Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1155 Dátum: 2008. Március 22. - 21:37:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1156 Dátum: 2008. Március 23. - 00:04:25 » |
|
Most így látva, talán nem baj, hogy nyári gumikkal nem idultunk el a talira!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1157 Dátum: 2008. Március 23. - 08:10:56 » |
|
Nem is mentem ki az utcára,mivel nyári tappancsal kaptam a vasat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #1158 Dátum: 2008. Március 23. - 09:14:31 » |
|
Nem is mentem ki az utcára,mivel nyári tappancsal kaptam a vasat Nekem karácson előtti héten is nyári gumikkal akarták átdani az autót. Mikor azt mondtam, hogy ha nem kapok hozzá télit nem kell az autó, 10 perc mulva már hívott a főnök, hogy mehetek nyugottan lesz rajt téligumi. Ezen múlt volna ha nem leszek cartárs. Minden kereskedésben orba-szájba ajándék téligumi akciók, ezek meg nyári gumi vidd csak örülj, hogy kaptál hitelt Ja és naygon ócska Hankook gumival. Nyolchónap 4950 Km és már csak 5 mm van a gumiból. Szőrnyű. A pözsómon 3év 39000Km után volt még ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1159 Dátum: 2008. Március 23. - 09:40:45 » |
|
Nem is mentem ki az utcára,mivel nyári tappancsal kaptam a vasat Nekem karácson előtti héten is nyári gumikkal akarták átdani az autót. Mikor azt mondtam, hogy ha nem kapok hozzá télit nem kell az autó, 10 perc mulva már hívott a főnök, hogy mehetek nyugottan lesz rajt téligumi. Ezen múlt volna ha nem leszek cartárs. Minden kereskedésben orba-szájba ajándék téligumi akciók, ezek meg nyári gumi vidd csak örülj, hogy kaptál hitelt Ja és naygon ócska Hankook gumival. Nyolchónap 4950 Km és már csak 5 mm van a gumiból. Szőrnyű. A pözsómon 3év 39000Km után volt még ennyi. Nekem is az van majd meglátjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1160 Dátum: 2008. Március 23. - 09:53:22 » |
|
Nem is mentem ki az utcára,mivel nyári tappancsal kaptam a vasat Nekem karácson előtti héten is nyári gumikkal akarták átdani az autót. Mikor azt mondtam, hogy ha nem kapok hozzá télit nem kell az autó, 10 perc mulva már hívott a főnök, hogy mehetek nyugottan lesz rajt téligumi. Ezen múlt volna ha nem leszek cartárs. Minden kereskedésben orba-szájba ajándék téligumi akciók, ezek meg nyári gumi vidd csak örülj, hogy kaptál hitelt Ja és naygon ócska Hankook gumival. Nyolchónap 4950 Km és már csak 5 mm van a gumiból. Szőrnyű. A pözsómon 3év 39000Km után volt még ennyi. Nekem is az van majd meglátjuk. Legyetek szívesek a helyén tárgyalni ezt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1161 Dátum: 2008. Március 23. - 15:12:09 » |
|
Megérkeztem a Mátra-túráról! Nem volt vészes, csak az eső átment hóba. Aztán mikor kezdtünk pánikba esni, kisütött a nap. Nem volt semmi gond, kár, hogy mindenki megijedt az időtől.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1162 Dátum: 2008. Március 23. - 15:33:40 » |
|
Megérkeztem a Mátra-túráról! Nem volt vészes, csak az eső átment hóba. Aztán mikor kezdtünk pánikba esni, kisütött a nap. Nem volt semmi gond, kár, hogy mindenki megijedt az időtől.
Gyáva nyulak vagyunk tudom, de majd 1-2 fényképpel kárpótolhatsz minket!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1163 Dátum: 2008. Március 23. - 22:30:52 » |
|
Mennyien voltatok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1164 Dátum: 2008. Március 24. - 21:10:43 » |
|
Esetleg valaki bővebben a mátrai taliról?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1165 Dátum: 2008. Március 24. - 21:46:51 » |
|
Hát ezek szerint fárasztó lehetett De 1-2 képet majd kérünk a vasakról meg rólatok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1166 Dátum: 2008. Március 24. - 21:53:06 » |
|
Hát ezek szerint fárasztó lehetett De 1-2 képet majd kérünk a vasakról meg rólatok Kár, hogy nem tudtam elmenni! Biztos tuti lehetett!Szánkózás a Mátrában a legjobb amit csak elképzelni lehet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1167 Dátum: 2008. Március 25. - 08:22:47 » |
|
Mennyien voltatok? 5 autónyi klubtag volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1168 Dátum: 2008. Március 25. - 08:25:06 » |
|
Sznuni írt beszámolót a chevyklubbon. Szerintem jópofa iromány, olvassátok el. Ha nem megy, átmásolom ide szivesen. Fotókat a haver csinált, majd elkérem tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1169 Dátum: 2008. Március 25. - 08:41:00 » |
|
Sznuni írt beszámolót a chevyklubbon. Szerintem jópofa iromány, olvassátok el. Ha nem megy, átmásolom ide szivesen. Fotókat a haver csinált, majd elkérem tőle. Weres Úr! Átmásolást kérünk! Ha megy, akkor a fotókat is! Köszönjük előre is!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|