ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #630 Dátum: 2008. Január 22. - 08:41:57 » |
|
LadLac, Rebelpeak? Luzso? esetleg Sz946Cs? , és persze LadiGidy, egész jó lenne! Ketten fixek vagyunk, a többi válaszát várjuk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #632 Dátum: 2008. Január 22. - 09:42:17 » |
|
Én is mennék izzót cserélni szivesen, de még nem vettem, meg eléggé fájt az új téligumipáros. Legalább most már merek közlekedni a kisautómmal.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #633 Dátum: 2008. Január 22. - 09:59:25 » |
|
Esteleg, ha mostanában valakinek esedékes lenne a kötelező szervíz, akkor csinálhatnánk egy talit Vácra és amíg készül a autó, addig lehetne dumálni. Nekem 45.000-es kéne és itt van kedvezmény is kuptagoknak. Írok Kornélnak, ha van még érdeklődő és egyeztethetünk időpontot is. Asszem szombat is oké. Anybody?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #634 Dátum: 2008. Január 22. - 10:52:43 » |
|
Lehet, hogy a következő talira csak ketten megyünk a Lacsival, mert az asszony nem vált be. Még garanciába kicserélem ha sikerül addig. Ha nem sikerül akkor csak ketten megyünk. Tehát van 4 hely a kocsiban Siófok felől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LuzsoSW
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
|
« Hozzászólás #635 Dátum: 2008. Január 22. - 12:22:38 » |
|
Eddig úgy néz ki ott tudok lenni, de ez nem garantált. LadLac, Rebelpeak? Luzso? esetleg Sz946Cs? , és persze LadiGidy, egész jó lenne! Ketten fixek vagyunk, a többi válaszát várjuk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #636 Dátum: 2008. Január 22. - 13:53:51 » |
|
LadLac! Luzso! Rebelpeak! Sz946Cs! Weres! Meg még aki szóba jöhetne? Athee? Szóval megjöttem a masszázsról, élek, és meg jót is tett velem! Komis pedig ne irigykedj, még Neked is fájhat a derekad, ha majd vén leszel, és akkor nem gúnyolódsz majd. Nyugi, fizettem érte! Szóval készen állok a minitalira mostantól kezdve! Weres, ha belépsz, a közelben van tungsram mintabolt, vehetsz izzót, és be is lehet rögtön szerelni. Aki jönne, jelezze itt, vagy hívjon telcsin! Az iwiw-en ott vannak az elérhetőségeim, aki esetleg nem tudná a számaimat. hajrá minitali, és egy kis helizés!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #637 Dátum: 2008. Január 22. - 14:47:34 » |
|
Ha netán Tungsramos dobozban nem találsz akkor GE sport line-t keress, ugyan úgy a Tungsram boltban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #638 Dátum: 2008. Január 22. - 19:29:14 » |
|
Na megvolt! Egy minitali csak összejött először LadLac, Luzso, és jómagam, és vagy két órát biztos dumcsiztunk. Luzsonak dolga volt ezért eljöttünk hozzánk, a ház elött leparkoltunk, beszélgettünk, és egyszerre mit látunk, beállt mögénk egy SW, mert ugyebár tudta a cimem, és látta a kocsin a Lacettis matricát. Ő volt Meatloaf. Újabb órákat beszélgettünk LadLac jól fűtött kocsijában. Meatloaf cartársunknak is odaadtam a jól bevált Cápa- féle matricát. Jók ezek a minitalik! LadLac csinált néhány fotót a kisautóimról, majd megnézhetitek hamarosan, érdemes legalábbis a felnőttnek tűnő gyerekeknek! Szóval jó volt, és lesz még többször is ilyen hirtelen felindulásból elkövetett összeröffenés. Máskor mások is jöjjenek, úgy lenne még jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #639 Dátum: 2008. Január 22. - 19:49:20 » |
|
Örülök hogy megismerhettem személyesen is ladlacot és gidyt ezen a hirtelen jött talin.Remélem előbb-utóbb még több cartárssal is találkozhatok.Köszi a matricát hamarosan felrakom.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #640 Dátum: 2008. Január 22. - 19:57:53 » |
|
Örülök hogy megismerhettem személyesen is ladlacot és gidyt ezen a hirtelen jött talin.Remélem előbb-utóbb még több cartárssal is találkozhatok.Köszi a matricát hamarosan felrakom.
Ez az. Jó a személyes ismerkedés, eszmecsere. 10X annyi téma pereg, mint itt a fórumon, mert nem lehet ennyi mindent bepötyögni. Megszemléltük a rendörségi céges oktávia belső terét, összehasonlitottuk egy vérbeli Lacsival. Ismét felmerült egy KRESZ kérdés. Remélem Gidy Koma rábukott a témára és megoldással rukkol elő. Legyen jobb idő, szerintem lesz sok minitali, meg lesz nagy országos is. Tervezek egyet Veszprém környékére és nem adtam fel a tavaszi Visegrádi reptetéssel egybekötött nagy családi Lacsinapot. Szóval, Hajrá 2008-ban is.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
LuzsoSW
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
|
« Hozzászólás #641 Dátum: 2008. Január 23. - 00:30:59 » |
|
Én is csak ugyanezt tudom elmondani. Örülök hogy megismerhettem személyesen is ladlacot és gidyt ezen a hirtelen jött talin.Remélem előbb-utóbb még több cartárssal is találkozhatok.Köszi a matricát hamarosan felrakom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #642 Dátum: 2008. Január 23. - 07:56:44 » |
|
LadLac! Luzso! Rebelpeak! Sz946Cs! Weres! Meg még aki szóba jöhetne? Athee? Szóval megjöttem a masszázsról, élek, és meg jót is tett velem! Komis pedig ne irigykedj, még Neked is fájhat a derekad, ha majd vén leszel, és akkor nem gúnyolódsz majd. Nyugi, fizettem érte! Szóval készen állok a minitalira mostantól kezdve! Weres, ha belépsz, a közelben van tungsram mintabolt, vehetsz izzót, és be is lehet rögtön szerelni. Aki jönne, jelezze itt, vagy hívjon telcsin! Az iwiw-en ott vannak az elérhetőségeim, aki esetleg nem tudná a számaimat. hajrá minitali, és egy kis helizés!
Köszönöm a lehetőséget, de tegnap este 6-ig volt meló. Legközelebb talán hétfő délelőtt lett volna jó, vagy talán jövő hétvégén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #643 Dátum: 2008. Január 23. - 07:58:19 » |
|
Megszemléltük a rendörségi céges oktávia belső terét, összehasonlitottuk egy vérbeli Lacsival.
Melyikőtök volt céges autóval? Csak nem Fasirt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #644 Dátum: 2008. Január 23. - 08:38:43 » |
|
Megszemléltük a rendörségi céges oktávia belső terét, összehasonlitottuk egy vérbeli Lacsival.
Melyikőtök volt céges autóval? Csak nem Fasirt? LuzsoSW Cartárs céges autóját szemléztük meg...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|