meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1095 Dátum: 2008. Március 11. - 20:06:03 » |
|
villám u lehetne egy mikró tali
Benyó sarok
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1096 Dátum: 2008. Március 11. - 20:07:12 » |
|
Az jó lenne,de lehetne a Balcsin 2 napos tali talán sátor helyet tudok szerezni és biztosan néznék a sok szép lacsit is az emberek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1097 Dátum: 2008. Március 11. - 21:41:41 » |
|
Az jó lenne,de lehetne a Balcsin 2 napos tali talán sátor helyet tudok szerezni és biztosan néznék a sok szép lacsit is az emberek Kérdezted a mátrai talit:72. lap 1074. hozzászólás
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1098 Dátum: 2008. Március 12. - 13:30:22 » |
|
Haho! Ma mikrótalim volt. A Vas utcánál volt nagy fennakadás, oda- vissza 1-1 sáv volt járható, mert egy baromarcú lánctalpasnak vezetője oldalt akart (?) lejönni a trélerről. Tűzoltóság darukkal, rendőrök, stb. Megy elöttem egy gyönyörű fekete SW, hátán matrica: Lacettiklub felirattal. A kocsit és vezetőjét én rögtön felismertem, később ő is engem. Szóval beengedett, majd én viszonoztam udvariasságát, és így történt a mikrótali. Ha nem találtátok még ki, hogy ki volt az Sw-vel, akkor súgok: Luzso cartárs araszolt vele. A busszal meg..., hát szabad a gazda! Sajnos beszélni nem volt módunk, de üdvözöltük egymást!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1099 Dátum: 2008. Március 12. - 14:52:43 » |
|
Haho! Ma mikrótalim volt. A Vas utcánál volt nagy fennakadás, oda- vissza 1-1 sáv volt járható, mert egy baromarcú lánctalpasnak vezetője oldalt akart (?) lejönni a trélerről. Tűzoltóság darukkal, rendőrök, stb. Megy elöttem egy gyönyörű fekete SW, hátán matrica: Lacettiklub felirattal. A kocsit és vezetőjét én rögtön felismertem, később ő is engem. Szóval beengedett, majd én viszonoztam udvariasságát, és így történt a mikrótali. Ha nem találtátok még ki, hogy ki volt az Sw-vel, akkor súgok: Luzso cartárs araszolt vele. A busszal meg..., hát szabad a gazda! Sajnos beszélni nem volt módunk, de üdvözöltük egymást! Én már csak azt várom, hogy nálunk mikor fékez ez a busz.Kicsődítem a falut megígérem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1100 Dátum: 2008. Március 12. - 17:29:33 » |
|
Urak mindenki kihagyja a mátrai talit?Hát akkor én minek menjek oda?Van jelentkező?Gyertek már el. Már úgy bele éltem magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1101 Dátum: 2008. Március 12. - 17:34:43 » |
|
Urak mindenki kihagyja a mátrai talit?Hát akkor én minek menjek oda?Van jelentkező?Gyertek már el. Már úgy bele éltem magam.
Nekem csak az időponttal van gondom,mert ügyebár húsvét ,megszokott programok.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1102 Dátum: 2008. Március 12. - 17:38:26 » |
|
Nekem csak az időponttal van gondom,mert ügyebár húsvét ,megszokott programok. Húsvéti családi kirándulás.Én is viszem a pereputtyot.Csak lesz valami programlehetőség a gyerekeknak is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1103 Dátum: 2008. Március 12. - 17:40:43 » |
|
Nekem csak az időponttal van gondom,mert ügyebár húsvét ,megszokott programok. Húsvéti családi kirándulás.Én is viszem a pereputtyot.Csak lesz valami programlehetőség a gyerekeknak is. Én mennék de sajna családi látogatás lessz /ill az is öröm/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1104 Dátum: 2008. Március 12. - 17:42:32 » |
|
Nekem csak az időponttal van gondom,mert ügyebár húsvét ,megszokott programok. Húsvéti családi kirándulás.Én is viszem a pereputtyot.Csak lesz valami programlehetőség a gyerekeknak is. Én mennék de sajna családi látogatás lessz /ill az is öröm/ Pedig benned nagyon bíztam!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1105 Dátum: 2008. Március 12. - 17:49:00 » |
|
Nekem csak az időponttal van gondom,mert ügyebár húsvét ,megszokott programok. Húsvéti családi kirándulás.Én is viszem a pereputtyot.Csak lesz valami programlehetőség a gyerekeknak is. Én mennék de sajna családi látogatás lessz /ill az is öröm/ Pedig benned nagyon bíztam!!!! Elnézést hogy csalódást kellet okoznom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1106 Dátum: 2008. Március 12. - 17:54:24 » |
|
Nekem csak az időponttal van gondom,mert ügyebár húsvét ,megszokott programok. Húsvéti családi kirándulás.Én is viszem a pereputtyot.Csak lesz valami programlehetőség a gyerekeknak is. Én mennék de sajna családi látogatás lessz /ill az is öröm/ Pedig benned nagyon bíztam!!!! Elnézést hogy csalódást kellet okoznom Most az egyszer megbocsájtom, de nincs több dobásod azt tudod!!?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1107 Dátum: 2008. Március 12. - 17:59:04 » |
|
Nekem csak az időponttal van gondom,mert ügyebár húsvét ,megszokott programok. Húsvéti családi kirándulás.Én is viszem a pereputtyot.Csak lesz valami programlehetőség a gyerekeknak is. Én mennék de sajna családi látogatás lessz /ill az is öröm/ Pedig benned nagyon bíztam!!!! Elnézést hogy csalódást kellet okoznom Most az egyszer megbocsájtom, de nincs több dobásod azt tudod!!? 3.a magyar igazság +1 ráadás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1108 Dátum: 2008. Március 12. - 18:00:02 » |
|
Nekem csak az időponttal van gondom,mert ügyebár húsvét ,megszokott programok. Húsvéti családi kirándulás.Én is viszem a pereputtyot.Csak lesz valami programlehetőség a gyerekeknak is. Én mennék de sajna családi látogatás lessz /ill az is öröm/ Pedig benned nagyon bíztam!!!! Elnézést hogy csalódást kellet okoznom Most az egyszer megbocsájtom, de nincs több dobásod azt tudod!!? 3.a magyar igazság +1 ráadás Mi van ha én nem magyar származású vagyok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #1109 Dátum: 2008. Március 12. - 18:01:34 » |
|
Nekem csak az időponttal van gondom,mert ügyebár húsvét ,megszokott programok. Húsvéti családi kirándulás.Én is viszem a pereputtyot.Csak lesz valami programlehetőség a gyerekeknak is. Én mennék de sajna családi látogatás lessz /ill az is öröm/ Pedig benned nagyon bíztam!!!! Elnézést hogy csalódást kellet okoznom Most az egyszer megbocsájtom, de nincs több dobásod azt tudod!!? 3.a magyar igazság +1 ráadás Mi van ha én nem magyar származású vagyok? Bevándorló
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|