Jopek
|
|
« Hozzászólás #375 Dátum: 2007. December 13. - 20:05:24 » |
|
Skacok ! Ezt most kihagyom, de jövőre mennék ha lehet ! Nektek pedig jó szórakozást, tartalmas időtöltést kívánok ! Ja és persze elvárjuk a beszámolókat is a tali után . ( fénykép, ceruzarajz, miegyéb )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #376 Dátum: 2007. December 13. - 20:10:43 » |
|
Skacok ! Ezt most kihagyom, de jövőre mennék ha lehet ! Nektek pedig jó szórakozást, tartalmas időtöltést kívánok ! Ja és persze elvárjuk a beszámolókat is a tali után . ( fénykép, ceruzarajz, miegyéb ) Nemá!!! Sehogy nem fér bele, picit sem???
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #377 Dátum: 2007. December 13. - 20:26:51 » |
|
Nos az a helyzet, hogy dolog van ! Meló is + család is . Namármost az a helyzet, hogy perpillanat mind a kettőt szeretném megtartani !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #378 Dátum: 2007. December 13. - 20:29:06 » |
|
Nos az a helyzet, hogy dolog van ! Meló is + család is . Namármost az a helyzet, hogy perpillanat mind a kettőt szeretném megtartani ! Jogos. Megértjük. Csak gondoltam HÁTHA.... Hisz lassan ez is egy szép család... De cserélni nem kell...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #379 Dátum: 2007. December 13. - 20:34:13 » |
|
Stocz! Személyesen szeretnénk az aktiv tagokkal áldott, békés karácsonyt, és boldog új évet kívánni egymásnak, így neked is. nagyon szeretnénk, ha köztünk lennél szombaton! Ha nem is jó a teljes időt velünk töltened, de legalább 1-2 órát Te is légy ott köztünk! Jól beszélek fiúk? VÁRUNK!
Igeeeeeeeeeeeeeeen!!! Stocz! Jelenésed van! Ha csak egy órácskát, akkor is!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #380 Dátum: 2007. December 14. - 08:53:37 » |
|
Srácok! Most látom a sznuni féle Chevyklub honlapon, hogy a váci találkozóra feliratkozottak közül hiányzik ladgidy nagymester. (Nem tudom, hogy van-e más is, aki lemaradt, de Gidy hiánya szemetszúrt...) Egy ott is tag cartárs szíveskedne orvosolni ezt a bűnös mulasztást... ? Még a végén kint kell toporognia a kapu előtt, mint létszámon feletti, és nekem meg a szívem szakadna meg érte... (De komolyan, gondolom sznuni se véletlenül kérdezte/kérdezi a várható létszámot, ne a gondolatolvasási képességeire bízzuk, ha már volt olyan kedves és megintvitálta az itteni tagságot is...) A kávéháztulaj nevében is köszi: kripic
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #381 Dátum: 2007. December 14. - 09:31:18 » |
|
Na megin' kereszbe húzták a számításomat! Mettől meddig tart ez a tali? És pontosan hol is? Ha csak délután érnék oda az már késő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #382 Dátum: 2007. December 14. - 09:41:30 » |
|
Na megin' kereszbe húzták a számításomat! Mettől meddig tart ez a tali? És pontosan hol is? Ha csak délután érnék oda az már késő? 10-től 14-ig a Váci Chevrolet szervízben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #383 Dátum: 2007. December 14. - 09:50:13 » |
|
Srácok! Most látom a sznuni féle Chevyklub honlapon, hogy a váci találkozóra feliratkozottak közül hiányzik ladgidy nagymester. (Nem tudom, hogy van-e más is, aki lemaradt, de Gidy hiánya szemetszúrt...) Egy ott is tag cartárs szíveskedne orvosolni ezt a bűnös mulasztást... ? Még a végén kint kell toporognia a kapu előtt, mint létszámon feletti, és nekem meg a szívem szakadna meg érte... (De komolyan, gondolom sznuni se véletlenül kérdezte/kérdezi a várható létszámot, ne a gondolatolvasási képességeire bízzuk, ha már volt olyan kedves és megintvitálta az itteni tagságot is...) A kávéháztulaj nevében is köszi: kripic Tényleg nem volt felíratkozva! Pótoltam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #384 Dátum: 2007. December 14. - 09:57:41 » |
|
O.K. Kösz az infót. Ha nem tudok el indulni úgy hogy délig oda érjek akkor sajna nem megyek. De gondolom lesz tavasszal is tali. Arra már tuti, hogy megyek.Addig meg itt a fórumon beszélgetünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #385 Dátum: 2007. December 14. - 14:24:02 » |
|
Azon rágódom, hogy lemosassam-e a jószágot! Egész nap esik a hó, 5 centi latyak van, nyakig trutyis szegénykém! Balaton felé, Pesten mi a helyzet? Mert ha arra száraz, én meg így megyek oda, a pofámról leég a bőr! Ha viszont nem, akkor felesleges, mert ugyanígy nézne ki mire odaérnék! Valaki súgjon mielőbb, mert hatig van a kézimosó(benzinkútra nem viszem)! Kösz!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #386 Dátum: 2007. December 14. - 14:33:28 » |
|
Azon rágódom, hogy lemosassam-e a jószágot! Egész nap esik a hó, 5 centi latyak van, nyakig trutyis szegénykém! Balaton felé, Pesten mi a helyzet? Mert ha arra száraz, én meg így megyek oda, a pofámról leég a bőr! Ha viszont nem, akkor felesleges, mert ugyanígy nézne ki mire odaérnék! Valaki súgjon mielőbb, mert hatig van a kézimosó(benzinkútra nem viszem)! Kösz!
Hát már megint egy húron pendülünk , pedig én közelebbről megyek... Szerintem nyugodtan kihagyhatod a mosást, semmi értelme (itt Pesten most még nincs latyak, de holnapra szerintem lesz...) Majd együtt égetjük a pofánkat... Vigyázz magadra a hosszú úton! üdv: kripic
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #387 Dátum: 2007. December 14. - 14:38:22 » |
|
Hát már megint egy húron pendülünk , pedig én közelebbről megyek... Szerintem nyugodtan kihagyhatod a mosást, semmi értelme (itt Pesten most még nincs latyak, de holnapra szerintem lesz...) Majd együtt égetjük a pofánkat... Vigyázz magadra a hosszú úton! üdv: kripic Hárman. én sem mosom le. Nincs értelme. Tiszta kosz lesz holnpra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #388 Dátum: 2007. December 14. - 14:49:12 » |
|
Hát már megint egy húron pendülünk , pedig én közelebbről megyek... Szerintem nyugodtan kihagyhatod a mosást, semmi értelme (itt Pesten most még nincs latyak, de holnapra szerintem lesz...) Majd együtt égetjük a pofánkat... Vigyázz magadra a hosszú úton! üdv: kripic Hárman. én sem mosom le. Nincs értelme. Tiszta kosz lesz holnpra. Enyém már most mocskos, le se mosom, minek? Pesten még száraz az idő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|