peti74
|
|
« Hozzászólás #1260 Dátum: 2008. Március 31. - 19:50:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #1261 Dátum: 2008. Március 31. - 19:57:20 » |
|
Ma sikerült Giovannival egy minitalit összedobnunk Szombathelyen, Nagyon örülök, hogy sikerült a földivel személyesen is megismerkedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1262 Dátum: 2008. Március 31. - 20:03:29 » |
|
Ma sikerült Giovannival egy minitalit összedobnunk Szombathelyen, Nagyon örülök, hogy sikerült a földivel személyesen is megismerkedni. Jó volt látni, hogy nem csak én vagyok erre felé egyedűl Lacetti fun
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #1263 Dátum: 2008. Március 31. - 20:10:17 » |
|
Ma sikerült Giovannival egy minitalit összedobnunk Szombathelyen, Nagyon örülök, hogy sikerült a földivel személyesen is megismerkedni. Jó volt látni, hogy nem csak én vagyok erre felé egyedűl Lacetti fun + jól megbeszéltük a hülyeségeinket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1264 Dátum: 2008. április 01. - 17:39:26 » |
|
Ma sikerült Giovannival egy minitalit összedobnunk Szombathelyen, Nagyon örülök, hogy sikerült a földivel személyesen is megismerkedni. Jó volt látni, hogy nem csak én vagyok erre felé egyedűl Lacetti fun + jól megbeszéltük a hülyeségeinket Meg az autóinkét is
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1265 Dátum: 2008. április 01. - 19:46:13 » |
|
Ne felejtsétek: szombaton a Lurdynál 1300-kor Chevy Daewoo találkozó, ahová várnak minket is! A parkolóba, ha jól emlékszem!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1266 Dátum: 2008. április 01. - 19:56:26 » |
|
Ma sikerült Giovannival egy minitalit összedobnunk Szombathelyen, Nagyon örülök, hogy sikerült a földivel személyesen is megismerkedni. Jó volt látni, hogy nem csak én vagyok erre felé egyedűl Lacetti fun + jól megbeszéltük a hülyeségeinket Meg az autóinkét is Meg a többiekét is akik nem voltak ott.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Fer962
|
|
« Hozzászólás #1267 Dátum: 2008. április 01. - 20:36:41 » |
|
Ma sikerült Giovannival egy minitalit összedobnunk Szombathelyen, Nagyon örülök, hogy sikerült a földivel személyesen is megismerkedni. Jó volt látni, hogy nem csak én vagyok erre felé egyedűl Lacetti fun + jól megbeszéltük a hülyeségeinket Meg az autóinkét is Meg a többiekét is akik nem voltak ott. Miért rajtunk kívül van itt hülye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1268 Dátum: 2008. április 02. - 07:40:04 » |
|
Ne felejtsétek: szombaton a Lurdynál 1300-kor Chevy Daewoo találkozó, ahová várnak minket is! A parkolóba, ha jól emlékszem!
14 órát akartál írni, nem?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1269 Dátum: 2008. április 02. - 15:27:47 » |
|
14 kor megyek Vigyorog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1270 Dátum: 2008. április 04. - 07:56:14 » |
|
14 órát akartál írni, nem? De. Akkor viszont mi az, amit szombaton 1 órára irányoztam elő?!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1271 Dátum: 2008. április 04. - 12:26:17 » |
|
14 órát akartál írni, nem? De. Akkor viszont mi az, amit szombaton 1 órára irányoztam elő?!!!!! Hát egysterű, akkor kell indulnod, hogy odaérj! Szóval teszed tiszteleted? Reméljük!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1272 Dátum: 2008. április 04. - 14:08:55 » |
|
14 órát akartál írni, nem? De. Akkor viszont mi az, amit szombaton 1 órára irányoztam elő?!!!!! Hát egysterű, akkor kell indulnod, hogy odaérj! Szóval teszed tiszteleted? Reméljük! Hát már ideje lenne kezet ráznom morgóSW tulajbával!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1273 Dátum: 2008. április 04. - 18:47:21 » |
|
14 órát akartál írni, nem? De. Akkor viszont mi az, amit szombaton 1 órára irányoztam elő?!!!!! Megnézni a bahreini időmérőt!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1274 Dátum: 2008. április 05. - 11:03:38 » |
|
Weres Úr! Kripic Úr! Ha ma mentek a talira, akkor kéretik Meatloaf úrnak átadni 1-1 db tablettát, illetve a klingerit lapot. Mert sem LadLac, sem én nem tudunk menni sajnos ma. esetleg, Kripichez is kerülhetnének a dolgok, ha Meatloaf nem érne oda, és akkor őt megtámadjuk a druszámnál a gyógyszergyárban. Este itt leszek újra a fórumon, remélem jó hírt fogok kapni! Előre is köszi! Ma egyébként LadLac mindenessel volt már minitalink, vásárlással, és szállítással, de erről majd ad képes beszámolót, hogy mi mindent be lehet pakolni a Lacetti SW-be. Amúgy mindenkit üdvözlök a talin a magam, és persze LadLac nevében is, adjátok tovább!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|