ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #705 Dátum: 2008. Február 01. - 15:34:38 » |
|
Újra itthon! Van két újjávarázsolt Lacetti SW, kívűl- belül csodaszépek lettek! Most jó lenne, ha nem esne jó darabig, hogy élvezhessük sokáig preciz munkák gyümölcsét. Persze a mosás közben azért nemcsak a kezünk mozgott, a szánkat se evésre használtuk most. Ja igen, egy kitűnő cappuccinoval kezdtük a minitalit. Weres mint mindig mindenről lemarad szegény, de ez nem a mi hibánk sosem. Elfoglaltság, betegség, szóval nincs szerencséje csatlakozni hozzánk. De ne add fel!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #706 Dátum: 2008. Február 01. - 15:35:50 » |
|
Újra itthon! Van két újjávarázsolt Lacetti SW, kívűl- belül csodaszépek lettek! Most jó lenne, ha nem esne jó darabig, hogy élvezhessük sokáig preciz munkák gyümölcsét. Persze a mosás közben azért nemcsak a kezünk mozgott, a szánkat se evésre használtuk most. Ja igen, egy kitűnő cappuccinoval kezdtük a minitalit. Weres mint mindig mindenről lemarad szegény, de ez nem a mi hibánk sosem. Elfoglaltság, betegség, szóval nincs szerencséje csatlakozni hozzánk. De ne add fel!
És Ladlac mesternek felraktátok a csíkokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #707 Dátum: 2008. Február 01. - 15:40:13 » |
|
Végül nem, mert addig húztuk az időt, mignem újra hűvös lett, így pedig nem biztos, hogy a ragasztás hosszú életűnek bizonyúlna, majd máskor. Te hogyan állsz a problémáiddal? Se fűtés, se fóliázás? Nembeszélve a sóskifliről, leirva a bűvös szót, összefutott a nyál a számban...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #708 Dátum: 2008. Február 01. - 15:44:59 » |
|
Végül nem, mert addig húztuk az időt, mignem újra hűvös lett, így pedig nem biztos, hogy a ragasztás hosszú életűnek bizonyúlna, majd máskor. Te hogyan állsz a problémáiddal? Se fűtés, se fóliázás? Nembeszélve a sóskifliről, leirva a bűvös szót, összefutott a nyál a számban...
Lacinak már írtam az egyeztetés miatt. Találunk egy időpontot a javításra! Ha más nem viszem a kiflit Neked a Talira!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #709 Dátum: 2008. Február 01. - 16:32:48 » |
|
Csillognak-villognak a Lacsik. Külső nagymosás, ablaktisztitás belülről is. Közben méltattuk a Lacsika erősségeit. Hátrányt kerestünk, de nem találtunk.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #710 Dátum: 2008. Február 01. - 18:26:00 » |
|
Mert nincs is! Leszámítva azt, hogy nem megy csak levegővel, de ez a hiba mindegyik autóra vonatkozik! Cartársak! Szuper jó autóink vannak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #711 Dátum: 2008. Február 01. - 19:48:01 » |
|
Senki más nem akar jönni Vácra évadnyitó talira? de, en is jonnek... csak meg nem lehet... majd marciusban... Szia. Te igazoltan vagy távol. Szavadon fogunk ám!!! De csak ha a Capa is jon! Remélem /min. /egyszer felúsztatjuk majd Pestre... Én fej ajánlottam, hogy felúsztatom Pestre, ha át úszik Siófokra. Szerintem lesz nekünk minitalink nemsokára! Mivel Siófok már csak 50 perc -a régi "telelakotterületes hetes" út 1 és negyed órája helyett- inkább arra megyek majd anyagot beszerezni (OBI), mint Kanizsára. Ha aktuális lesz, előtte szólok, és ha kedved van, akkor pár percre összefuthatnánk!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #712 Dátum: 2008. Február 01. - 20:50:34 » |
|
Senki más nem akar jönni Vácra évadnyitó talira? de, en is jonnek... csak meg nem lehet... majd marciusban... Szia. Te igazoltan vagy távol. Szavadon fogunk ám!!! De csak ha a Capa is jon! Remélem /min. /egyszer felúsztatjuk majd Pestre... Én fej ajánlottam, hogy felúsztatom Pestre, ha át úszik Siófokra. Szerintem lesz nekünk minitalink nemsokára! Mivel Siófok már csak 50 perc -a régi "telelakotterületes hetes" út 1 és negyed órája helyett- inkább arra megyek majd anyagot beszerezni (OBI), mint Kanizsára. Ha aktuális lesz, előtte szólok, és ha kedved van, akkor pár percre összefuthatnánk! Ok. Majd szólj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #713 Dátum: 2008. Február 02. - 09:38:46 » |
|
Valaki legyen oly kedves a Chevyklubon beírni engem is, mert valamiért nem tudok belépni!
Hálás köszönetem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #714 Dátum: 2008. Február 02. - 10:03:08 » |
|
Valaki legyen oly kedves a Chevyklubon beírni engem is, mert valamiért nem tudok belépni!
Hálás köszönetem!
Szia. Megtörtént. Egyedül jössz? üdv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #715 Dátum: 2008. Február 02. - 10:04:08 » |
|
Hálás köszönetem!
Szia. Megtörtént. Egyedül jössz? üdv Igen, eddig úgynéz ki. Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #716 Dátum: 2008. Február 02. - 13:45:51 » |
|
Róka! A biztonság kedvéért jelölj be engem is! Remélem megoldom a cserét! Ha esetleg mégsem, akkor Te leszel a képviselőm Vácott! Polártakarót kérj, hátha van nekik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #717 Dátum: 2008. Február 02. - 19:12:12 » |
|
Róka! A biztonság kedvéért jelölj be engem is! Remélem megoldom a cserét! Ha esetleg mégsem, akkor Te leszel a képviselőm Vácott! Polártakarót kérj, hátha van nekik!
Értettem, Gidy Koma! Jelentem be vagy regelve. Most már csak cserélned kell...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #718 Dátum: 2008. Február 02. - 19:44:49 » |
|
Köszi Róka! Azon leszek! Hányan vagyunk már előjegyezve? A szokásos csapat? Esetleg névsor?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #719 Dátum: 2008. Február 02. - 20:43:45 » |
|
Esetleg névsor?
A névsor: 1. sznuni+párja 2. Shark&Zsuzsi 3. sz.gabor+párja 4. ladlac 5. Weres 6. rebelpeak + felesége 7. meatloaf 8. Miki+párja 9. Athee 10. ladigidy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|