mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1020 Dátum: 2008. Március 08. - 00:16:51 » |
|
Gidy! Akkor gondolom hallottad, hogy a Mester milyen szépen bekötötte a gyári kapcsolót!? A tiéd mikor lesz bekötve? Természetesen a kifli nincs elfelejtve, csak 13.-ig szabin vagyok!
Az enyém holnap! Hallod LadLac? Holnap mégis jó, nem megyünk megfagyni a telekre, inkább a garban, de benne foglaltatik a kapcsoló a motortérben. Szóval holnap minitali! A kiflik mindig jól jönnek, jönnének! Köszi előre is! Hallom-hallom... Meglesz, nincs elfelejtve. Ha egy üzlet egyszer beindul............!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1021 Dátum: 2008. Március 08. - 07:45:13 » |
|
Ok mielőtt kioktattok küldtem privit Gatsynak Nem kioktatásból, de pont ezért változtattuk meg Cápával a volt "Klubfuvar" topicot. Szélesítettük pont ilyen esetekre való tekintettel. Az én 5letem volt, lehet szidni, vagy gratulálni, kinek mi a véleménye róla. Sok szerencsét a minitalihoz, remélem sikerülni fog! LGT
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1022 Dátum: 2008. Március 08. - 11:27:26 » |
|
Van már matricám, de a róla készült képet nem tudom felrakni!!!Segítség, valaki!
Megnyitod ezt az oldalt. http://media.proxnet.hu/index.phpTallózás, megkeresed a képet. Feltöltés. Kapsz egy linket. Kimásolod. fórum hozzászólás kép beszúrása közé másolod a linket és kész Hát ez laza ügy.Kb a 8. olvasásra fogtam fel, hogy ez nekem szól!Na ennyit a képfeltöltésről!A galériába tettem.Akit érdekel megnézheti az új matricám.(sötét színű autók tulajdonosainak ajánlott)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1023 Dátum: 2008. Március 08. - 16:54:45 » |
|
A mai minitali eredméne: LadLac autóján teljes siker, az enyémen még meg kell találni egy drótot, összekötni, és az is készen lesz végre. A motortérkapcsolóról volt most szó uraim. Az ezredes társ megint kitett magáért! Szuper rendes cartárs! Köszönöm ezúttal is türelmed, és segítőkészséged! Igazán jó barát vagy LadLac!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1024 Dátum: 2008. Március 08. - 16:57:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1025 Dátum: 2008. Március 08. - 18:15:01 » |
|
Én is szívesen látnám az Ezredes Urat egy kis kötözésre.Én holnap 2 dudát szándékozok feltenni és bizony mindig jól jön a segítség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1026 Dátum: 2008. Március 08. - 18:31:46 » |
|
Én is szívesen látnám az Ezredes Urat egy kis kötözésre.Én holnap 2 dudát szándékozok feltenni és bizony mindig jól jön a segítség. Mit kell kötözni? Duda ügyben érdekelne: milyet vettél? Kép? ezeket próbáltad már, bevált? Én is szándékozom cserélnimajd a gyárit, röhelyes hangja van. S, mivel ki van relézve, cserélni meg nem nagy cucc.... /bal első ködlámpa mellett, aknáról, vagy emelőről 5 perc./
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1027 Dátum: 2008. Március 08. - 18:57:26 » |
|
Én is szívesen látnám az Ezredes Urat egy kis kötözésre.Én holnap 2 dudát szándékozok feltenni és bizony mindig jól jön a segítség. És az asszony mit szól hozzá. Két duda! CCCCCCCCC
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1028 Dátum: 2008. Március 08. - 19:00:24 » |
|
Én is szívesen látnám az Ezredes Urat egy kis kötözésre.Én holnap 2 dudát szándékozok feltenni és bizony mindig jól jön a segítség. És hány köbcentis lesz az az implantátum amit az orvosok nem tudnak bekötözni?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1029 Dátum: 2008. Március 08. - 19:01:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1030 Dátum: 2008. Március 08. - 19:03:49 » |
|
Má Mé? MNT szokott kötözni. Csak mostnemtom, hogy kedves felesége mit szól hozzá? Két duda. Vasárnap.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1031 Dátum: 2008. Március 08. - 21:00:55 » |
|
Má Mé? MNT szokott kötözni. Csak mostnemtom, hogy kedves felesége mit szól hozzá? Két duda. Vasárnap. Csomóra kötöm őket és az asszony nem látja,mert a melóhelyen fogom csinálni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1032 Dátum: 2008. Március 08. - 21:04:43 » |
|
Én is szívesen látnám az Ezredes Urat egy kis kötözésre.Én holnap 2 dudát szándékozok feltenni és bizony mindig jól jön a segítség. Mit kell kötözni? Duda ügyben érdekelne: milyet vettél? Kép? ezeket próbáltad már, bevált? Én is szándékozom cserélnimajd a gyárit, röhelyes hangja van. S, mivel ki van relézve, cserélni meg nem nagy cucc.... /bal első ködlámpa mellett, aknáról, vagy emelőről 5 perc./ Beváltak az előzőn is rajt voltak.Nem tudom milyen típus.Ha jól emlékszem 6000 volt a kettő relével, csavarokkal kompletten.Holnap esetleg lefényképezem és este felrakom, és megkérdezem a forrást most mennyibe kerül!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1033 Dátum: 2008. Március 08. - 21:11:05 » |
|
Én is szívesen látnám az Ezredes Urat egy kis kötözésre.Én holnap 2 dudát szándékozok feltenni és bizony mindig jól jön a segítség. Mit kell kötözni? Duda ügyben érdekelne: milyet vettél? Kép? ezeket próbáltad már, bevált? Én is szándékozom cserélnimajd a gyárit, röhelyes hangja van. S, mivel ki van relézve, cserélni meg nem nagy cucc.... /bal első ködlámpa mellett, aknáról, vagy emelőről 5 perc./ Beváltak az előzőn is rajt voltak.Nem tudom milyen típus.Ha jól emlékszem 6000 volt a kettő relével, csavarokkal kompletten.Holnap esetleg lefényképezem és este felrakom, és megkérdezem a forrást most mennyibe kerül! ok. köszi. ezek szerint dupla szólamú duda... /az yoo/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1034 Dátum: 2008. Március 08. - 21:17:14 » |
|
Én is szívesen látnám az Ezredes Urat egy kis kötözésre.Én holnap 2 dudát szándékozok feltenni és bizony mindig jól jön a segítség. Mit kell kötözni? Duda ügyben érdekelne: milyet vettél? Kép? ezeket próbáltad már, bevált? Én is szándékozom cserélnimajd a gyárit, röhelyes hangja van. S, mivel ki van relézve, cserélni meg nem nagy cucc.... /bal első ködlámpa mellett, aknáról, vagy emelőről 5 perc./ Beváltak az előzőn is rajt voltak.Nem tudom milyen típus.Ha jól emlékszem 6000 volt a kettő relével, csavarokkal kompletten.Holnap esetleg lefényképezem és este felrakom, és megkérdezem a forrást most mennyibe kerül! ok. köszi. ezek szerint dupla szólamú duda... /az yoo/ Ja és nincs aknám, sem emelőm és jobb elől van a dudám!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|