msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #810 Dátum: 2008. Február 12. - 18:25:47 » |
|
Kornél írta: Addíg szavazzátok meg, hogy mi legyen a táp ! Üdv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #811 Dátum: 2008. Február 12. - 18:41:34 » |
|
Ezt inkább töröltem. Megmondom őszintén...örülök neki! Megértem Peti, hogy mostanában ingerlékenyebb vagy és hamarabb elszakad a cérna, de az ilyen reakciókból csak rossz kerekedik...Bár nem engem érintett a hozzászólás, de köszönöm, hogy változtattál rajta! Üdv! Megbeszéltük, újra szeretjük egymást(eddig is, ne félj)!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #812 Dátum: 2008. Február 12. - 18:44:08 » |
|
Ezt inkább töröltem. Megmondom őszintén...örülök neki! Megértem Peti, hogy mostanában ingerlékenyebb vagy és hamarabb elszakad a cérna, de az ilyen reakciókból csak rossz kerekedik...Bár nem engem érintett a hozzászólás, de köszönöm, hogy változtattál rajta! Üdv! Megbeszéltük, újra szeretjük egymást(eddig is, ne félj)! ... pedig már épp kezdtünk aggódni... /de akkor minden OK!/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #813 Dátum: 2008. Február 12. - 18:47:53 » |
|
Kornél írta: Addíg szavazzátok meg, hogy mi legyen a táp ! Üdv
Dobtam egy szavazatot a Gulyáslevesre. Évadzárón tuti volt, szerintem most is belefér. Legalább lesz összahasonlitási alapunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #814 Dátum: 2008. Február 12. - 19:15:40 » |
|
Jopek! Te ránk voltál állítva? Honnan tudtad volna, hogy mikor voltunk festékért? Ha pedig láttál minket, miért nem jelezted ottléted? Kiegészülhetett volna a minitali +1 fővel legalább. Amúgy a cappuccino, és a duma elvitte az időt, hogy ne nyításra menjünk, de így legalább BeZe nem tudott miattunk elmenni a munkahelyéről, és itt bejött a +1 fő. Szombaton találkozunk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #815 Dátum: 2008. Február 12. - 19:34:55 » |
|
Jopek! Te ránk voltál állítva? Honnan tudtad volna, hogy mikor voltunk festékért? Ha pedig láttál minket, miért nem jelezted ottléted? Kiegészülhetett volna a minitali +1 fővel legalább. Amúgy a cappuccino, és a duma elvitte az időt, hogy ne nyításra menjünk, de így legalább BeZe nem tudott miattunk elmenni a munkahelyéről, és itt bejött a +1 fő. Szombaton találkozunk!
Van egy újfajta moderálási elvünk. Miszerint a hozzászólásokat nem csak az eddigiek szerint, hanem már valóságtartalmuk szerint is figyelnünk kell! Különben meg a felüljáróról láttam meg Laci kocsiját ( félig a járdán parkolva, orral kifelé , harmadik autóként ). De nagyon gyorsan mentem mert siettem, így csak a KSW-t tudtam megjegyezni a rendszámból! Talán a mikrofilmen rajta lesz ! Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #816 Dátum: 2008. Február 12. - 22:07:04 » |
|
Na skacok jövök. És mi a durva a feleségem is akar jönni Tehát 2 fő rendel
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #817 Dátum: 2008. Február 13. - 08:13:38 » |
|
Van egy újfajta moderálási elvünk. Miszerint a hozzászólásokat nem csak az eddigiek szerint, hanem már valóságtartalmuk szerint is figyelnünk kell! Különben meg a felüljáróról láttam meg Laci kocsiját ( félig a járdán parkolva, orral kifelé , harmadik autóként ). De nagyon gyorsan mentem mert siettem, így csak a KSW-t tudtam megjegyezni a rendszámból! Talán a mikrofilmen rajta lesz ! Üdv. Nem félig parkoltam a járdán, hanem teljes egészében. De a lényegen nem változtat. Mondjuk komoly lett volna rögtönözni ott is egy minitalit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #818 Dátum: 2008. Február 13. - 09:25:06 » |
|
Azt ugye tudjátok le fog fagyni a csánk szombaton ? -12 fok lesz
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #819 Dátum: 2008. Február 13. - 09:50:45 » |
|
Azt ugye tudjátok le fog fagyni a csánk szombaton ? -12 fok lesz A szalonban csak nem fagyunk meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #820 Dátum: 2008. Február 13. - 10:03:24 » |
|
Azt ugye tudjátok le fog fagyni a csánk szombaton ? -12 fok lesz A szalonban csak nem fagyunk meg. Legalább nem kell a klímát bekapcsolni, Colát sem kell külön hűteni... Viszont reptetés sem lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #821 Dátum: 2008. Február 13. - 10:49:17 » |
|
Red Rock Fox! Jelentkezett a váci talira Luzso, és kedves felesége, kérlek regizd be őket is, mint regfelelős cartárs! Szépen össze fogunk jönni, és megfagyni!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #822 Dátum: 2008. Február 13. - 11:03:30 » |
|
Red Rock Fox! Jelentkezett a váci talira Luzso, és kedves felesége, kérlek regizd be őket is, mint regfelelős cartárs! Szépen össze fogunk jönni, és megfagyni!
Kedves BlueFox. Megtörtént a regelés. Nem az Arculatost hajtod? Lógás van ma is? Bye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #823 Dátum: 2008. Február 13. - 15:14:48 » |
|
Elcsíptem egy ilyen mondatot Stocz főnöktől:
Na ezt majd hétvégén megbeszéljük (ha jut rá idő).
.......tán csak nem Ő is tiszteletét teszi?
Benézek majd (terveim szerint), csak egy kicsit később.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #824 Dátum: 2008. Február 13. - 16:41:02 » |
|
Elcsíptem egy ilyen mondatot Stocz főnöktől:
Na ezt majd hétvégén megbeszéljük (ha jut rá idő).
.......tán csak nem Ő is tiszteletét teszi?
Benézek majd (terveim szerint), csak egy kicsit később. Az mit jelent időben? Ugyanis mi csak kb 13 óráig leszünk és mindenképpen szeretnék találkozni Veled!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|