peti74
|
|
« Hozzászólás #420 Dátum: 2007. December 14. - 21:29:05 » |
|
Üdv mindenki! Akkor holnap lesz tali? Kb. 9 kor tudok elindulini Siófokról.
Lesz, persze! Délután kettőig, úgyhogy kapd össze magad! Na jó, csak annyira, amennyire a biztonságos közlekedési lehetőségek engedik! Várunk!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #421 Dátum: 2007. December 14. - 21:31:35 » |
|
Én is jó bulit kívánok mindenkinek! Legközelebbin talán ott leszek, addig csak sóvárgok. Mindenki vigyázzon az úton, szeles, havas, hideg időt mondanak! Kíváncsian várom a beszámolókat és képeket holnap este!
Lesz fénykép, gondoskodom róla. Sajnálni fogjuk távollétedet, de megértőek vagyunk. Személyes talin kivül nem maradsz majd le semmiről.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #422 Dátum: 2007. December 14. - 21:36:47 » |
|
Ok. Igyekszem nem rajtam múlik. Van egy kis Shi-Tzu kutyikánk, ugye jöhet ő is? Na megyek iis alunni, jotccakát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #423 Dátum: 2007. December 14. - 22:36:23 » |
|
Na! Megyek aludni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #424 Dátum: 2007. December 15. - 03:26:54 » |
|
Na! Leolvasztom a jeget és indulok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #425 Dátum: 2007. December 15. - 08:57:24 » |
|
Egy kicsit rosszalkodott a belem, meglátom még, hogy merek-e menni.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #426 Dátum: 2007. December 15. - 15:06:04 » |
|
Hazaértem! Azt hiszem, egy igen jó hangulatú talin vagyunk túl! Akiket még nem ismertem, azoknak nagyon örültem, akiket pedig még nem, azokkal majd legközelebb bepótoljuk! Külön köszönet Ladlacnak, Gidynek, és Kripicnek a kesztyűtartóért! És szép fehéren világít az izzóm is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #427 Dátum: 2007. December 15. - 18:19:59 » |
|
Egy kicsit rosszalkodott a belem, meglátom még, hogy merek-e menni. Szégyelld magad, hogy egy kis "bélbántalom" miatt nem jöttél!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #428 Dátum: 2007. December 15. - 18:31:09 » |
|
Na fene ezt aZINTERNETET. Két hozzászólás, két kapcsolódás. Na mindegy. Haza értünk. Már jó ideje csak nem tudtam ide ülni. Örülök mindenkinek akit ma megismertem.Jól éreztük magunkat.Köszönjük a vendéglátást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #429 Dátum: 2007. December 15. - 19:56:50 » |
|
Egy kicsit rosszalkodott a belem, meglátom még, hogy merek-e menni. Szégyelld magad, hogy egy kis "bélbántalom" miatt nem jöttél! Konkrétan kétszer fostam 40 perc alatt. Hidd el nekem volt a legrosszabb, úgy vártam már a felvonulást.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #430 Dátum: 2007. December 15. - 20:01:46 » |
|
Egy kicsit rosszalkodott a belem, meglátom még, hogy merek-e menni. Szégyelld magad, hogy egy kis "bélbántalom" miatt nem jöttél! Konkrétan kétszer ------ 40 perc alatt. Hidd el nekem volt a legrosszabb, úgy vártam már a felvonulást. Dögös volt, pedig Én csak Gödnél csatlakoztam a csapathoz. Ezért is olyan valaki irja a beszámolót, aki már Gidynél indította a mai talit. Sebaj, majd legközelebb...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 15. - 20:47:45 írta ladlac »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #431 Dátum: 2007. December 16. - 09:10:07 » |
|
Ha már a találkozóknál tartunk, volt szintén közös talink a Chevyklubbal a Lurdy-ház-nál. Igaz minitali, de képek itt is készültek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
andris
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #432 Dátum: 2007. December 16. - 10:03:20 » |
|
Sziasztok! Nézegettem a képeket a váci találkozóról biztos jó lehetett legközelebb én is elmegyek egy ilyen találkozóra hogy megtapasztaljam milyen! Sajna későn tudtam meg mikor lesz és a melóhely miatt nem tudtam elmenni nem baj majd a következőn (időben szóljatok) ott leszek na csao minden lacetti gazdának és akinek még nincs!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #433 Dátum: 2007. December 16. - 19:06:38 » |
|
Egy kicsit rosszalkodott a belem, meglátom még, hogy merek-e menni. Szégyelld magad, hogy egy kis "bélbántalom" miatt nem jöttél! Konkrétan kétszer fostam 40 perc alatt. Hidd el nekem volt a legrosszabb, úgy vártam már a felvonulást. Oké, elfogadjuk, csak nehogy tovább részletezd!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #434 Dátum: 2007. December 16. - 19:10:16 » |
|
Sziasztok! Nézegettem a képeket a váci találkozóról biztos jó lehetett legközelebb én is elmegyek egy ilyen találkozóra hogy megtapasztaljam milyen! Sajna későn tudtam meg mikor lesz és a melóhely miatt nem tudtam elmenni nem baj majd a következőn (időben szóljatok) ott leszek na csao minden lacetti gazdának és akinek még nincs!
Hát, sajnálhatod! A októberiről én is lemaradtam, így tudja meg igazán az ember, hogy miről csúszott volna le! Az én képeim is fent vannak már, nézd meg azokat is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 16. - 20:09:54 írta peti74 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|