WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #195 Dátum: 2007. November 11. - 09:22:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #196 Dátum: 2007. November 11. - 11:05:01 » |
|
Ezek szerint nem kell külön sort foglalni a "sok" Lacettinek.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #197 Dátum: 2007. November 12. - 21:19:00 » |
|
Ezek szerint nem kell külön sort foglalni a "sok" Lacettinek. Tehát " csak" 3 Lacetti képviseli a klub-ot? Senki többet, 3.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #198 Dátum: 2007. November 12. - 21:26:54 » |
|
Ezek szerint nem kell külön sort foglalni a "sok" Lacettinek. Tehát " csak" 3 Lacetti képviseli a klub-ot? Senki többet, 3. Én jelentkeznék, mint HB, de messze vagytok. Majd nagy talira megyek.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #199 Dátum: 2007. November 12. - 21:30:08 » |
|
Ezek szerint nem kell külön sort foglalni a "sok" Lacettinek. Tehát " csak" 3 Lacetti képviseli a klub-ot? Senki többet, 3. Én jelentkeznék, mint HB, de messze vagytok. Majd nagy talira megyek. Pontosan így vagyok ezzel én is. Jó buli lenne, ha pesti lennék, rá is érnék a szombatok 90%-ában. De sajnos 180 km-ről nehezen megoldható egy órás terefere. Sajnálom!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #200 Dátum: 2007. November 12. - 21:34:18 » |
|
Ezek szerint nem kell külön sort foglalni a "sok" Lacettinek. Tehát " csak" 3 Lacetti képviseli a klub-ot? Senki többet, 3. Én jelentkeznék, mint HB, de messze vagytok. Majd nagy talira megyek. Pontosan így vagyok ezzel én is. Jó buli lenne, ha pesti lennék, rá is érnék a szombatok 90%-ában. De sajnos 180 km-ről nehezen megoldható egy órás terefere. Sajnálom! Ilyen messziről MINDENKI kap felmentést. De mindenki ilyen messze lakik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #201 Dátum: 2007. November 12. - 22:43:45 » |
|
Én itt lakok,Te lax messze...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #202 Dátum: 2007. November 13. - 07:19:32 » |
|
Én itt lakok,Te lax messze... Jó akkor a találkozó helyszínétől messze... Vagy inkább a tali lesz messzire szervezve...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #203 Dátum: 2007. November 13. - 09:00:06 » |
|
Szerintem többen is vannak a fővárosból és környékéről, csak félnek, mint én az alső talitől! De túléltem!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #204 Dátum: 2007. November 13. - 13:34:38 » |
|
Szerintem többen is vannak a fővárosból és környékéről, csak félnek, mint én az alső talitől! De túléltem! Én is csak kettőn voltam. Az első is jó volt, bár többen voltunk. Mindig van téma, kis szerelés, duma-duma. Ez erröl szól.Ha valaki eljön a talira, utána többet fog irni a fórumba is az "ismerösök"-nek. Eső ne essen, a többi nem számít. Várunk mindenkit autóstul, akár családostul is!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #205 Dátum: 2007. November 13. - 13:47:36 » |
|
A bordó, és a sötétkék ott lesz az SW-k közűl, lesz-e Weres is? Jól mondtam Szomszéd? /privi megy hamar!/. Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #206 Dátum: 2007. November 13. - 13:49:22 » |
|
A bordó, és a sötétkék ott lesz az SW-k közűl, lesz-e Weres is? Jól mondtam Szomszéd? /privi megy hamar!/. Üdv: LadiGidy
Én megyek,ha csak 1 mód van rá. Én pesztrálom az ebet, Ő is jön...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #207 Dátum: 2007. November 13. - 14:26:41 » |
|
Ilyesmi fazon:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sznuni
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #208 Dátum: 2007. November 14. - 09:38:59 » |
|
Sziasztok! A hétvégi minitalira remélem jöttök? Üdv: sznuni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sznuni
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #209 Dátum: 2007. November 14. - 09:43:26 » |
|
Sziasztok! Idén is megtartjuk az évadzáró bulinkat Vácon a Chevrolet ****vízben Időpont:2007.12.15 10.00 órai kezdettel Helyszín: Vác, 2.sz. Főút Chevrolet szervíz Találkozó előtte a szokott helyen: M3 kivezető a Shell benzinkút mögötti McDonalds parkolóban 9.00-9.30 között Programok: -Kötetlen beszélgetés -Kaja Kornél mester jóvoltából -Gyermekenek egy kis mikulás csomag -És a megjelent tagoknak és embereknek egy kis ajándék Várunk minden Daewoo-Chevrolet tulajdonost sok szeretettel. Üdvözlettel: Kápolnási Tamás Klubelnök. És bocsi a bepofátlankodásért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|