Jönnék én de kb.200 km nekem csak oda,meg hát vissza is....
Nekem is 260! 10 rugó mínusz! Ebben van a hiányosság, nem a menni akarásban!
Srácok!
Nem akarnám osztani az észt, a pénztárcátokba turkálni meg pláne nem szeretnék, de az hiú ábránd, hogy úgy fog összeismerkedni a csapat, hogy senkinek sem kell 50 km-nél többet furikáznia
. Ha így vesszük, mindig lesznek, akik csak a Bp(környék)-i találkozókra, mások meg a Zalaegerszegre, vagy Miskolcra szervezett találkozókra fognak elmenni (vagy oda sem...
)
Én is nyúztam épp eleget az asszonyt annakidején a kaposújlaki talákozó előtt, a kifogások ugyanezek voltak: messze van, mit csináljon ő addig, a kölykökre hogy vigyázunk, miközben én az autóbuzi haverjaimmal diskurálok, stb., stb... Aztán mégiscsak sikerült ottlennem...
2x250 km valóban nem kevés, sem időben, sem benzinben,
de kérlek benneteket, hogy próbáljatok meg eljönni.
cápa, peti, bzsazsa, meg a többiek! Hozzatok képet a gépekről, és gyertek vonattal (bizisten kimegyek értetek a pu.-ra
) !!! (És szerintem van még egy-két lelkes bp-i, aki hasonlóképpen felajánlja a szolgálatait - legalább is remélem
.) Szerintem
ezeken a talikon inkább a személy az igazán fontos nem a gép!!! Lehet, hogy megharagszotok ezért a megjegyzésemért, de mindenki látott már fényesre suvickolt 4-, 5-ajtós, vagy SW kivitelű autót (ha mást nem, a sajátját...
), egyik olyan, mint a másik. De a GAZDIJA!!!, na az nem mindegy...! Megértem, hogy szívesen dicsekedne mindenki a saját szeme fényével, de ha ez a személyes kontaktus akadálya, szerintem hadd pihenjen otthon...
Na ezek után találjatok ki valami kifogást...!!!
üdv:kripic