ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2007. Október 06. - 19:49:22 » |
|
Athee! Jopek! Privátot irtam, nézzétek meg, és válaszoljatok! Köszi: LadiGidy /U.I.: én megyek holnap, és Captain is, így már kettő fix van, akivel találkozni lehet! Igaz Captain? Most már jöhet a többi is! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2007. Október 06. - 19:55:29 » |
|
Athee! Jopek! Privátot irtam, nézzétek meg, és válaszoljatok! Köszi: LadiGidy /U.I.: én megyek holnap, és Captain is, így már kettő fix van, akivel találkozni lehet! Igaz Captain? Most már jöhet a többi is! Üdv: LadiGidy
Megnéztem , köszi ! Válasz ment privátba .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2007. Október 06. - 20:05:09 » |
|
Jopek! Még egyet irtam, mégegyszer nézd meg, és válaszólj! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2007. Október 07. - 07:14:09 » |
|
Sziasztok!
Úgy néz ki, nekem is összejön, de: - vszínű egyedül (na, azért a gépet hozom...) - jó esetben is csak 16 óra körül érek oda
Remélem lesz még ott valaki, sőt addigra jól kisétáljátok magatokat... üdv: kripic
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2007. Október 07. - 08:16:17 » |
|
Időjárás előrejelzés: Száraz kellemes idő Aszfalt hőmérséklet 18 celsius Eső nem várható. F1 feeling rulz. Fenébe hogy Hamilton kiesett. Megőrülök
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2007. Október 07. - 08:23:23 » |
|
Nem csak Hamilton esett ki, hanem énis a találkozóról. Sajna nem tudok veletek tartani. ez van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz946cs
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2007. Október 07. - 08:55:27 » |
|
Én is megyek. Valószinüleg 14-15 óra körül leszek ott. Az unokám meg megnézheti a vadasparkot. A kocsim jó koszos babonából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2007. Október 07. - 11:12:31 » |
|
Haho! Jopekkel egy óra után indulunk Zuglóból. Továbbra se mossa le senki a kocsiját, így marad a szép idő remélhetőleg. Captain! Lépj akcióba! Athee nem jön! Tehát marad az emberrablás- sajnos. Jopek a kisfiával, én úgy néz ki, hogy egyedűl jövök most, családdal majd talán legközelebb. Már nem kell aludni egyet sem, és mindjárt indulunk! Szerencsés találkozót! Viszlát rögtön! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2007. Október 07. - 11:43:14 » |
|
Úgy nézem, napsütés nem lesz. Asszony nélkül érkezem, viszont gyerekekkel. Nem tudom, hogy meddíg fogják bírni. Nem igazán így terveztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2007. Október 07. - 17:31:43 » |
|
Sziasztok talisok ! Szerencsésen hazaértünk , nagyon jól éreztük magunkat ! Még az autó is vidámabban gurult hazafelé ! Jó volt személyesen is megismerkedni végre . Üdv. mindenkinek !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2007. Október 07. - 17:37:39 » |
|
Hali.
Hazaértünk mi is. Jó volt az idő, jó volt a társaság. Jól éreztük magunkat.
Mi kell még??
Üdv: LadLac
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2007. Október 07. - 18:01:49 » |
|
Haho! Szerintem is jó volt személyesen is megismerkedni veletek. Örülök, hogy hazaérkeztetek rendben, remélem azok is, akik még nem kapcsolták be a gépet. Szóval mindenkinek: végül is nyolc szuper Lacetti, és gazdija jött össze az első talira. Szegény Cápa csak gondolatban volt velünk, de az is valami. Lesznek majd képek is BeZe jóvoltából. 5:3lett az SW kontra 5 ajtós mérkőzés. Idő végül jó volt, a végére megjöttek a bogarak, hogy rájöjjünk, ideje hazaindulni. Folytatás következik, legközelebb majd kirándulni is fogunk, és hozzuk a családtagokat, mert ez most nagyon hiányos volt, tisztelet a kivételeknek.Örültem nektek. Minden jót mindenkinek! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz946cs
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2007. Október 08. - 06:29:49 » |
|
Kellemes, jó hangulatú találkozó volt. Szépek voltak a kocsik. Jól éreztem magam, és azt hiszem mindannyian. Válasz a beszerelt extráim árára: tolatóradar szinrefújással 34000.- (2005. aug.), ablakemelő automatika 9000.- (2006. júl.) A szerelést egy Bp.XVIII. ker.-i szakirányú cég végezte. Ha valakit érdekel az elérhetősége annak email-ben elküldöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2007. Október 08. - 10:59:19 » |
|
Remek hangulatú tali volt és aki gyereket / feleséget hozott tán az sem bánta meg. Részletek az erre megnyitott témánál! Sajnos Athee-t valóban nem sikerült elrabolnom, a következő okokból: 1. Mivel nem voltam netközelben egész délelött, ezért nem tudtam, hogy legyen action vagy sem? 2. Fent nevezett kartárs 13:42 perckor még nem volt a munkahelyén (vagy gyalogolt, akkor viszont az autója utána ment), így a tett megvalósítása objektív akadályba ütközött. 3. Kimosták a tornacsukám. No de majd legközelebb! Mármint eljössz!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2007. Október 08. - 11:04:39 » |
|
2. Fent nevezett kartárs 13:42 perckor még nem volt a munkahelyén (vagy gyalogolt, akkor viszont az autója utána ment), így a tett megvalósítása objektív akadályba ütközött. No de majd legközelebb! Mármint eljössz!
Lebuktam, mert 10percet késtem melóbol. Így van. Legközelebb ott leszek. Arra mérget vehettek! Látom Stocz kolléga javított is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|