találkozót. Nincs fagy, tehát nem mehetek koszos paripával... Teletankolni meg "nincs kedvem"... Remélem mindenki megjáratta a kocsimosórongyot... És akkor kién fogom megmutatni a viaszoskefe "tudását"? Lehet hogy előtte egy túrát is be kellene szervezni egy frankó kis földúton. Nehogy már ezen múljon az örömöd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #842 Dátum: 2008. Február 15. - 20:27:19 » |
|
Jelentem az én lovam is tiszta, hófehér, teletankolva, de amire felérünk (amilyen időt mond) úgyis fekete lesz. Szép nagy kasztnija van(!), szívesen felajánlom tesztre, csak legyen létra is, amivel a tetejét is eléred!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #843 Dátum: 2008. Február 15. - 20:29:53 » |
|
Cápa, ahogy megbeszéltük...
OK, köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #844 Dátum: 2008. Február 15. - 20:36:50 » |
|
Jelentem az én lovam is tiszta, hófehér, teletankolva, de amire felérünk (amilyen időt mond) úgyis fekete lesz. Szép nagy kasztnija van(!), szívesen felajánlom tesztre, csak legyen létra is, amivel a tetejét is eléred! Hófehér? Átmázoltattad? Jaaa! Leesett! Nem is a Lacsival mész!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 15. - 20:38:45 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #845 Dátum: 2008. Február 15. - 20:40:08 » |
|
A sajátja otthon a garban pihen. Most furgonnal jön, mert kifundálta a kellemeset a hasznossal. De tényleg van Lacettije, én már láttam!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #846 Dátum: 2008. Február 15. - 20:48:59 » |
|
A sajátja otthon a garban pihen. Most furgonnal jön, mert kifundálta a kellemeset a hasznossal. De tényleg van Lacettije, én már láttam!
Hiszem, én is láttam! Résen volt, nekem sajna nem jött közbe semmi, hogy kitaktikázzam a holnapi részvételt. Fáj is, sokan lesztek, nagyon jó lett volna! Érezzétek jól magatok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #847 Dátum: 2008. Február 15. - 20:51:18 » |
|
ladlac fotóriporteroperatőrúr!
Kérünk sok képet, mi itthonmaradtak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #848 Dátum: 2008. Február 15. - 20:52:46 » |
|
Hiszem, én is láttam! Résen volt, nekem sajna nem jött közbe semmi, hogy kitaktikázzam a holnapi részvételt. Fáj is, sokan lesztek, nagyon jó lett volna! Érezzétek jól magatok! Köszi Peti! Tudom, hogy az én dolgaim Téged sosem vígasztalnak, de én sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Sajnos a gép két személyes és anyuci is jön, mert színt kell választani az anyagban. Ha beférne még ember, vagy egyedül mennék, akkor Feléd venném az irányt, az tuti!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #849 Dátum: 2008. Február 15. - 20:53:33 » |
|
Meglessssz....
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #850 Dátum: 2008. Február 15. - 21:02:56 » |
|
Köszi Peti! Tudom, hogy az én dolgaim Téged sosem vígasztalnak, de én sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Sajnos a gép két személyes és anyuci is jön, mert színt kell választani az anyagban. Ha beférne még ember, vagy egyedül mennék, akkor Feléd venném az irányt, az tuti!!!
Cápapa!A "bajod", úgymint károd-gondod-problémád nem vígasztal, azt írtam! Nem úgy értettem, hogy *lesza..m , mi van veled! Tudod?! Nem azért zokogom, hogy bekéretőzzek, csak egy kicsit sajnáltatom magam! Jelmagyarázat moderátoroknak: * leszakítom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 15. - 21:05:30 írta peti74 »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #851 Dátum: 2008. Február 15. - 21:07:08 » |
|
Köszi Peti! Tudom, hogy az én dolgaim Téged sosem vígasztalnak, de én sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Sajnos a gép két személyes és anyuci is jön, mert színt kell választani az anyagban. Ha beférne még ember, vagy egyedül mennék, akkor Feléd venném az irányt, az tuti!!!
Cápapa!A "bajod", úgymint károd nem vígasztal, azt írtam! Nem úgy értettem, hogy lesza..m *, mi van veled! Tudod?! Nem azért zokogom, hogy bekéretőzzek, csak egy kicsit sajnáltatom magam! Jelmagyarázat moderátoroknak: * leszakítom Nyugi, nem voltál félreérthető... Hiányozni is fogsz a BANDÁBÓL, de megértjük távolmaradások okát. Persze ha mégis el tudsz jönni, akkor gyere. Esetleg éjjel kihúzzák a lottód, vagy valami hasonló... Reméljük legközelebb jössz Te is. /sajnál, sajnál (Garfield-osan)/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #852 Dátum: 2008. Február 15. - 21:11:46 » |
|
Persze ha mégis el tudsz jönni, akkor gyere. Esetleg éjjel kihúzzák a lottód, vagy valami hasonló... Reméljük legközelebb jössz Te is. /sajnál, sajnál (Garfield-osan)/ Thanks! De azt sem mondhatom, hogy reggelig gondolkodom rajta! Majd Kaposújlak! Van már oda pontos dátum?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #853 Dátum: 2008. Február 15. - 21:45:29 » |
|
Cápapa!A "bajod", úgymint károd-gondod-problémád nem vígasztal, azt írtam! Nem úgy értettem, hogy *lesza..m , mi van veled! Tudod?! Nem azért zokogom, hogy bekéretőzzek, csak egy kicsit sajnáltatom magam! Jelmagyarázat moderátoroknak: * leszakítom Értem én, ne aggódj! Amúgy nem kellene kéretőznöd, ha technikailag kivitelezhető lenne. Mennék érted, beraknálak a kocsiba (bár ezt termetédnél fogva kétlem, de a bátorság csodákra képes ) és tűznénk fel Vácra. Négy óra alatt megfutnánk a Keszthely-Zeg-Vác szakaszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #854 Dátum: 2008. Február 15. - 21:46:15 » |
|
Persze ha mégis el tudsz jönni, akkor gyere. Esetleg éjjel kihúzzák a lottód, vagy valami hasonló... Reméljük legközelebb jössz Te is. /sajnál, sajnál (Garfield-osan)/ Thanks! De azt sem mondhatom, hogy reggelig gondolkodom rajta! Majd Kaposújlak! Van már oda pontos dátum? Május 3. szombat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|