sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #825 Dátum: 2008. Február 14. - 14:17:18 » |
|
LadyGidy! Csak szólok, hogy egy adaggal kevesebb KáVé is elég lesz, mert nem fogunk oda érni. Kicsit később tudok elindulni,mint amire számítottam. Vácon találkozunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #826 Dátum: 2008. Február 14. - 15:58:47 » |
|
SzGábor! Azért próbáld meg a korábbi indulást! Vagy fix más oka van a későbbi indulásnak? Vác után, hazamenetel elött is kaphatsz, hogy el ne aludj az M7-esen. Ja még valamit: már csa kettőt kell alukálni, hogy összejöjjön a nagy találkozó! Ettől függetlenül várom a többieket reggel fél 9-től a 9-es továbbindulásig szeretettel! Akiről tudok: Rebelpeakék, Meatloaf, Luzsoék, LadLac, Msam, és még aki akar nyugodtan jöhet!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #827 Dátum: 2008. Február 15. - 07:51:06 » |
|
Köszi Gidy! De fixes a későbbi indulás kb 1 órát csúszok, de mindenképpen ott leszünk Vácon 10-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #828 Dátum: 2008. Február 15. - 09:20:00 » |
|
Köszi Gidy! De fixes a későbbi indulás kb 1 órát csúszok, de mindenképpen ott leszünk Vácon 10-re.
Lehet látjuk egymást a pályán? Ha minden igaz, egy fehér VW Caddy-vel 1,9 PDTDI (KYY-xxx) megyünk, ha olyat látsz, lehetőleg ne told le az útról!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #829 Dátum: 2008. Február 15. - 14:04:01 » |
|
Ne felejtsétek, már csak egyet kell aludni, és szombat, és akkor usgyi Vácra a nagy évnyító talira! Remélem sütni fog a Nap, mert akkor még a hideg sem olyan undorító! Az már eldölt, hogy én csak potyautas leszek, mert Csaba fiam elviszi a fél családot Szankra a hétvégére. De tudom, hogy már többen látták, hogy valóban van Lacettim, és így nem vagyok egyszerű betolakodó a klubba. Cápa, ahogy megbeszéltük...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #830 Dátum: 2008. Február 15. - 16:09:37 » |
|
Jelentem, a Lacsim lemosva várja a holnapi találkozót. Nincs fagy, tehát nem mehetek koszos paripával... Teletankolni meg "nincs kedvem"... Remélem mindenki megjáratta a kocsimosórongyot...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #831 Dátum: 2008. Február 15. - 16:34:25 » |
|
Jelentem lemosatva teletank.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #832 Dátum: 2008. Február 15. - 16:38:23 » |
|
Csatlakozom a tisztára mosott és teletankolt autok táborához
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #833 Dátum: 2008. Február 15. - 17:41:27 » |
|
1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #834 Dátum: 2008. Február 15. - 18:03:15 » |
|
Jelentem, a Lacsim lemosva várja a holnapi találkozót. Nincs fagy, tehát nem mehetek koszos paripával... Teletankolni meg "nincs kedvem"... Remélem mindenki megjáratta a kocsimosórongyot... És akkor kién fogom megmutatni a viaszoskefe "tudását"?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #835 Dátum: 2008. Február 15. - 18:10:42 » |
|
Jelentem, a Lacsim lemosva várja a holnapi találkozót. Nincs fagy, tehát nem mehetek koszos paripával... Teletankolni meg "nincs kedvem"... Remélem mindenki megjáratta a kocsimosórongyot... És akkor kién fogom megmutatni a viaszoskefe "tudását"? Jár ott elég teherkocsi biztos meg is köszönnék szépen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #836 Dátum: 2008. Február 15. - 18:11:04 » |
|
Jelentem, a Lacsim lemosva várja a holnapi találkozót. Nincs fagy, tehát nem mehetek koszos paripával... Teletankolni meg "nincs kedvem"... Remélem mindenki megjáratta a kocsimosórongyot... És akkor kién fogom megmutatni a viaszoskefe "tudását"? Felajánlom a verdát, őőő... népgazdasági felhasználásra, szigoruan a tudományos ismeret terjesztés céljából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #837 Dátum: 2008. Február 15. - 18:15:45 » |
|
Jelentem, a Lacsim lemosva várja a holnapi találkozót. Nincs fagy, tehát nem mehetek koszos paripával... Teletankolni meg "nincs kedvem"... Remélem mindenki megjáratta a kocsimosórongyot... És akkor kién fogom megmutatni a viaszoskefe "tudását"? ...hát ha a Tied is tiszta... jön Jopek Cartárs, a megmentő!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #838 Dátum: 2008. Február 15. - 19:35:18 » |
|
Jelentem, a Lacsim lemosva várja a holnapi találkozót. Nincs fagy, tehát nem mehetek koszos paripával... Teletankolni meg "nincs kedvem"... Remélem mindenki megjáratta a kocsimosórongyot... És akkor kién fogom megmutatni a viaszoskefe "tudását"? ...hát ha a Tied is tiszta... jön Jopek Cartárs, a megmentő! Az enyém több hete nem látott vizet. Csak kefét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #839 Dátum: 2008. Február 15. - 19:43:07 » |
|
Jelentem, a Lacsim lemosva várja a holnapi találkozót. Nincs fagy, tehát nem mehetek koszos paripával... Teletankolni meg "nincs kedvem"... Remélem mindenki megjáratta a kocsimosórongyot... És akkor kién fogom megmutatni a viaszoskefe "tudását"? Mindent a cél érdekében:Stocz mennyire tuti az a kefe?Elég ha besározom a verdát vagy mehet még rá egy tajiga trágya is?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|