peti74
|
|
« Hozzászólás #615 Dátum: 2008. Január 19. - 21:50:00 » |
|
Kellene egy kocsimosással egybekötött Minitalit szervezni... Csöcsös lányokkal a szélvédőnek dörgölőzve! Addig megpróbálom beszervezni a szőkét, de mindenkinek kell hozni egyet!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #616 Dátum: 2008. Január 20. - 10:08:10 » |
|
Kellene egy kocsimosással egybekötött Minitalit szervezni... Csöcsös lányokkal a szélvédőnek dörgölőzve! Addig megpróbálom beszervezni a szőkét, de mindenkinek kell hozni egyet! Szép kocsi (és a ház sem rossz)! De inkább maradok a sajátomnál. A ház jöhet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #617 Dátum: 2008. Január 20. - 10:17:20 » |
|
Kellene egy kocsimosással egybekötött Minitalit szervezni... Csöcsös lányokkal a szélvédőnek dörgölőzve! Addig megpróbálom beszervezni a szőkét, de mindenkinek kell hozni egyet! Szép kocsi (és a ház sem rossz)! De inkább maradok a sajátomnál. A ház jöhet. ...nekem jöhet a kocsi ára is!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #618 Dátum: 2008. Január 20. - 11:58:14 » |
|
Ahogy elnézem, mindhármat sokba kerülne fenntartani. Én maradok a saját háznál, saját kocsinál, saját oldalkocsinál...persze azért nézegetni jólesik, meg vakságot sem fogadtam!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #619 Dátum: 2008. Január 20. - 13:15:42 » |
|
Cápa! Mindhármat? Ezekből egyet sem! Egyenként több lenne, mint a mostani mindhárom! Különbenis, jó asszonyt választottunk, lakunk valahol, és a kocsink is szuper! Ezzel a kocsival nem lehetne együtt a család, és ez a nő nem úgy tünik, hogy ellássa minden jóval a férjét, és gyermekeit. Maradjunk a biztos jó mellett, és ne hagyjuk magunkat eltéríteni a családtól, se a Lacettitől! Persze még a függetlenek hagyján, ha fantáziálnak elérhetetlen dolgok után, majd lehiggadnak.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #620 Dátum: 2008. Január 20. - 13:20:55 » |
|
Cápa! Mindhármat? Ezekből egyet sem! Egyenként több lenne, mint a mostani mindhárom! Különbenis, jó asszonyt választottunk, lakunk valahol, és a kocsink is szuper! Ezzel a kocsival nem lehetne együtt a család, és ez a nő nem úgy tünik, hogy ellássa minden jóval a férjét, és gyermekeit. Maradjunk a biztos jó mellett, és ne hagyjuk magunkat eltéríteni a családtól, se a Lacettitől! Persze még a függetlenek hagyján, ha fantáziálnak elérhetetlen dolgok után, majd lehiggadnak.
Természetesen úgy értettem, hogy a háromból mindegyiket külön-külön is sokba kerülne fenntartani!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #621 Dátum: 2008. Január 20. - 20:16:39 » |
|
De mohók vagytok! Én csak szélvédőmosásról beszéltem!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #622 Dátum: 2008. Január 20. - 21:27:54 » |
|
De mohók vagytok! Én csak szélvédőmosásról beszéltem! Egy ilyen képet csak eunukok néznek piszkos gondolatok nélkül. Jó kocsi, jó ház, tiszta szélvédő! Kihagytam valamit? /drága Nő/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #623 Dátum: 2008. Január 21. - 21:15:51 » |
|
Gidy Koma! Holnap egy minitali? Egy kis csíkragasztás? 15 óra körül jó neked? És bárki másnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #624 Dátum: 2008. Január 21. - 21:27:42 » |
|
Rendben, úgyis van a számodra valamim. Szóval holnap (kedden) d.u. 3-kor mondjuk itt, és megyünk a garba? Hogy gondoltad? Luzso is látni akarja a gépeket, akkor jó így?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #625 Dátum: 2008. Január 21. - 21:43:07 » |
|
Rendben, úgyis van a számodra valamim. Szóval holnap (kedden) d.u. 3-kor mondjuk itt, és megyünk a garba? Hogy gondoltad? Luzso is látni akarja a gépeket, akkor jó így?
Elvileg jó, de még pontosítsunk holnap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz946cs
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #626 Dátum: 2008. Január 22. - 08:08:35 » |
|
Kellene egy kocsimosással egybekötött Minitalit szervezni... Csöcsös lányokkal a szélvédőnek dörgölőzve! Addig megpróbálom beszervezni a szőkét, de mindenkinek kell hozni egyet! Én csak egy feketét, idősebbet, és nem ilyen jó alakút tudok hozni, de azért egy kocsimosás erejéig benne vagyok a cserébe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #627 Dátum: 2008. Január 22. - 08:19:44 » |
|
Ma jönnek 12- 14 h között átkötni a NET-et, utána tudok menni. Most merek, mert tiszta a gép. Helit hozzak? /csíkozás, repítés/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #628 Dátum: 2008. Január 22. - 08:37:03 » |
|
LadLac! Találkozzunk itt a házunknál fél háromkor! Utána ligetben röptetünk, és garban csíkozunk. Rebelpeak is, no meg Luzso is bekapcsolódhat, mert őket is érdekli a kocsi is, meg a röpi is biztos. Ha a többieknek jobb 14 óra, az is megfelel, beszéljétek meg egymásközt, csak a végeredményt kérem ideirni, vagy P.Ü.-ben! Akinek a cim kérdéses: Hungária krt- Erzsébet kirné sarkánál a 70-es troli végálomásánál találkozunk. Tehát 2, vagy fél3? Nekem mindegy. Várlak titeket! Vetted Luzso? Rebelpeak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #629 Dátum: 2008. Január 22. - 08:38:58 » |
|
LadLac! Találkozzunk itt a házunknál fél háromkor! Utána ligetben röptetünk, és garban csíkozunk. Rebelpeak is, no meg Luzso is bekapcsolódhat, mert őket is érdekli a kocsi is, meg a röpi is biztos. Ha a többieknek jobb 14 óra, az is megfelel, beszéljétek meg egymásközt, csak a végeredményt kérem ideirni, vagy P.Ü.-ben! Akinek a cim kérdéses: Hungária krt- Erzsébet kirné sarkánál a 70-es troli végálomásánál találkozunk. Tehát 2, vagy fél3? Nekem mindegy. Várlak titeket! Vetted Luzso? Rebelpeak?
Ha kész az internetszerelő utána nekem jó. Ha távozik, hivlak, megyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|