meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1110 Dátum: 2008. Március 12. - 18:04:08 » |
|
Tessék elolvasni : szabályzat 2.4.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1111 Dátum: 2008. Március 12. - 18:06:45 » |
|
Ok lezártuk.Pedig nem vagyok bevándorló!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1112 Dátum: 2008. Március 12. - 18:08:22 » |
|
Ok lezártuk.Pedig nem vagyok bevándorló! De mi ebben a Trágár az autósban keményebbek voltunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1113 Dátum: 2008. Március 12. - 18:10:13 » |
|
Ok lezártuk.Pedig nem vagyok bevándorló! De mi ebben a Trágár az autósban keményebbek voltunk A faji megkülönböztetés gondolom, de majd egyszer elolvasom azt a szabályzatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1114 Dátum: 2008. Március 12. - 18:28:42 » |
|
Ok lezártuk.Pedig nem vagyok bevándorló! De mi ebben a Trágár az autósban keményebbek voltunk A faji megkülönböztetés gondolom, de majd egyszer elolvasom azt a szabályzatot. Elvileg azzal kellett volna kezdeni! Hát ezért írtuk mi?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1115 Dátum: 2008. Március 12. - 18:31:43 » |
|
Ok lezártuk.Pedig nem vagyok bevándorló! De mi ebben a Trágár az autósban keményebbek voltunk A faji megkülönböztetés gondolom, de majd egyszer elolvasom azt a szabályzatot. Elvileg azzal kellett volna kezdeni! Hát ezért írtuk mi? Feledékenyek vagyunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #1116 Dátum: 2008. Március 12. - 20:18:36 » |
|
villám u lehetne egy mikró tali
Az jó lenne,de lehetne a Balcsin 2 napos tali talán sátor helyet tudok szerezni és biztosan néznék a sok szép lacsit is az emberek Balatoni taliban benne vagyok!! Ha valaki több napot töltene el a Balcsin (Siófok) van szoba méltányos áron!max.12 fő Zimmer Feri
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1117 Dátum: 2008. Március 12. - 20:46:45 » |
|
Az jó lenne,de lehetne a Balcsin 2 napos tali talán sátor helyet tudok szerezni és biztosan néznék a sok szép lacsit is az emberek Balatoni taliban benne vagyok!! Ha valaki több napot töltene el a Balcsin (Siófok) van szoba méltányos áron!max.12 fő Zimmer Feri Én benne vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1118 Dátum: 2008. Március 12. - 21:38:03 » |
|
Az jó lenne,de lehetne a Balcsin 2 napos tali talán sátor helyet tudok szerezni és biztosan néznék a sok szép lacsit is az emberek Balatoni taliban benne vagyok!! Ha valaki több napot töltene el a Balcsin (Siófok) van szoba méltányos áron!max.12 fő Zimmer Feri Átugrok a mahartal, úgy jó?Szoktam feléd integetni de semmi válasz!Néha villog ott valami úgy 1-2 másodpercenként de más semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1119 Dátum: 2008. Március 12. - 22:05:19 » |
|
Át is uszhatnátok egymáshoz! Jó még hideg a víz, de nemsokára jó lesz, és nem kell tankolni sem! Vitorlás? Ha van valakinek, szóljon! Mennék!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1120 Dátum: 2008. Március 12. - 22:08:14 » |
|
Át is uszhatnátok egymáshoz! Jó még hideg a víz, de nemsokára jó lesz, és nem kell tankolni sem! Vitorlás? Ha van valakinek, szóljon! Mennék! Hát az átúszást nem vállalom.Vagy 4 éve nem fürödtem a Balatonban.Én nyáron nem szeretem annyira.Túl sok az ember.BRRRRRRRRR
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1121 Dátum: 2008. Március 13. - 08:07:43 » |
|
Szóval találkozó.Kivel fogok találkozni a mátrai túrán?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1122 Dátum: 2008. Március 13. - 13:56:46 » |
|
Sznuniékkal, a borokkal, és a mátrai jetivel! De hazafelé beugorhatsz hozzánk, mert én itthon leszek addigra a melóból. Szólj, ha látni akarsz!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1123 Dátum: 2008. Március 13. - 13:59:18 » |
|
Ma minitali a Főszerelő, főbeszerző ezredessel volt. De jobb, ha majd ő ecseteli, hogy mi volt a lényeg. Mitfárer volt, most csak ennyít.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1124 Dátum: 2008. Március 13. - 14:20:54 » |
|
Elvileg velem, ha Bubi épp nem akkor szül.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|