Lacetti klub fórum
2024. December 12. - 13:42:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 86   Le

Szerző Téma: Találkozók szervezése, bonyolítása  (Megtekintve 207418 alkalommal)
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1185 Dátum: 2008. Március 25. - 20:48:42 »

O.K. A csöngetést melóhelyed kapujára értettem! Este 7 után nem szoktam zavarogni.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #1186 Dátum: 2008. Március 25. - 20:50:22 »

O.K. A csöngetést melóhelyed kapujára értettem! Este 7 után nem szoktam zavarogni.

Ja! Persze! Ott csöngethetsz még éjfélkor is!  Kacsint
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1187 Dátum: 2008. Március 25. - 20:50:46 »

MNT! ladlac! Gidy! Péntek?! mikor? Hol?
  Cap! LadLac! MNT! Pénteken 13 órától gyertek hozzánk! Minitali cappuccinoval, kis autós bütyköléssel, alkatrészátadással, stb. Kire, mikorra számíthatok? Cimem, elérhetőségem úgyis tudjátok. Esetleg mások? Athee? Kripic? Meatloaf? Rebelpeak? Akkor már nem is minitali lenne! Vigyorog A lényeg, hogy szeretettel várlak titeket! Várom a válaszokat itt, vagy priviben! Vigyorog Pénteken végre újra együtt a csapat! Vigyorog

Köszönöm a meghívást, de sajnos meló van.
MELEG KIFLI!!!

Ha szombaton lenne, akkor kapnátok meleg kiflit! de tudod mit! Gyertek le este 7 után! Akkor már tiszta a levegő. Akkor forrót kaptok!
  Összefogunk péntek este, és megyünk kiflizni? Én benne lennék, ha van rá még más is! LadLac? Megyünk? Hazakisérjük a Kapitányt! Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1188 Dátum: 2008. Március 25. - 20:51:04 »

Szóval, hogy érthető legyek: Pénteken a Bosnyák térről az utolsó kanyarom indulási ideje 11:08, de van olyan is, hogy kieső kocsi miatt előbb kell mennem néhány perccel. Szóval, ha 11 elött már ott vártok, akkor nem veszek el a számotokra. Megyünk az Etele térre, majd vissza a Bosira, és ott végzek, és megyünk együtt hozzánk a minitalira (maxira?) és jön a cappuccinozás, meg majd a többi dolog. Így érthető? Rendben? De azért majd tudnom kell, hogy kiket lessek a Bosin, tehát azt is jelezzétek! LadLac már profi, őt bízom meg kalaúznak! Vigyorog Jó tanulságos út lesz, garantálom, iletve az autóstársadalom teszi ezt.
[/quote]
Jó, de a vasat hol a retekben hagyjam? Mert arrafelé sem az a hüjdehajde ide parkolj, itt van hely városrész! Meg féltem is...
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1189 Dátum: 2008. Március 25. - 20:52:06 »

Cap! LadLac! MNT! Pénteken 13 órától gyertek hozzánk! Minitali cappuccinoval, kis autós bütyköléssel, alkatrészátadással, stb. Kire, mikorra számíthatok? Cimem, elérhetőségem úgyis tudjátok. Esetleg mások? Athee? Kripic? Meatloaf? Rebelpeak? Akkor már nem is minitali lenne! Vigyorog A lényeg, hogy szeretettel várlak titeket! Várom a válaszokat itt, vagy priviben! Vigyorog Pénteken végre újra együtt a csapat! Vigyorog
Az jó, mert momentán egy darabig a haza Kőbányán van.

Köszönöm a meghívást, de sajnos meló van.
MELEG KIFLI!!!

Ha szombaton lenne, akkor kapnátok meleg kiflit! de tudod mit! Gyertek le este 7 után! Akkor már tiszta a levegő. Akkor forrót kaptok!
  Összefogunk péntek este, és megyünk kiflizni? Én benne lennék, ha van rá még más is! LadLac? Megyünk? Hazakisérjük a Kapitányt! Vigyorog
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1190 Dátum: 2008. Március 25. - 20:55:07 »

Szóval, hogy érthető legyek: Pénteken a Bosnyák térről az utolsó kanyarom indulási ideje 11:08, de van olyan is, hogy kieső kocsi miatt előbb kell mennem néhány perccel. Szóval, ha 11 elött már ott vártok, akkor nem veszek el a számotokra. Megyünk az Etele térre, majd vissza a Bosira, és ott végzek, és megyünk együtt hozzánk a minitalira (maxira?) és jön a cappuccinozás, meg majd a többi dolog. Így érthető? Rendben? De azért majd tudnom kell, hogy kiket lessek a Bosin, tehát azt is jelezzétek! LadLac már profi, őt bízom meg kalaúznak! Vigyorog Jó tanulságos út lesz, garantálom, iletve az autóstársadalom teszi ezt.
Jó, de a vasat hol a retekben hagyjam? Mert arrafelé sem az a hüjdehajde ide parkolj, itt van hely városrész! Meg féltem is...
[/quote]  Cap! A Bosin délben biztonságban van, LadLac mester segít ebben. Utána hozzánk jövünk, és itt sincs vész a trolik miatt mindig szem elött vannak, de elvihetjük a garázsom udvarába is, ahol kamerákkal is védik a környéket. Nem lesz gond, hidd el! Így már minden oké? He Remélem! Vigyorog
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1191 Dátum: 2008. Március 25. - 20:58:19 »

Oké, csak a kör erejéig aggódtam Akkor pénteken befeccölök esetleg 270 huf-ot. Vagy kettő jegyet köll vennem? És hogyan fogunk 3-an beférni a fülkébe?
Meg mi lesz a "Vezetővel menet közben beszélgetni tilos!" felírattal?
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1192 Dátum: 2008. Március 25. - 21:02:54 »

Oké, csak a kör erejéig aggódtam Akkor pénteken befeccölök esetleg 270 huf-ot. Vagy kettő jegyet köll vennem? És hogyan fogunk 3-an beférni a fülkébe?
Meg mi lesz a "Vezetővel menet közben beszélgetni tilos!" felírattal?
  Megoldunk mindent! Akkor várlak már ott titeket! Most pedig át kell adnom a gépet a főnökömnek, a válaszokat persze majd úgyis elolvasom még ma, vagy holnap ! Vigyorog
Naplózva

ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1193 Dátum: 2008. Március 25. - 21:09:13 »

Ki mennyire saccolja a benzin árát pl a 95-ét juniusig??  Én 330-340huf/l
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1194 Dátum: 2008. Március 25. - 21:15:11 »

Zotya! Benzinárat a megfelelő helyen!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1195 Dátum: 2008. Március 25. - 21:17:28 »

Rendben.
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1196 Dátum: 2008. Március 25. - 21:47:54 »

Szép jó estét mindenkinek!A pénteki tali ok de sajna én csak 5 után szabadulok! De utána bene vagyok minden jóban.Lehet kifli meg somlói meg miegyéb.Zárszerelésre készüljek?
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
ZOTYA1983
Vén róka

« Hozzászólás #1197 Dátum: 2008. Március 25. - 22:45:35 »

Szép jó estét mindenkinek!A pénteki tali ok de sajna én csak 5 után szabadulok! De utána bene vagyok minden jóban.Lehet kifli meg somlói meg miegyéb.Zárszerelésre készüljek?
Hol is lessz ez a tali?
Naplózva
mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #1198 Dátum: 2008. Március 25. - 23:40:10 »

Hol is lessz ez a tali?
Budapest.De azért jöhetsz!!
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1199 Dátum: 2008. Március 26. - 06:47:10 »

Cap! LadLac! MNT! Pénteken 13 órától gyertek hozzánk! Minitali cappuccinoval, kis autós bütyköléssel, alkatrészátadással, stb. Kire, mikorra számíthatok? Cimem, elérhetőségem úgyis tudjátok. Esetleg mások? Athee? Kripic? Meatloaf? Rebelpeak? Mások? Akkor már nem is minitali lenne! Vigyorog A lényeg, hogy szeretettel várlak titeket! Várom a válaszokat itt, vagy priviben! Vigyorog Pénteken végre újra együtt a csapat! Vigyorog
Én nem is mehetek? 
A másokba nem tartozom bele, én a lányokat szeretem. Vigyorog
Naplózva

LPG
Oldalak: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 86   Fel

Ugrás: