ladlac
|
|
« Hozzászólás #1035 Dátum: 2008. Március 08. - 21:19:35 » |
|
Én is szívesen látnám az Ezredes Urat egy kis kötözésre.Én holnap 2 dudát szándékozok feltenni és bizony mindig jól jön a segítség. Mit kell kötözni? Duda ügyben érdekelne: milyet vettél? Kép? ezeket próbáltad már, bevált? Én is szándékozom cserélnimajd a gyárit, röhelyes hangja van. S, mivel ki van relézve, cserélni meg nem nagy cucc.... /bal első ködlámpa mellett, aknáról, vagy emelőről 5 perc./ Beváltak az előzőn is rajt voltak.Nem tudom milyen típus.Ha jól emlékszem 6000 volt a kettő relével, csavarokkal kompletten.Holnap esetleg lefényképezem és este felrakom, és megkérdezem a forrást most mennyibe kerül! ok. köszi. ezek szerint dupla szólamú duda... /az yoo/ Ja és nincs aknám, sem emelőm és jobb elől van a dudám! bibibi, nekem bal elöl. Láttam a 7en a szervizben... Akkor csak az alámászás maradt...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1036 Dátum: 2008. Március 08. - 21:23:04 » |
|
Én is szívesen látnám az Ezredes Urat egy kis kötözésre.Én holnap 2 dudát szándékozok feltenni és bizony mindig jól jön a segítség. Mit kell kötözni? Duda ügyben érdekelne: milyet vettél? Kép? ezeket próbáltad már, bevált? Én is szándékozom cserélnimajd a gyárit, röhelyes hangja van. S, mivel ki van relézve, cserélni meg nem nagy cucc.... /bal első ködlámpa mellett, aknáról, vagy emelőről 5 perc./ Beváltak az előzőn is rajt voltak.Nem tudom milyen típus.Ha jól emlékszem 6000 volt a kettő relével, csavarokkal kompletten.Holnap esetleg lefényképezem és este felrakom, és megkérdezem a forrást most mennyibe kerül! ok. köszi. ezek szerint dupla szólamú duda... /az yoo/ Ja és nincs aknám, sem emelőm és jobb elől van a dudám! bibibi, nekem bal elöl. Láttam a 7en a szervizben... Akkor csak az alámászás maradt... Lámpa ki.Madzagot bemutatom TótDani-nak.kihúz, riasztóval megházasít, felcsavaroz,lámpa vissza aztán ennyi.(legalább is szóban)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1037 Dátum: 2008. Március 08. - 21:39:16 » |
|
Én is szívesen látnám az Ezredes Urat egy kis kötözésre.Én holnap 2 dudát szándékozok feltenni és bizony mindig jól jön a segítség. Mit kell kötözni? Duda ügyben érdekelne: milyet vettél? Kép? ezeket próbáltad már, bevált? Én is szándékozom cserélnimajd a gyárit, röhelyes hangja van. S, mivel ki van relézve, cserélni meg nem nagy cucc.... /bal első ködlámpa mellett, aknáról, vagy emelőről 5 perc./ Beváltak az előzőn is rajt voltak.Nem tudom milyen típus.Ha jól emlékszem 6000 volt a kettő relével, csavarokkal kompletten.Holnap esetleg lefényképezem és este felrakom, és megkérdezem a forrást most mennyibe kerül! ok. köszi. ezek szerint dupla szólamú duda... /az yoo/ Ja és nincs aknám, sem emelőm és jobb elől van a dudám! bibibi, nekem bal elöl. Láttam a 7en a szervizben... Akkor csak az alámászás maradt... Nem tudom ez segít e, de HB-n ha lekapom a hűtőrácsot, és kikapom a lámpát, akkor kényelmesen hozzáférni. SW-t nem ismerem
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1038 Dátum: 2008. Március 08. - 21:47:11 » |
|
Nekem jobb alul van elég sz*r helyen, de nem ez a legnagyobb gond.Az eredetit rá akarom kötni a riasztó szirénájára.Ehhez relézni kell.Úgyhogy madzag-madzag hátán lesz.Remélem holnap nem szándékozik senki összetörni magát és lesz rá időm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1039 Dátum: 2008. Március 08. - 21:49:07 » |
|
Uraim! Mindent a maga helyén!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1040 Dátum: 2008. Március 08. - 22:20:12 » |
|
Nekem jobb alul van elég sz*r helyen, de nem ez a legnagyobb gond.Az eredetit rá akarom kötni a riasztó szirénájára.Ehhez relézni kell.Úgyhogy madzag-madzag hátán lesz.Remélem holnap nem szándékozik senki összetörni magát és lesz rá időm.
Nekem dupla kürt van rákötve relé nélkül, idestova 1,5 éve...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1041 Dátum: 2008. Március 08. - 22:22:37 » |
|
Nekem dupla kürt van rákötve relé nélkül, idestova 1,5 éve... Ne itt.Irány a törzsasztal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1042 Dátum: 2008. Március 08. - 22:56:24 » |
|
Na, hogy helyretegyük a topicot: MNT, mit szólnál egy jó pilisvörösvári kiránduláshoz? Valaki biztosan örülne nekünk! Legfeljebb felvennénk a kocsim szinét néhány alkatrészünkön. Lehet, hogy vizum kell oda nekünk ezentúl? Amit megtagadhatnának!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1043 Dátum: 2008. Március 08. - 22:58:48 » |
|
Na, hogy helyretegyük a topicot: MNT, mit szólnál egy jó pilisvörösvári kiránduláshoz? Valaki biztosan örülne nekünk! Legfeljebb felvennénk a kocsim szinét néhány alkatrészünkön. Lehet, hogy vizum kell oda nekünk ezentúl? Amit megtagadhatnának! Gondolod, hogy nem rontanánk a dolgon?Necces, szerintem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1044 Dátum: 2008. Március 09. - 08:59:14 » |
|
Na, hogy helyretegyük a topicot: MNT, mit szólnál egy jó pilisvörösvári kiránduláshoz? Valaki biztosan örülne nekünk! Legfeljebb felvennénk a kocsim szinét néhány alkatrészünkön. Lehet, hogy vizum kell oda nekünk ezentúl? Amit megtagadhatnának! Gondolod, hogy nem rontanánk a dolgon?Necces, szerintem! Gidy szeret veszélyesen élni. Ha jöttök elzárom a kisbaltát, fűnyrót, késeket, stb. A kocsikulcsokat is, így anyagi kár sem érhet Titeket. Viszont a verbális atrocitásokat nem tudom megakadályozni. Főleg, ha az anyasárkány is előkerül. Tényleg, tűzálló a dukkózásotok?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1045 Dátum: 2008. Március 09. - 11:34:31 » |
|
Na, hogy helyretegyük a topicot: MNT, mit szólnál egy jó pilisvörösvári kiránduláshoz? Valaki biztosan örülne nekünk! Legfeljebb felvennénk a kocsim szinét néhány alkatrészünkön. Lehet, hogy vizum kell oda nekünk ezentúl? Amit megtagadhatnának! Gondolod, hogy nem rontanánk a dolgon?Necces, szerintem! Gidy szeret veszélyesen élni. Ha jöttök elzárom a kisbaltát, fűnyrót, késeket, stb. A kocsikulcsokat is, így anyagi kár sem érhet Titeket. Viszont a verbális atrocitásokat nem tudom megakadályozni. Főleg, ha az anyasárkány is előkerül. Tényleg, tűzálló a dukkózásotok? Valami azt súgja nekem, hogy ma nem hívott meg ebédre a Kapitányné minket Lewis fiam, hogy meglátogassuk öcsédet, a másik fiamat. Jól érzem?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1046 Dátum: 2008. Március 09. - 11:36:56 » |
|
Na, hogy helyretegyük a topicot: MNT, mit szólnál egy jó pilisvörösvári kiránduláshoz? Valaki biztosan örülne nekünk! Legfeljebb felvennénk a kocsim szinét néhány alkatrészünkön. Lehet, hogy vizum kell oda nekünk ezentúl? Amit megtagadhatnának! Gondolod, hogy nem rontanánk a dolgon?Necces, szerintem! Gidy szeret veszélyesen élni. Ha jöttök elzárom a kisbaltát, fűnyrót, késeket, stb. A kocsikulcsokat is, így anyagi kár sem érhet Titeket. Viszont a verbális atrocitásokat nem tudom megakadályozni. Főleg, ha az anyasárkány is előkerül. Tényleg, tűzálló a dukkózásotok? Nekem is van ilyen gyanúm,de a családi kötelék erős és egy ilyen csekélység csak nem riaszt el minket.Bár félő, hogy lesikítják a hajunkat.Az enyém nem nagy úgyhogy bevállalom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1047 Dátum: 2008. Március 09. - 12:11:40 » |
|
Na, hogy helyretegyük a topicot: MNT, mit szólnál egy jó pilisvörösvári kiránduláshoz? Valaki biztosan örülne nekünk! Legfeljebb felvennénk a kocsim szinét néhány alkatrészünkön. Lehet, hogy vizum kell oda nekünk ezentúl? Amit megtagadhatnának! Gondolod, hogy nem rontanánk a dolgon?Necces, szerintem! Gidy szeret veszélyesen élni. Ha jöttök elzárom a kisbaltát, fűnyrót, késeket, stb. A kocsikulcsokat is, így anyagi kár sem érhet Titeket. Viszont a verbális atrocitásokat nem tudom megakadályozni. Főleg, ha az anyasárkány is előkerül. Tényleg, tűzálló a dukkózásotok? Nekem is van ilyen gyanúm,de a családi kötelék erős és egy ilyen csekélység csak nem riaszt el minket.Bár félő, hogy lesikítják a hajunkat.Az enyém nem nagy úgyhogy bevállalom. Fedvény. anyasárkány = anyós
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1048 Dátum: 2008. Március 09. - 13:45:21 » |
|
Na, hogy helyretegyük a topicot: MNT, mit szólnál egy jó pilisvörösvári kiránduláshoz? Valaki biztosan örülne nekünk! Legfeljebb felvennénk a kocsim szinét néhány alkatrészünkön. Lehet, hogy vizum kell oda nekünk ezentúl? Amit megtagadhatnának! Gondolod, hogy nem rontanánk a dolgon?Necces, szerintem! Gidy szeret veszélyesen élni. Ha jöttök elzárom a kisbaltát, fűnyrót, késeket, stb. A kocsikulcsokat is, így anyagi kár sem érhet Titeket. Viszont a verbális atrocitásokat nem tudom megakadályozni. Főleg, ha az anyasárkány is előkerül. Tényleg, tűzálló a dukkózásotok? Nekem is van ilyen gyanúm,de a családi kötelék erős és egy ilyen csekélység csak nem riaszt el minket.Bár félő, hogy lesikítják a hajunkat.Az enyém nem nagy úgyhogy bevállalom. Fedvény. anyasárkány = anyós Őt is lazán bevállalom.Az enyémen már kellően megedződtem.Nem hiszem, hogy újat tudna mondani.Az én anyósom széles spektrumú gyalázkodásait nem valószínű, hogy űberelni tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1049 Dátum: 2008. Március 09. - 16:53:15 » |
|
Na, hogy helyretegyük a topicot: MNT, mit szólnál egy jó pilisvörösvári kiránduláshoz? Valaki biztosan örülne nekünk! Legfeljebb felvennénk a kocsim szinét néhány alkatrészünkön. Lehet, hogy vizum kell oda nekünk ezentúl? Amit megtagadhatnának! Gondolod, hogy nem rontanánk a dolgon?Necces, szerintem! Gidy szeret veszélyesen élni. Ha jöttök elzárom a kisbaltát, fűnyrót, késeket, stb. A kocsikulcsokat is, így anyagi kár sem érhet Titeket. Viszont a verbális atrocitásokat nem tudom megakadályozni. Főleg, ha az anyasárkány is előkerül. Tényleg, tűzálló a dukkózásotok? Nekem is van ilyen gyanúm,de a családi kötelék erős és egy ilyen csekélység csak nem riaszt el minket.Bár félő, hogy lesikítják a hajunkat.Az enyém nem nagy úgyhogy bevállalom. Fedvény. anyasárkány = anyós Őt is lazán bevállalom.Az enyémen már kellően megedződtem.Nem hiszem, hogy újat tudna mondani.Az én anyósom széles spektrumú gyalázkodásait nem valószínű, hogy űberelni tudja. Ne fogadj rá nagy tétben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|